90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 723
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
  • Nederland
Мими, да покажеш елегантно краче в новите ботушки! Wink
Ти си първата,от която чувам нещо положително за филма! Wink

Сави, аз си харесах едни сандали, но се чудя дали ще имаме лято тази година за да ги нося. Laughing

# 661
Мими, за кога ботушки? Хората сандали вече купуват.  Joy
БТЛ, фермата е якъде около Панагюрище и доставят до София.
Савина бяха намалени....понеже идва лято  hahaha Мъжът ми каза мудесни са стоят ти страхотно ще ги взимаме hahaha
Фифи чела съм и трите книги, никак не ги харесах, не можах да разбера защо нашумаха толкова.....филмът е точно по книгата, първата част, не мога да кажа, че не бива, направен е добре, жената играе хубаво, дори сега тръгнах да гледам коя артистка е, пресъздаден е едно към едно от книгата, постарали са се, но просто книгата си не бива, ако беше някоя хубава, изпълнението е добро!
Забравих да кажа, че имам нов керамичен тиган също....ММ каза да му правя палачинки в новия тиган само по ботушки hahaha

# 662
Курдов, забравих, че вие ще правите четворката Simple Smile Аз ще си карам на мой режим, с разместени въглехидрати, че съм загоряла вече  hahaha. Постна пица във вторник и сладка вечеря в сряда съм планирала, а ориз в четвъртък. Само се чудя дали да не направя и аз плодов в четвъртък и в петък фрешов  newsm78
Мая, сметнала си правилно, петък е водния.
Мими, липсваше ни  Hug

# 663
  • на малък остров в океана
Моля те, направи публикацията във ФБ публична, защото не виждам линк към фермата

# 664
Привет фиданкии   bouquet  Виждам, че имате интерес от ферми. Аз имам координати на такава в едно село до Перник, чувала съм много добри отзиви за нея, предлагат яйца, извара, сирене, кашкавал, мляко, кисело мляко.. Ако имате интерес ми пишете на лично, ще ви дам координати !  Wink

П.С. Забравих да кажа, че имат и още една по-малка ферма в София.

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 22:22 от Любов95

# 665
  • София
Моля те, направи публикацията във ФБ публична, защото не виждам линк към фермата

И аз също не го виждам.
А относно рекламата - мисля, че не е проблем да се рекламира по този начин родна ферма, че те май едва оцеляват. Само ще направим едно добро...

# 666
  • Targovishte
МИМИ  Hug ще фотнеш ли ботушките или още нямаш фокус. И какъв е този чесън - нали сега ще си преразкажете филма с твоя мъж  hahaha

СТАСИ  Hug нищо не разбрах от това объркване на въглехидрати, но щом ти го разбираш - О.К.

# 667
  • Бургас
Майче, пълнолунието започва на 05.03. в 20,06 ч. до петък -  6.03. - 20,06 ч. Т.е имаш 2 варианта - започваш режимна четворка в понеделник и в петък караш на вода или фреш или започваш четворката във вторник и я приключваш с плодов в петък.

Ясно на 5.03 ще съм на плодове до 20ч. И на 6.03 на вода филтърна целия ден.

2часа минаха от както вечерях, а още ми е тежко - сирене по шопски - сирене, домати, пекан пипер, малко пушено сирене и кашкавал малко салата от зеле с морков от обяда. Утре ще цъкам на кантара, но пък започвам пак фитнеса  Flutter

# 668
Дааа Курдов ще го преразкажем филма... Embarassed Зъбките се измиват добре, плакнат се с ментова вода за уста и после дъвка....няма и следа от чесън! Между другото всичко е премерено във филма, няма нищо не красиво, загатнато е и е пресъздадено добре!  Simple Smile

# 669
СТАСИ  Hug нищо не разбрах от това объркване на въглехидрати, но щом ти го разбираш - О.К.
Че няма да имам ВГХ ден, понеже няма да съм на режимна четворка преди воден Simple Smile Много ще ми дойде и това Simple Smile А пък ми се хапва сладичко вече, също и малко тестено Simple Smile И имах предвид, че ти понеже си на четворка, нормално да ти е тогава. Аз днес добре си се разбирам, но май лошо се изразявам  hahaha

# 670
  • Targovishte
СТАСИ - не, просто аз съм рус, а вече и плешив  Embarassed

# 671
Стаси и аз ще правя режимна четворка.....но на трети съм поканила свеки на пържоли. newsm78 Нищо аз ще си хрупам гарнитури..... hahaha Не мога да оставя Курдов сам да се мъчи.....утре ще правя палачинки на новия тиган! hahaha

# 672
Не съм Сави, но може би това е фермата: https://www.facebook.com/naturalmilk
Мимито трябва ли да е обута и да прави палачинки на снимката или само ботушките искате? Wink
 Joy Joy
Гладна съм. Cry Обядвах много късно и нямаше време за вечеря.
Утре явно ще прегрешавам с торта. 2 пъти.

# 673
Ето ги ботушките, и аз като Вава не разбрах обута ли трябва да съм и с тиган в ръка? newsm78 hahaha
http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_0501JPGsQhdD1N.jpg.htm
http://www.img-share.eu/f/images/61/IMG_0502JPGtzG24Ws_sredna.jpg

# 674
  • Sofia
Това е да. Направих я, вече трябва да се вижда.
Мими, страхотни са.

Общи условия

Активация на акаунт