90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 717
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Това е да. Направих я, вече трябва да се вижда.
Мими, страхотни са.
Благодаря Сави! И добре стоят, ей сега прегледах фермата, много ме е яд че не може и до Бургас! #2gunfire

# 676
Ммммм, че интересна дискусия пак се заформила  Mr. Green Мими, много хубави ботушки, ама хич не видях как ти стоят и хубав ли е тиганът  hahaha

Сави, фермата много добре звучи. Ще им пиша да се пробвам за по-малки количества, че сама 10 яйца 1 месец има да ги ям ooooh!

Иначе аз след обедната ми ексцесия чак преди час се освестих  ooooh! Вечерях все пак към 5:30 - 6 две препечени филийки, една със сладко и една с шоколад (в легнало положение). Да видим утре какво ще рече кантарев  newsm78 Иначе за утрешния плодов съм решила да го карам детоксикиращ  Crazy Ден едно от ей тази детоксикация ще правя http://www.zdravei.org/pages/programi/zdravei-prezarejdane/recepti-prezarejdane/. Вчера и днес се подготвих с всички продукти, да видим как ще ми се отрази  Flutter

И хайде малко спам и от мен - мерих де що имах тесни гащи и рокли като се освестих  Whistling Та, имам постижение, че нови неща ми стават. Обачеее има и разни неща дето хич не ми стават още, таргетираните 2 чифта най-тесни дънки едваааам ги закопчавам  ooooh! 

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 10:55 от secret

# 677
Здравейте! Тази седмица не бях режимна, но бях много диетична. На Сирница- само плодове /така ми се падаше/, в понеделник и вторник ТРИМИРИХ - само на вода, в сряда- з-ябълка, обяд парченце питка с шарена сол и чашка боза, в-чашка боза, според традицията на Тримирна сряда/, четвъртък-през деня вода, в- филия със сладко от сини сливи, петък - пак филия със сладко /в сряда и петък не се употребява олио/, събота -о- много вкусна манджа
Скрит текст:
, 2 глави кромид, 1 прясна чушка, 1 морков,  250 г гъби. Всичко се пържи, добавя се  ч.л. червен пипер, буркан домати. Ври до изпарение на водата и получаване на сос. Добавят се сол и магданоз.
, в- грах. Резултатът до тази сутрин беше -3 кг.

Мими, ботушките са много шик. Носи ги със здраве!
Скрит текст:
Ако искайте вярвайте, но модата преди 30 и кусур  години беше същата. Имах почти същия модел ботуши, сиви на цвят и ги носех с  много хубаво сиво палто. Мини дрехите тогава бяха в своя апогей. Просто всичко в модата рано или късно се повтаря с малко изменения.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 00:02 от K.A.G.

# 678
КАГ благодаря ти! Радвам се, че си свалила толкова много кила, за толкова малко време! Браво! Аз харесвам класически дрехи, не съм по последните модни тенденции, имам си свой стил и държа на него.... Hug! Харесвам да нося костюми, поли, сукмани.....не харесвам дънки, маратонки и тениски! Не че когато видя дами облечени така не са ми хубави, просто аз не се възприемам с такова облекло! Hug
Обувките, ботушите и парфюмите са ми слабост!!! Hug Simple Smile

# 679
Сикрет, от какво се е получило това днес?  newsm78 Оправяш ли се? Голям си сладур на снимката  Heart Eyes
Мимчо, ама много хубави. Аз толкова високи не мога да нося вече, днес бях с едни, подметка 1 пръст, дънки (дето ти не обичаш) и късо кожено якенце. Пълна противоположност на твоето облекло  hahaha
И Мими, дай снимки с теб, как на теб седят  Naughty
Курдов, няма да се плашиш  Hug. А и виж, Мими ще ти прави компания. Аз още се чудя за плодов в четвъртък и фрешов в петък. Няма я Фифи да каже може ли  newsm78

# 680
  • Targovishte
Мими - хитрушо  Hug много добре знаеш какво се искаше от теб Crossing Arms но нищо и ботушките са убави  hahaha
Каг - браво - аз не бих издържал само с толкова храна. Много добър резултат  bouquet

Сикрет - ето така се показват гащи, нека Мими да види. Супер си!!!

Оказа се че утре няма да съм на работа. Колежката се отказа да пътува. И смятам утре да се наспя, ако ме оставят и до обяд.

Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 681
Сори,но не мога да скрия текста. Пиша от тел. За тази био ферма не се ли притеснявате да копувате неща които никой не котролира. Тази ферма е серифицирана за производство на зеленчуци, а сиренето и млякото са си производствен процес, които си има строги правила за спазвне . Просто споделям мойто мнение  Peace
И да не е само спам-на режима съм от 8.01, за първия месец свалих 5кг, от тогава съм зациклила и за това скрих кантара че се демотивирам Simple Smile Мисля да не се меря скоро,щом съм решила да карам докрай, няма значение колко ще свля, важното е че се храня правилно и рзултат ще има.

# 682
Сикрет, от какво се е получило това днес?  newsm78 Оправяш ли се? Голям си сладур на снимката  Heart Eyes
Мимчо, ама много хубави. Аз толкова високи не мога да нося вече, днес бях с едни, подметка 1 пръст, дънки (дето ти не обичаш) и късо кожено якенце. Пълна противоположност на твоето облекло  hahaha
И Мими, дай снимки с теб, как на теб седят  Naughty
Курдов, няо
ма да се плашиш  Hug. А и виж, Мими ще ти прави компания. Аз още се чудя за плодов в четвъртък и фрешов в петък. Няма я Фифи да каже може ли  newsm78
Стаситка, ти си хубава всякак комарчети ми! Прекрасна даже! И аз лягам, Сави каза от 22 до 6 е най полезния сън! hahaha

# 683
Kurdov, нали знаеш какво е казало Айшето:"А дано, ама надали".
Дано все пак да те оставят да се наспиш, но моят опит показва, че не става.
И аз чаках снимка на Мимито по ботушки и тиган, ама тя се направи на неразбрала Rolling Eyes
Лека и от мен!

# 684
  • В светлината на слънцето
Група, много благодаря на всички за милите пожелания към девойката. Hug
И понеже днес голяма скитня ударихме насам-натам, чак сега ми остана време да нагледам форума. Та- честити минуси на всички - видях, че има много поводи за радости, много нещо. Само така, момичета и момчета (а те гледам, че пак са станали тримца)!  bouquet Видях и прекрасни снимки на чудни вталени девойки! Страхотно изглеждатееееее! Peace И повдигащи духа постове от Духчето, и нови придобивки от Мимито, и изобщо много хубавини....  Hug И болнички прочетох, че има - за тях голямо  Hug и бързо, бързо да се оправят, че пролет иде. Hug
Оставям ви сега, че едва гледам след голямото трамбоване днес. Но утре ще съм на линия. Heart Eyes

# 685
  • Cavan, Ireland
Ех, изтървах цялата тема пак аз....

Ужасийке, мерси за рецептата, пристигнал ми е тахана, но като го е носил вчера пощальона е нямало никой в нас и сега трябва да ходя да си го търся в пощата в понеделник  Mr. Green

За утре пак нахутена салата и малко изостанал варен ориз с грах от гарнитурата на половинката от оня ден, та ще почиствам хладилника, от няколко дни пия един сироп за алергия, няма му кутията да прочета, но е бая сладък сигурноо е блъскан със захар, но по две супени лъжици няколко дни няма да се сбърка, че иначе са ред сълзи, два сополи, ужасна ужасия откъм здрава страна тази седмица... #Cussing out

ПП сега го проветих тоя зиртек сироп той блъскан със захарен сироп и глицерин  #Crazy ще го пия утре последен ден и стига толкова, не ми се отразаява на кантара, но явно бърка режима така или иначе.

# 686
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ТЪНКИ И ВИСОКИ, ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ! ДА ВИ СА ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, ДА ВИ ОБИЧАТ МЪЖЛЕНЦАТА /ЖЕНИТЕ/, ДА НЕ ВИ ДРАЗНЯТ СВЕКЪРВИТЕ /ТЪЩИТЕ/, ДА ВИ ВЪРВИ В РАБОТАТА /ИЛИ УЧЕНИЕТО/!

# 687
  • Габрово
Фифи,Курдов,благодаря за идеите!
Мимиии,на ударена се правиш май,по ботуши и тиган се надявахме да се покажеш,е и по някоя мини поличка Wink
Сикрет,за какво ти е диета?
Каг,голям глад е било,а резултатът е зашеметяващ.
Хайде,лягам,но преди това Simple Smile
Скрит текст:
Лека нощ!

# 688
  • Sofia
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави, усмихнати и много щастливи!

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 07:30 от savina_33

# 689
  • Калифорния, САЩ
     Курдов, ако не съм ти го казвала до сега, сега го казвам: ОБИЧАМ ТЕ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Златен си, човече, мерси за разкошното резюме на петъчния ден, страхотен сладкодумец си. Мерси!!! А киселото зеле аз не го ям със салата, много го обичам с мнооого пресен ... чесън (или стар).
      Честито на всички празнуващи днес, носете името си с чест и гордост!
    Ади, сега те видях, чудна си и съм в чудене ТИ защо си на диета?
    Пешеходке, много свежа снимка, със свежо момиче виждам.  Grinning
    Сави, нямам фейсбук   Blush, прати ми на лични информация, ако може. ОК, сега намерих линка, ще видя.

Успях да ви прочета, Курдов днес да е свободен. И - РАПОРТ ПРИЕТ!  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт