90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 717
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • в окото на щастието !

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !  Hug БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ , ЩАСТЛИВИ И СТРОЙНИ , ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ВИНАГИ ДЖИДЖАНИ !
В духа на последните постове и любимите ми обувки поствам тематична мартеница  Laughing
 Мими  Hug- и моите слабости са същите - обувки и парфюми , ама пък поли не нося - дай ми дънки и клинчета , да си фръцкам увисналото дупе в тях  Joy
Сикрет - много си стройна и сега .Браво ! Hug
КАГ-и Hug- Браво за тримиренето ! - възхищавам се на хора , които могат да го издържат .Успех в запазването на резултата .Остават ти още само 2 килца до целта  Grinning
Ирка   Hug Чудесно кафе , както винаги !
Днес -  варива
закуска - шепичка  стафиди, забравих си плодовете на работа, а не ми се излиза ,
обяд - ще направя и аз хумус- купих си предните дни нахут в консерва . И да питам - лимоновият сок замества ли се успешно с оцет ?- Не обичам лимон навсякъде - башка луда съм си  Laughing
Към хумуса ще има и варени картофчета на салата  и варено кисело зеле от вчера .
вечеря - същото - но по- малко .

# 691
Честита баба Марта на всички!

И ние тук сме си приготвили мартенички. Децата ще носят и на съучениците си. Имаме едно приятелско семейство немци, които винаги се окичват с мартеничките и се радват като малки деца. Приготвихме и на тях картичка и мартенички, следобяд ще им ги занесем.

Да си дам и отчета за вчера - варива:
З: 1 банан
О: варени картофи, салата зеле
В: същата, но по - малко

Днес отбелязвам малък минус, което е учудващо за мен след варива, но пък много му се радвам. Въглехидратите днес ще ги мисля в движение. На състезание сме на сина по лека атлетика / стискайте палци, че му е първото състезание Simple Smile/ и не знам кога ще се приберем вкъщи. За всеки случай съм си взела банани за закуска и бетцели за обяд. Ако закъснеем, това ще ям. Ако успеем да се приберем, ще си добавя и салата.

Успешен ден на всички! Simple Smile

# 692
Добро утро.

# 693
  • Sofia
Добро утро! Не мога да разбера какво се случва... Днес +500 гр. от вчера и толкова колкото в началото на чудото. Което при вчерашното меню и 6 км колело ми се вижда абсурдно. Такова нещо - чудото да не ми действа се случва за пръв път. Ще сменя батерията да видим дали е от нея. Ако не е от нея го зарязвам.  newsm78

# 694
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug
Честита Баба Марта Simple Smile

И очакваните 2 килца от вчера са си на лице Simple Smile пак съм на цели 2 от двуцифреното Simple Smile Здраве да е!
Така или иначе има доста предпоставки Simple Smile "форсмажорни"

Савина луната расте на 5 е пълнолуние, сигурно и това има значение Simple Smile не се отказвай каквото и да си захванала, търпението е най важно

Ирка страхотно кафенце, взимам си с удоволствие

Хубава и топла неделя от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

# 695
Сави Няма как да е от чудото.Как и да го смятам повече от 600 калории на ден не се събират в тази диета, а знаеш че това е минимума за оцеляване .Ти си и тренирала няма как да е от диетата.

# 696
Честита баба Мартаа   bouquet  Hug  Нека се похваля и аз Laughing След вчерашния белтъчен съм - 800гр. , може и да е защото кончето беше малко нередовно и не се даваше  Grinning но аз си се радвам много на минусчетоо  Whistling и все пак менюто беще : З-ябълка, О-сирене по шопски и тиквички на фурна с кис.мляко с 1 ПЗ филийка, В-същото , но наполовина и без хляб. Днес варива-мисля да хапна яхния от картофи с грах за О и В.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 09:46 от Любов95

# 697
  • Cavan, Ireland
Сави, хвани един метър и се Мери един път седмично, не забравяй, че когато има спорт намесен нещата стоят различно, аз съм ср занимавала активно със спорт и знам, че кантара там не играе голяма роля  Peace

# 698
# 699
  • Бургас
Честита баба Марта! Бели и червени, румени, засмени все бъдете!
Аз снощи на рожден ден...Прегреших с едно червено вино...късно, късно...не смея да се претегля  Laughing 
Това е да. Направих я, вече трябва да се вижда.
Мими, страхотни са.
Благодаря Сави! И добре стоят, ей сега прегледах фермата, много ме е яд че не може и до Бургас! #2gunfire

И мен много...Мими, честити ти ботушки, много са хубави! От мола ли, има ли хубави разпродажби, заради, които да се разходя до там?!

# 700

Мими, честити ботуши, въпреки че мисля вече да ходим с чехли и сандали Grinning
Сави и от спорта кантара се обърква

Аз да си дам отчета. След плодовия ден няма разлика в теглото. Но пих вода късно и сигурно не съм я изхвърлил. Днес за белтъчен ще си правя млечна майонеза, но си нямам на идея с какво ще я хапвам... утре ще напиша какво ми е било менюто.

Хубав ден на всички!

# 701
  • София
Добър ден и от мен  Hug
И аз не можах да задържа хубавия минус след водния ... вчера сутринта 63,800 кг.
Днес 64.500 кг.
+700, а имах -1400 след водния. Нищо де, няма да се отчайваме  Wink
Позадържах аз малко вода от соленото сиренце вчера ... усетих вчера през деня, че така ще се случи, ама нищо.
Днес закусих една ябълка, обяд и вечеря - зелен фасул. Много обичам  Heart Eyes
Дано изчистя + и достигна минуса от водния. И да го задържа  Grinning

Честита Баба Марта!
Хубав и спокоен ден   bouquet

# 702
Добро утро и Честита Баба Марта и от мен  Hug
Благодаря за хубавите думи  Hug Днес съм -200 след вчерашните вгх, скромно, но от сърце  Flutter Станах много рано, правих сутрешна енергизираща йога, изпих си и сутрешния шот от детоксикацията, разходих кучО и сега пия зелено чайче с мента. Решила съм да се пробвам по план да изкарам без кафе днес, ама да видим   food010 Ще изчакам да стане 12, за да направя сутрешното смути, че да не смесвам преди това  Crazy
Хайде хубава неделя от мен, аз се захващам с разкрасителни процедурки малко  4470

# 703
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  Hug

Да сме здрави и червени през цялата година  Mr. Green Mr. Green!

Аз днес плувам ! Заредила съм 3 л минерална вода , чай колкото поема ( специално насипен ! ) зелен с ягода и някакви рози вътре и един микс плодов .  Днес ще си позволя две кафета . Принципно пия само едно сутрин  , че моето е силничко - арабско с кардамон на джезве .

Има ли плувци днес  или сама ще се боря ? ^^
Цитат
Добро утро и Честита Баба Марта и от мен  Hug
Благодаря за хубавите думи  Hug Днес съм -200 след вчерашните вгх, скромно, но от сърце  Flutter Станах много рано, правих сутрешна енергизираща йога, изпих си и сутрешния шот от детоксикацията, разходих кучО и сега пия зелено чайче с мента. Решила съм да се пробвам по план да изкарам без кафе днес, ама да видим  food010 Ще изчакам да стане 12, за да направя сутрешното смути, че да не смесвам преди това  Crazy
Хайде хубава неделя от мен, аз се захващам с разкрасителни процедурки малко  4470

Secret Как е шота ? За другите сокчета знам ,че са божествени няма да сбъркаш ! Ала с тоя джиндифил нещо ми се объркват нещата. Обичам лютичко и си мислих ,че ще ми е добре. В почти всички смутита има  , но на 1то като сложих уж малко чак ми се догади от него . От тогава не смея да слагам  Confused

# 704
  • У дома
Честита Баба Марта на всички, много здраве на вас и семействата ви  bouquet
Аз след вчерашният белтъчен и Две хапки баница Embarassed -200гр, но коня се завърна след 4 дневно отсъствие, може би затова Laughing
Днес варива - Закуска- 7-8 сини сливи(сушени), много пречистват, та затова + 2 кафета(едвам се събудих днес - един малък човек ме вдигна в 7) и  постен гювеч, и за обед и за вечеря.
Лек и усмихнат ден на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт