Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Изпуснала съм някакъв екшън тук..
usmifchica, браво! Ако бебето си седи мирно и ти можеш да тренираш - идеално!
Днес бих решила с чисто съзнание, че за вечеря ще ям пица  и че ще кривна от правия път, но така ми стана тежко и съвестно после като я изядох...

Сега се сетих и дописвам, че едно време си правех домашна маслинова паста - маслини каламата (махам им костилките), добавям зехтин, скилидка чесън. (ако има пресен босилек е добре, но аз когато я правех не съм слагала). Всичко се смила в блендера.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 21:10 от Home raider

# 526
Аз да кажа ли чия тренировка правих или ще се приеме като реклама  hahaha
Тези дни съм на зумба вълна, че и децата се включват вместо да пречат, не ми се получи силовата пак, дано от понеделник да са си нормално на училище  Grinning

# 527
Ден 8, ниво 2, 90ДП. Почивката я пропуснах, ще почивам, когато усетя че имам нужда.

# 528
Добър вечер!
Аз се радвам, че успях да прочета препоръките за ресторант точно от Льоли (и Агентката). Запомних си ги и се надявам скоро да ми се отдаде възможност да ги пробвам. И аз търся и харесвам подобни места.

Момичета, моля ви да не се оттегляте заради една дама, която е всеизвестна с неделикатния си нрав във форума. И без това се усеща липсата на тези, които си общуват по други канали.

Само това имах да казвам не по темата. Peace От другата седмица пак съм на линия с тренировките и този път твърдо съм планирала и един скиорски уикенд.

Фея, и при вас сигурно е бяла приказка?

# 529
  • 1st floor
Леле, тук днес съм изпуснала някакъв екшън. Mr. Green
Отчитам втора вечерна тренировка с W7 от БР.

^Liya^, сподели после дали са хубави тези упражнения на Джилиан, и аз съм й фенка. Grinning

# 530
Нали и на мен ми бяха забърсали един пост. Какво става в тая тема?!

Анник, симпатичен кадър с колелата.

Хоум, баш преди малко купих маслини и чесън. Ще пробвам да си направя паста.

Дана, при нас днес беше слънчево.

Скрит текст:

Отчитам зъболекар и 8 часа хайманосване с челядта и мъжО. Ферита, разходки, пазаруване. И, естествено, ядене  Mr. Green  : сурови кюфтета от покълнала леща, сурови "пържени картофи" от тиквички с хранителна мая, салата от домати с чесън и чубрица

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 04:03 от Фея Кръстница

# 531
Аз пък влизам да ви честитя 8-ми март   bouquet  Laughing
И по-специално на Цвети  smile3534  Hug

Да сте здрави момичета и много любов да получавате от любимите хора всеки ден  Heart Eyes  bouquet

Аз си тренирам. Екшън както обикновено не ми липсва  Mr. Green Затвориха ни джима за ремонт, но пък другия от същата верига е една улица по-назад. Съчетаха класовете от двата и сега кака ви ходи на Боди Комбат, Боди Пъмп, Спининг, Найки клуб и Зумба , а и йога някога  Laughing Съвсем полудях на дърти години  Joy Joy Само пъмпа и спининга карам от край до край, а от другите по половин час някъде.
Супер се чуствам и много добре ми действа на психиката, че иначе изтрещявам от време, на време  Mr. Green
Избрах си подарък за празника - спининг обувки, но не мога да си намеря номер. Като си купя ще се похваля.

# 532
  • София
Добро утро и честит 8 март!  bouquet Бъдете здрави и все така спортивни!

Днес ми е почивен ден по програма. Само си  направих клековете - ден 23 - общо 224.

Фея, дано се получи вкусна паста.

И сега малко малко философски размисли.Според мен, за да се отслабне и за да се направи хубаво тяло - стегнато и  мускулесто не става само с упражнения вкъщи, а трябва тичане за отслабването и фитнес с тежести за изграждане на тялото. Въпреки тези мои убеждения, аз в момента правя тренировки само вкъщи, защото нямам друг вариант и се стремя да вярвам в успеха си. Simple Smile Искам да попитам има ли тук от трениращите такъв, който да е свалил повече от 6-7 кг. само с домашни тренировки и изобщо да се поддържа стегнато тяло само у дома?

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 08:46 от Home raider

# 533
  • София
Честит празник мацки!   bouquet

Аз съм много зверски потресена от себе си! От сряда съм на 1200 калории от НМ-НВ + 1-2бр. Плод на ден и въпреки това скапаната вода си седи! Вече направо не знам какво да направя за да я източа, изключително много ме дразни!  #Cussing out

Няма да се изказвам по адрес на някои хора, причиняващи вреди на темата, защото просто ще съм брутална. И без това съм яхнала метлата нещо.

# 534
  • 1st floor
Честит празник и от мен, момичета!  bouquet Бъдете живи и здрави, усмихнати и обичани! Hug

Отичам се с Кардио 2 от БР. За след обяд съм си навила на пръста W8, дано го сместя, защото вечерна тренировка няма да има, ще се празнува тази вечер! Laughing С храната ще съм зле, ама дано всичко друго е на шест! Grinning

Home raider, защо така мислиш? Защо да не става? newsm78 Аз пък мисля, че всеки може да отслабне у дома, тежести също може да си намери, ако има желание.

Вивиан, аз вода не задържам, но съм чела, че ако се мине на диета с елда, се източвала много вода. Също и огромни количества прясно изцеден сок от грейпфрут и лимони. Не знам дали реално помага, но не пречи да пробваш. Второто особено е много приятно. Laughing

# 535
Добро утро момичета,
Честит празник  bouquet
Изпуснала съм доста от темата,затова давам отчет за вчера:
Сутринта бях на йога ,а вечерта направих ден 5 от 90 ДП и ден1 от 30days fat burn.
Днес имам лека МТ на Д...,но въпреки това мисля да направя по късно ден8 от 90ДП.
Ще дам отчет по късно Simple Smile
Весел и много щастлив ден   bouquet

Редактирам се ,отчет за днес ден 8 от 90ДП и ден 2 от 30days fat burn

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 14:22 от atyty

# 536
  • Пловдив
Хоум райдър , аз отслабнах 27 кг. С домашни тренировки и хранене, разбира се и то за 6 месеца, като 20 от тях свалих за 3. Не бих стъпила в зала,  нямам времето и нервите, а лично на мен големите тежести ми се отразяват уголемяващо,.  Работих с 5 кг. Гири и имам огромни като за ръста ми бицепс , гръб, перка. Тук повечето момичета правят ,  изграждат и поддържат тяло с домашни тренировки, вярвай ми, далеч по-красива и функционално от на повечето кифли, които ходят в зала и тичат 20 мин. На пътеката,после правят 3 уреда за крака и дори не те изпотяват.  Не слушай хората, които ти говорят глупости те не знаят, не разбират и са клише.  Hug
Фрайдей файт рунд 2. Макс аутнах на срамната 6 минута и нещо. Боже,боже.
Честит празник! Бъдете много обичани и щастливи жени и майки.  bouquet
Непокорна  , за съжаление Вивито е на ВМ НВХ и не става да яде елда и много грейпфрут.
А, да кажа аз за перисталтиката, защото по принцип не съм редовна  , но от 3 дни ям много сьомга и  рибни, така се случи,  и макар че имаше ориз и други работи, съм супер доволна от ВЦ. Като очистително действа тази риба, супер и в резултат бележи леко намаляване на талията. А иначе режим йок за мен. Виви,  препоръчвам да минеш на риба 2-3 дни, вместо друго месо

# 537
Честит празник на всички прекрасни трениращи мами и дами! Heart Eyes
За днес отчитам тренировка на Руми + йога ден 19. За закуска - авокадо, сусамов тахан, банан, мака и чия  Peace
а след малко отивам в Южния парк долу на фонтана да раздавам бонбони Рафаело по случай празника. Който иска може да дойде да му дам...аз няма да се възползвам, Хахах  Party

# 538
Привет, напоследък нямам много време да пиша, също чета през ред. ( А лошите писания направо ги подминавам).
Честит празник на всички спортни мацки, бъдете живи и здрави , и много обичани.  bouquet
Аз тренирам каквото ми падне, но без движение не мога. С храненето също съм ларш, хапвам си ако нещо много ми се дояде.
Задържам кг. от последната диета (безвъглехидратната), сега съм 60 кг. и се чувствам добре.

Искам да кажа на Home raider, преди две години започнах домашните тренировки и тогава бях 73 кг.
Поддържам се само с тренировки вкъщи, по удобно ми е!

И моят отчет за вчера - около 1,30 - зумба, фет бърнинг, денс. Около 1,30 народни танци.

# 539
Привет и от мен!!!
Та кво викате, да направим един кратък разбор на препоръчаните ресторанти  Mr. Green

Аз пък след близо 2 години тренировки в домашни условия /и единствено последните 6 месеца ходене в зала чат- пат/, от днес окончателно се върнах в залата. Омръзна ми в нас  Whistling Също така, се включвам в отбора на Л- карнитинките в дни с кардио.  Peace Уцелих много яка промоция и на Омега 3- 6- 9, та и тях включвам.  Peace За сметка на това пък днес не съм си пила протеина. Ядох го. Във вид на сьомга след тренировката и на агнешки бургери преди малко.  Вечерята ще е телешки стек.Laughing  Следобед най- много да мушна едно манго.

След тренировката буквално излизах цялата къща, сега доволно ще се отдам на четене.  Blush

Очаквам модератор да се намеси- обсъждам дейност извън спортуването. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт