90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 716
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
Нимфичке, лютивичък си е шотът  Mr. Green Аз сложих 2 см джинджър и цяла ябълка  Peace За сокчетата днес единствено ме притеснява, че преобладават ябълки, а аз от тях огладнявам доста  newsm78 Но ще видя как са ми в тези комбинации де  Peace Ако много огладнея ще заменя с ананас или ще ги пропусна, ще преценя на момента  Thinking Но пък исках да изкарам ден 1, а не да правя смески от други смутита, та затова така  Flutter

# 706
Честита Баба Марта! Да сме румени, засмени и от любов и здраве озарени!

ДжейДжей, стискам палци на сина ти!

GreenNymph, успешно плуване!

Днес ми е въглехидратен ден, закуската беше ябълка, обядът ще е филийки с лютеница и салата, вечерята още не съм я измислила.

Хубав ден!

# 707
  • София
Нимфичке успех в плуването днес!

Браво на всички минусчета   bouquet

# 708
Честита Баба Марта
Днес имам да се хваля- вчера успешно завърших втория воден, и днес сутринта Кантара  ме зарадва 59,300 или от началото - 7кг.  newsm44 newsm44
Меню за днес:
з- банан
2з- половин грейпфрут
о- млечна салата, домати и извара
в- същото

Лек и усмихнат ден на всички

# 709
  • Sofia
Честита баба Марта! Да сте румени, засмяни и с много минуси този месец(и не само този де...)
 Аз последните 2-3дни с края на МЦ съвсем я оплесках, отпуснах му края и сега ме е яд! Но се вземам в ръце, че ми предстои втори воден на 4ти март. Има ли някой също тогава, да си плуваме заедно?

# 710
Честита баба Марта! Да сте румени, засмяни и с много минуси този месец(и не само този де...)
 Аз последните 2-3дни с края на МЦ съвсем я оплесках, отпуснах му края и сега ме е яд! Но се вземам в ръце, че ми предстои втори воден на 4ти март. Има ли някой също тогава, да си плуваме заедно?

Имааа , ще плуваме заедноо  Laughing  На мен ми е първи  Shocked

# 711
  • UK
Честита Баба Марта и от мен, да сте здрави и засмени всички!  Hug
Аз приключих без време втория цикъл, днес трябваше да съм на втори воден, но го пропускам и продължавам с белтъчен (Нимфичке, леко плуване другарче! ). Последната една седмица, дали от боледуването, дали от товяа, че спрях спорта, или защото имах ден-два нережимни + лекарствата, кантарът се смили над мен и тръгна лека надолу. Успях да докарам за първите два месеца
общ резултат от 8,900 кг Simple Smile
Първи месец 6,400 кг
Втори месец 2,500 кг
. Мерките не съм намерила време да ги измеря още.
Демек от начални 70.700, днес съм 61.800, надявам се да паднат още 2 кг до края да вляза в 50+  иии.... ще съм толкова колкото бях миналата година по това време.  Joy

Днес:
З: банан, кафе с мед
З: круша
О: 3 бъркани яйца с дом сос и чушки, зелена салата
В: вероятно сирене и домати

Благодарности, на който сподели рецептата Баба Гануш, не си падаме много по патладжаните вкъщи, та така избутах един буркан, който ми стои от лятото. Получи се доста вкусно, като всички разядки с лимон и чесън, тук вместо орехи сусамов тахан. Опитах 2 лъжици с обяда.

# 712
Честита баба МАРТА. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 713

Общи условия

Активация на акаунт