Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник, момичета!  Hug Нека да сме красиви, стройни и стегнати, с кръгли повдигнати дупета и опашка от завистливи мързелани зад нас !  Mr. Green

Скрит текст:

Вив, нали уж вода се сваляше с пиене на повече вода, т.е. с наливаме огромни количества.

# 541
  • София
luba_rizova, големи резултати си постигала ти - браво! Честно казано не слушам никой, а говоря на база на собствения си опит. Може би по-скоро в къщи по -бързо ми минава мотивацията. Но този път съм се взела сериозно- така че ще видим.  И понеже и в темата гледам, че повечето тренират в зала- та затова.

# 542
  • Пловдив
Хоум , тренира в зала, който има време, желание , възможност и му харесва. Основно момичетата,които живеят в чужбина. На мен точно в зала мотивацията ми свършва за 1 месец. Ама ако ти е кеф зала, отивай там, важното е да тренираш, а не къде. Ей я на, ТиЛи пък харесва залата повече, всеки е различен. Тили, Ти днес направо си дюканка,  браво. Ох х,  това ядене. :bad-word, браво за чистенето през уикенда, аз хич не мога, само лежа.
Фрея, яко пожелание, хахахаха.
тяна , завиждам ти на енергията, само така!

# 543
Честит 8ми март!  smile3525

Пожелавам ви да сте все така красиви, нежни и силни!  4470
Скрит текст:

Аз отчитам Insanity Max 30: Max out Strength + 80 клека с 10 кг. Сега след малко отиваме да си направим снежен човек.  Nature Snowman

# 544
Аз нали бях казала , че няма да влизам днес, но Тяна ме предизвика.  Mr. Green  Hug

Моето пожелание към всички нас е да обичаме , уважаваме и оценяваме самите себе си. В повечето случаи все ни убягват нашите добри качества, за сметка на негативните. Но ако пожеланието на Фрея за заоблени дупета се сбъдне, то следва, че вече винаги те ще бъдат първото нещо, което ще ни хваща погледа и всичко друго ще остане на заден план.  Mr. Green

Любче , моите уважения още веднъж.  Hug

Хоум Райдър, вкъщи поне не трябва да изчакваш други хора за уреди, което поне за мен е  много дразнещо. В домашни условия могат да се правят доста интензивни тренировки и от двата вида-силово и кардио. Разполагаш ли с някакви тежести.

Лек ден.

# 545
  • Пловдив
Home Raider, преди години "тренирах" в зала. Слагам кавичките умишлено, защото си мислех, че правя нещо. Преди 2 години започнах домашните тренировки (изчетох тази тема от-до) и постигнах такива резултати за месец-два, каквито с години в залата не успях. Сега ми се ще да разнообразявам от време на време, но някак си времево не мога да го съчетая.
И да кажа, че моите плочки, бицепси и трицепси се показаха след Bodyweight тренировки, или иначе казано след Шон Wink.
В къщи тренирам при всяка удобна възможност. Било то в 5:30-6:00 сутринта (в Пловдив не знам фитнес, който отваря толкова рано), или вечер след работа, когато децата отпуснат едни 30-40 минути. В зала бих ходила най-вече заради различните класове.
Да си дам отчета за вчера и днес: вчера Спартакус 2.0. Мноoго ми хареса. На 2-минутните почивки правех Jumping Jacks и High Knees, завърших с йога за бегачи на Fiji McAlpine. Тази мадама е уникална.
Днес тренирах с Румяна и 10 минути корем.
Скрит текст:
Отчитам и МЦ след 4-дневно закъснение. Доста се бях притеснила. Точна съм като швейцарски часовник. Искам много трето детенце, но след няколко години. Ако питате ММ, направо си му е времето вече.

Честит празник, мили дами! Нека бъдем все така прекрасни, щастливи, силни и незаменими!!!

# 546
  • В полите на Пирин планина
Честит празник, момичета! Пожелавам да сме много здрави, красиви, спортни и обичани.

И аз пропуснах фиаското в темата, но онази личност, която е замесена се вихри и из КМ с грозни и резки, Непоискани коментари  Stop

Home raider , аз от май миналата година до сега съм свалила около 8-9 кг в къщи с НВ-ВМ режим / в по-либерален вариант на моменти / и то с доста леки тренировки в сравнение с някои момичета от темата и то предимно със собствено тегло. Имам само едни гири от 3 кг и ги ползвам за тренировки с тежести. Вчера се замерих и ханша ми е -12 см от първоначалните мерки, а талията -8 см. Бюста се държи подобаващо, гръдната не намалява прогресивно и е -3 см  Mr. Green Но аз не си давам ци-те  Grinning Друго не съм мерила, а първоначалните килограми си ги знам приблизително, защото нямам кантар у нас, а вчера се мерих у етървата.

# 547
  • София
Еха, какви страхотни снимки момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Та кво викате, да направим един кратък разбор на препоръчаните ресторанти  Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62

Любе, минавам на риба, права си! Съвсем забравих, че от нея точа застояла вода, вярно бе  Mr. Green Ама като се изнервиш и така се получава - всичко ти излиза от главата.

Непокорна, да ти кажа, тая вечер ще вечерям грейпфрут. Нищо че съм на ВМ НВХ, аз ям плодове. А грейпфрути пък обожавам  Heart Eyes Напоследъх съм по-скоро на НМ НВ, но искам скоростно сваляне, имам и дни на ВМ.

Фреичка, при мен няма такъв филм - да махам вода с много вода. Не действа, да му се не види, пробвала съм много пъти, и сега включително. Даже си купих някакъв сироп - Ликуид офф, и го почвам  Laughing

# 548
Е, аз пък съм от трениращите в зала  Peace Вкъщи ми липсва организацията - имам гири, постелки, вело, ама тц, не е моята тренировка това и толкова. Правя изключения, но рядко.

Нещо се тръшнах болна аз и направо съм за боклука  Mr. Green Всичко ме боли и много ме мързи. Взех си много яки маратонки миналия уикенд и много ме е яд, че не мога да им врътна първа тренировка  Twisted Evil

Хубав празник, момичета   bouquet

# 549
Честит празник и от мен! Желая всичко най! Hug

Аз тренирам вкъщи, на фитнес съм ходила няколко пъти, но там освен пътеката и колелото, друго не знам как да ползвам. Вкъщи си тренирам с тежести, но винаги гледам някое клипче с треньор, докато го правя. Тъй сама да си ги мисля, няма да я бъде Stop Grinning И в интерес на истината постигнах най-добрите си резултати, когато всеки ден или през ден си въртях велоергометъра за около половин час. В бедрата особено много свалих Heart Eyes

Днес да ви покажа едно експериментче, което стана много вкусно и бързо. А и според мен що-годе полезно.
Замразих един банан във фризера за около час и нещо, след което го смелих в чопъра, заедно със съвсем малко прясно мляко. Получи се страхотна смес, като мус и на вкус е баш като бананов сладолед. Heart Eyes Да ви го демонстрирам:
Скрит текст:

Събота и неделя се отдадох на почивка, от утре пак двуразови до петък Party

# 550
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз свалих едни 20кг., даже са 27 за една година, от миналата до сега. По скоро не къде трениаш, ами как - в смисъл упражненията, които правиш да са съобразени със собствените ти нужди и желания, но може би това идва на по-късен етап. В началото каквото и да правиш, стига да го правиш с постоянство - ще ти се получат нещата, ще свалиш. Като останат едни 5кг. примерно и започнеш да оформяш, тогава според мен трябва по-внимателно вече да подбираш упражненията, за да видиш ефекта там, където го искаш. В този смисъл сега ще хвърля бомбата и ще кажа, че това им е голям недостатък на домашните тренировки, защото те не са правени конкретно за всяка една от нас, а са правени за масата от хора. Варианта е да си правиш разбор и да взимаш само това, което мислиш, че на теб ти е необходимо, напр. искаш да развиваш дупе - правиш си моделската, после искаш да правиш вътрешно бедро - взимаш на блендърите за вътрешно бедро и т.н. Защото при тези за цяло тяло го има момента, че всяка от нас има силна и слаба страна и една част от тялото й ще върви по-добре от останалите - при мен това са ръцете и корема, докато краката изостават, защо сега аз трябва да правя 40мин. цяло тяло, което включва и ръце и корем и крака равномерно разпределено, като мога да акцентирам на крака и само да намекна за ръце и корем в тренировката си, или пък да правя ръце и корем заедно, а краката, за да им отделя повече внимание да правя отделно. Персонализиране го няма в домашните тренировки. Затова и аз започнах да ходя на зала - там си тренирам това, което смятам, че ми е необходимо и не че не тренирам и останалите части на тялото си, имам предвид само една част, пък другата да я зарежа, но залата ти дава възможност за по-голяма концентрация над определена група. Другото, което за мен е важно - аз оформям с тежести, онзи ден на машината за корем правих тип crunches от седеж с 28кг., просто не си представям как ще го направя това вкъщи без да ангажирам някой да стои и да ме пази да не си изтърва тежестта, а там си има машина за тази работа. По същия начин и смит машината при клековете и т.н. Класовете са хубаво нещо, забавно е, но аз не разчитам само на тях за оформяне. Както казва моя треньор има там един спорт ... нещо с изграждане на тялото се казваше  Laughing

Вив, пробвай да изключиш плодовете.  Много НЕздравословен съвет ти давам, ясно ми е, ама питаш ме, казвам. Моят опит с водата е такъв - никакви захари, nada както казва Шон Т

Аз вече се похвалих мисля, че подаръка ми е годишен абонамент за фитнеса, имам и подарък спортен потник пак за там, и сега и друг подарък пак свързан с функционално хранене, абе изобщо животът ми е тренировки и ядене  Joy  

А! Забравих! Много важно - докато съм в залата си почивам от децата. Знам, че и вие имате деца, може и моята психика да е по-лабилна, обаче мен много ме изморяват, особено като сме затворени по цял ден в това време. Като отида в залата, сама и така ми става после леко като се прибера, че сили имам и за къпане и за приказки и за кой каквито там желания има  Laughing

И разбира се да ви пожелая и аз да сте здрави, да тренирате с желание, да обичате и да бъдете обичани жени!   bouquet

Дописвам - Смоуки, бързо възстановяване!  Hug  И така да ни се хвалиш с маратонки... ми не е честно  Laughing  Кажи каква марка са, снимка покажи, нещо а-у  Party

# 551
Относно тренировките в зала аз съм на периоди. Преди да започна да тренирам в нас, пак тренирах в зала- близо 3 години и имах много добри резултати. Но се върнах на работа, а зали, които отварят в 6 по това време поне в Сф нямаше /моята отваряше в 7, но ми беше късна вече/. И даже имах карта за добър фитнес комплекс с всякакви класове, масажи и бла бла от работата, напълно безплатна, пак не съм я ползвала нито веднъж. Та така започнах с дом. тренировки. Не че не съм доволна, просто ми омръзна на този етап. А мъж ми така и така от самото начало, като дойдохме тук, веднага ми направи абонамент в близкия фитнес, който чинно си ми го плаща всеки месец /директно му теглят сумата от сметката/, та е тъпо да отива зян членството. От друга страна, не исках и директно да се отпиша и така. Отново узрях за фитнес. И не по- малко важно- ИМАМ времеТО за това.  Wink А тренирам по програма, изготвена за моите си нужди.  Peace
Дюканското ядене след парче кюнефе /около 150 гр, на опаковката погледнах  Mr. Green/ и три фурми с бадем отвътре и шоколад отвън вече не е дюканско. Но пропускам мангото и остават директно телешките стекове и салата за вечеря.
Ииииииии последно- аз чистя след уикенда, уикенда е абсурд и при мен!  Но не защото лежа или си почивам, напротив- все сме нанякъде Peace

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 16:14 от Анонимен

# 552
  • В полите на Пирин планина
TDI, предполагам си права за оформянето и различните възможности за упражнения в зала, но аз примерно нямам възможност да си открадна час-два вечер за тренировка. Успявам да скатая максимум един час и нямам кой знае какви висши спортни цели  Wink, а простичко желание да изглеждам добре в своите собствени очи. Защото ММ казва, че си ме харесва и с това дупе и не разбира желанието ми да ям минимум въглехидрати, примерно. Според него "ние жените" сме много странни животни и като ни влезе някаква муха в главата правим ред непонятни неща. Аз му казах, че не виждам проблем той да си яде картофите и хляба, а аз да не ги ям, щом не стоя гладна. Другото, за което не можем да се разберем с него е, че САМО със спорт няма как да се отслабне и оформи тялото. Нужно е и да се спазва режим. И това му несъгласие се дължи на факта, че той примерно с въртене на вело-то 5 пъти в седмицата по 1 час сваля корема за има-няма месец. Но иди обяснявай, че мъжете са привилегировани от природата.

# 553

Дописвам - Смоуки, бързо възстановяване!  Hug  И така да ни се хвалиш с маратонки... ми не е честно  Laughing  Кажи каква марка са, снимка покажи, нещо а-у  Party

Благодаря ти, ТДИ  Heart Eyes
Ей, такива са http://www.running-shoess.com/images/321-Boots/Nike-AIR-MAX-2014 … -Pink-Black_1.jpg
От известно време им бях хвърлила око и така  Mr. Green

# 554
Смоук, страхотни са! А колко яко стоят на крака и какъв комфорт дават- не е истина просто!!!  Heart Eyes
Честити!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт