Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 151
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Аз пия от този карнитин http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-carni-max-liquid?sku=1559
Много е вкусен, направо ужас...Обикновено преди тренировка, но като искам да позачистя, пия всеки ден сутрин и вечер  Peace

Тялото бързо свиква и е хубаво да се правят почивки  Peace

# 571
Аз пък искам моите цици да се поспихнат!!! Ама не щат и не щат!!!
И аз, и аз  Peace
Даже си мисля някой ден, ако родя, да взема да ги редуцирам оперативно - всичко е по-хубаво с по-малки цици Mr. Green

Grinning Grinning Grinning Това е истината! Всичко по-голямо от 1 човешка шепа ми е твърде голямо на мен лично! На приятелки и съседки не им се меся в предпочитанията и подплънките Simple Smile

Честит ви празник, дами! Да не ни помрачава настроението никаква проява на простащина и лоши (интернет) маниери  Mr. Green

Вив, при мен за източване на вода действат добре глад или монодиета за няколко дни или риба (или подобно високобелтъчно, но без соев сос, с който имам навика да заливам морските)...

Светле - да, 55 часа на вода, чай от джинджифил и канела и 250-300 мл сок грейпфрут... и повече можех да изкарам, но отчетохме празника ( и подаръка ми) с малко сашими и суши...ОК, ок - и малко саке пийнах Simple Smile

Скрит текст:
милото се отчете подобаващо с нова кола, аз доволна, макар да не ми беше първо или второ желание - да се разбира, че от 2 год ми е ред за смяна на колата и геройски нито съм мрънкала нито нещо, а покупката случайно съвпадна с празника

PS А, да! Както вкъщи така и в зала може да се тренира и грамотно и абсолютно неграмотно. Къде ще се тренира е въпрос на лични предпочитания и за съжаление на възможности. И не говоря само за пари, а на възможност да отделиш време регулярно да тренираш там където искаш и каквото искаш. Например аз имам няколко любими места - едното ми е прекалено скъпо, другото - прекалено далече (над 1 час в едната посока без трафик), с третото имам някои проблеми с графика на класовете, които аз предпочитам, но правя каквото мога. Познавам хора, които имат такива домашни колекции от оборудвания, че ми виси ченето от завист. Години съм гледала хора, които в зала са си губили времето. Та колко и как ще тренираш и до какво степен ще персонифицираш си зависи само от теб и от желанието ти да се образоваш кое с какво и как + познаване на собственото тяло. Доста тренери по залите хич не модифицират и персонализират толкова много, колкото ни се иска на нас е моето впечатление.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 20:17 от Agent Provocateur

# 572
  • here, there, everywhere
Смоуки, мерси. От утре сутринта почвам. Моят е с вкус на праскова, на дозички е. Дано не е гаден.

Агент, аз на такъв глад не мога да издържа. Явно си много инатлива.

# 573
Агент, честито! Аз съм пропуснала защо гладуваш? Често ли правиш такива дни на глад?
Смоуки, много са хубави! Честити Simple Smile) и аз съм фен на Найк Peace Ти започна ли pole dancing-a? Бързо оздравяване!
Мисля и аз да започна да пия Л-карнитин. Усещам, че напоследък съм се отпуснала нещо..и не се харесвам. А майка ми миналата година си купи два fat burner-a, сега видях, че ги има в BB- team и ще ги пратя. Чудя се дали да не ги изпия, че тя не ги ползва. Какво ви е мнението? Simple Smile)
Единият е този: http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-black-fire?sku=2181
А другият - този: http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-synephrine?sku=1995

# 574
Искам да попитам Гугълчето и Люба за отзиви за Insanity Max 30. Как оценявате програмата спрямо t25 и какви резултати дава при вас? Почитателка съм на Шон и съм си я бройнала, единственото, което ме притеснява е как ще се отрази на оперираното ми коляно. С T25 нямах проблем, но тук като че ли има много подскоци и то на високо.

Марги, ще си позволя и аз да дам мнение за споменатата програма.  Аз също започнах Инсанитито и мога да кажа, че е доста по-натоварваща от Т25 (която също съм правила). Вече започнах втора седмица и се справям по-добре, но първите тренировки спирах за почивка срамно много пъти  Blush  Whistling
Тази има доста повече подскоци и като цяло е натоварваща за ходилата. Аз досега винаги съм тренирала боса, но още от първата тренировка ми се натъртиха пръстите.
Та и аз си имам маратонки подарък от ММ ( за наближаващия РД, който е на 14.03) - Nike Free, супер леки и удобни, а самата подметка е като пчелна пита. Разкош, как не съм си взела по-рано.

С храната съм добре. Е, има леки залитания, но разликата е драстична. И неяденето на месо също ми се отразява добре. Вчера реших да се измеря, една седмица откакто започнах Макс 30 и какво да видя  Shocked по -1 см от талия, ханш и бедра. Дори не съм очаквала, защото килограмите са си горе-долу същите.
За вечеря съм намислила салата от спанак, рукола, червено цвекло, ред чард, гриловани гъби, сушени домати и синьо сирене.

Л-карнитин пия течен на Евърбилд, но още не мога да се ориентирам върху ефекта му. Според мен е още твърде рано.

Хубава вечер на всички   bouquet

# 575
Скрит текст:
Искам да попитам Гугълчето и Люба за отзиви за Insanity Max 30. Как оценявате програмата спрямо t25 и какви резултати дава при вас? Почитателка съм на Шон и съм си я бройнала, единственото, което ме притеснява е как ще се отрази на оперираното ми коляно. С T25 нямах проблем, но тук като че ли има много подскоци и то на високо.
Напоследък съм супер изморена, трудно намирам сили за тренировки. Надявам се тази пролетна умора да отмине и покрай вас отново да започна да тренирам активно.
На мен специално много ми харесва. Аз я приключих като програма, но продължавам да си правя тренировки от нея по избор почти всеки ден. При всички положения е доста натоварваща, но затова пък в новата Инсенити (Макс 30) има модификатор, който можеш да ползваш за нещата, които сериозно биха ти бъгнали коленете. Аз използвам модификатора точно за 2 упражнения, които усещам, че на мен ми тормозят коленете - и двете са свързани с подскоци. За цялата програма 2 упражнения не са голяма загуба.  Peace Иначе резултатите са:
- много подобрена издръжливост, което се усеща и в тичането, и в ходенето по планини, и въобще;
- свалих по няколко см и от дупе, и от талия, както и от краката;
- пооформих се, започнаха да се подават плочки, дупето ми стегна, краката ми имат видими мускулчета вече.

# 576
Агент, ти си не- човек!!! И честита ти нова кола!!!  Heart Eyes Ииииииии много съгласна с последната маст на поста ти.  Wink
Нюклиър, относно малките деца- всичко е въпрос на организация  Peace

Аз, в крайна сметка, отчитам само салата за вечеря- чери домати, краставици, рукола, пресен лук, пармезан + розе / с лед и ягода в него- за аромат  Blush/ Следобедните фурми и кюнефе яко са ме заситили.

# 577

Аз съм За първия  Peace Също съм се ориентирала към него и събрах чудесни отзиви.
Пила ли си досега термогенни продукти? Ако не, съветът ми е да започнеш с по една таблетка сутрин на гладно и да видиш как ще ти се отрази. Хора, които са по-чувствителни към ободряващи съставки могат да изпитат леко напрежение и нервност, но това е защото организмът почва да работи на по-високи обороти - обикновено отшумява за няколко дни. Просто не гълтай по 2-3 наведнъж  Wink

За пол денсинга - не съм, точно защото от седмица се влача като ритано куче  Mr. Green Но както се казва в едни реклами - Най-доброто предстои  Peace

Честити коли, маратонки и всякакви джаджи - със здраве да си ги ползвате и да ви носят много положителни емоции  Hug

# 578
  • Sofia
Кейтинка, Гугълче, много ви благодаря за отзивите, много  ми помогнахте да се ориентирам. Супер стимулиращо звучи! Напоследък ме е налегнала умора и имам нужда от нещо ново, което да ме размърда.Ако и аз сваля от тези зони по някой друг см. ще бъде супер!През годините съм се научила как да пазя коленете си по време на тренировка, щом 1-2 упражнения само трябва да модифицирам, нищо не е.
Агент, възхищавам се на волята ти! Честита нова кола, да си я караш със здраве!Съгласна съм и аз с размислите ти в последната част на поста.

# 579
  • Пловдив
.Марги , Иги също я прави, даже я свърши, тя отчете сериозни минуси. Аз само ще допълня, правила съм Инсенити, Т25 с гамата и хибрида, Асайлъм 1 и 2, Асайлъм хибрид. За мен макс 30 е най-доброто, което можеш да свършиш за 30',че и за час даже. В пъти по-добра от т25,по-добра е и от Инсенити. Сега, аз Асайлъма много го харесвам, но там тренировките са доста дълги. Та, горещо препоръчвам също, тяло-мечта оформя.
Агент , ти си желязна и страхотна! Честита кола! Безаварийно!
Честито и на другите с новите придобивки!
Изчезвам!

# 580
  • София
Благодаря на всички, че споделихте за начина на трениране и резултатите.
TDI, съгласна съм с теб, че повечето кила се свалят по- лесно и са проблемни  "последните" кила.
iggy, много си права за мотивацията и желанието.

Уф, моите деца и събота и неделя даже няма кой да ги гледа. Sad
Яна, радвам се, че ти е харесала 30 Day Fat Burn Workouts

# 581
  • UK
Добър вечер Simple Smile В нашата къща жените не празнуваме 8-ми март, така че ще се въздържа от пожелания, ще ме извините  Laughing

С ужасен кръвоизлив съм, който ми съсипа иначе приятния ден с приятели, сега си лежа, защото се чувствам крайно изтощена, без нищо особено да съм правила. Не съм тренирала от 4 дни, но не ме интересува - просто нямам никакви сили.

Иначе да се похваля и тук, че най-накрая взех и се записах на състезание по тичане - 10 км. на 21 юни. We run London на Nike e. Сега имам нужда от нови маратонки  Grinning

# 582

Уф, моите деца и събота и неделя даже няма кой да ги гледа. Sad

Ама не е и нужно  Peace Казвам го като родител, който от близо 10 години не знае какво е да си без деца. И няма грам завист към тези, които има къде да си оставят децата  Wink Даже много често съм сама с децата, за по седмица- две и пак ще се повторя- това са най- щастливите ми периоди.  Peace При все, че малкият бе доста своенравен, да го наречем.  Laughing Дори да съм имала възможност, не съм си и помисляла да се "отърва" от децата, не това е била идеята, когато сме ги създавали!  Blush Дъщерята и сега е супер самостоятелна, неусетно ще ни аутсорсне тотално, неизбежно е. И не искам да пропускам нито един миг от съвместния ни живот заедно /доколкото мога да го контролирам към момента/. Навсякъде сме заедно, винаги сме си четиримата. И това е моето щастие, за мен, в моите очи, според моите разбирания  Peace
Сега, някой боксьор може да ме докладва на модератор  Mr. Green

# 583
Льоли, мила, бързо възстановяване!

# 584
Льоли, оправяй се! И аз се записах на първото ми планинско състезание - 15 км ще е, кофти ще е времето, ама аз просто искам да завърша като за първо. По-нататък ще мисля места. Осъзнах, че такава нагласа ми е по-малко притеснителна от това да се тръшкам дали ще съм последна.  Embarassed

Margi, при всички положения като започнеш да я правиш ще усетиш кои упражнения ти създават дискомфорт и само на тях ще модифицираш. Като цяло програмата има всякакви варианти на клякания, напади, планкове и бърпита и те са основни. Скачания също има, но опасните според мен са си точно две.

Мен ме е обзела кулинарна вълна.  Mr. Green Днес направих вегански, сурови сладки:
Скрит текст:
Блат - сурови накиснати бадеми, слънчогледово семе, орехи, сушена кайсия, малко тахан, кокосово масло.
Крем - сурово накиснато кашу, банани, какао, малко захар, кокосово масло и вода.
Покрити с черен шоколад, кокос и парченца банан + парченца сушено помело.

Тези дни ще направя едни 20 км тичане да се чувствам подготвена и така.

Общи условия

Активация на акаунт