Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Лейди, не,че нещо, ама не благородно завиждам за немръдналите цици. Heart Eyes
Теди, Права си,  никаква бомба не е,а живата истина това,което казваш. Има обаче едно голямо но, и то идва от целите на съответния човек. Моята цел е просто да изглеждам що - годе добре, ако мога , оправям храната и се харесвам повече, ако ли не - не.  Нямам желание и мотивация да съм супер супер. Докато ти и Бобче , например, имате желание, сили, възможности и големи цели, близки до тези на фитнес модел. Което е достойно за уважение и похвала. За такива като мен с моя мироглед, тренировките вкъщи са предостатъчни.  А за децата, всеки изморяват,  ясно е, аз през седмицата обаче няма на кой да ги оставя или по-скоро не искам, на мен ми ги гледат уикенда. Та така . Simple Smile
Честити и от мен, Смоуки!

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 16:34 от luba_rizova

# 556
Аз пък искам моите цици да се поспихнат!!! Ама не щат и не щат!!!

# 557

И аз, и аз  Peace
Даже си мисля някой ден, ако родя, да взема да ги редуцирам оперативно - всичко е по-хубаво с по-малки цици  Mr. Green

# 558
  • Пловдив

И аз, и аз  Peace
Даже си мисля някой ден, ако родя, да взема да ги редуцирам оперативно - всичко е по-хубаво с по-малки цици  Mr. Green
АНАТЕМА АНАТЕМА #Cussing out

# 559

И аз, и аз  Peace

И на мен ми е минавало през акъла, но ме притесняват белезите след това  Peace

# 560
  • Бургас
Честити маратонки на Смоуки! Много са веселяшки със здраве и удоволствие да си ги ползваш.
Честит рожден ден на Виви /с голямо закъснение/ нека годината ти е здрава, спорна и спортна!
Честит празник на празнуващите дами. Пожелавам им /и на не празнуващите също/ много спорт и удоволствие от него!
Мъничето на Би е много сладурска, моят пък дребчо само клечи или вдига крак в поза "пикаещо куче" и казва: "Еко /Веско/ тренира"  Joy Joy Joy
Искам да изкажа лични благодарности на Home raider, че сподели тази програма от BeFIT https://www.youtube.com/playlist?list=PL1c41tQdiDhPkUERLFje9twkoHtPkWr1l Горещо препоръчвам тези две мацки! Техните тренровки са по 10 мин, но ме цедят жестоко. За любителките на моделските тренировки бих предложила и тази 10 минутка https://www.youtube.com/watch?v=QECX7YvzF_c&index=7&list … LFje9twkoHtPkWr1l, с нея се сдобих с МТ на дупето и то такава, каквато отдавна не бях имала  Peace  Програмата има и график /нещо което в началото не бях забелязала и правих тренировките по ред на публикуване, та вчера реших да "наваксам" пропуснатите за седмицата и отчитам час по Зумба + Metabolic Booster Workout + Total Body Shred Workout + Lower Body Blast Workout. З днес час по Зумба +  Cardio Burn Workout

Иначе през седмицата правя и BeFit In 30 Extreme Workouts, не е лоша, но не е и чудо невиждано  Thinking

Някой започна ли предизвикателството с разтягане /шпагат/ или нещо друга май беше  Thinking ?

Надявам се през следващата седмица болните да оздравеят и повече такива отчети в темата скоро да не се виждат  Hug

# 561
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ау, Смоуки, страхотни са! Наскоро с една приятелка ги коментирахме новите Air max. Пък в мола са отворили Найк, пък аз не мога да отида да го видя  Cry 

Любче, ние с мъжо се редуваме с тренировките - едната вечер той, едната аз. Събота и неделя и на нас ни ги гледат и тогава сме си само двамата  Heart Eyes Аз ако не излезна от вкъщи за 1 час поне ще се пръсна. Пък ти както си с 3 направо не те знам как се оправяш  Hug
За фитнес модел мноооого съм далече аз от фитнес модел, може би от кръста нагоре ще се впиша там в някаква по-низша форма, обаче краката ми са на светлинни години. Направо все едно някой е взел две части от различни тела и ми ги е слепил  Crazy  Joy

# 562
Току що завърших това, което си открих вчера на Джилиян

с 5 кг. гира( нямам пудовка). На места ползвах 2*5. Вчера някой попита дали е добра тази тренировка - да добра е! Не знам дали ми дойде лекичка или просто днес успяха да ме вбесят до n-та степен, но мисля да метна още нещо на Джилиян. Яда винаги си го избивам в тренировки или тичане , но още съм леко грипясала и ще си спестя бягането , макар че тук няма сняг.
По темата за гърдите - аз моите много си ги харесвам.
Скрит текст:
Лелееее колко съм скромна
Среден размер и се надявам да не се променят, че в противен случай и аз ще трябва да мисля за смаляване.
На въпроса дали някой е успявал да свали килограми само с домашни тренировки - да аз.
Аз никога не съм влизала във фитнес. Колкото до задържането - ходенето на фитнес не го гарантира.

# 563
Честит празник, момичета   bouquet нека всички да постигнат поне половината от целите, които сте си поставили тази година Simple Smile

Теди, не съм съгласна, че домашните тренировки не могат да те развият така, както ти се иска Wink ама вече знаем, че сме на коренно различни мнения, по-добре да не спорим Grinning

# 564
Вив, съкровище, и аз забравих да ти честитя  Hug   bouquet
Аз бях отслабнала и се бях оформила много добре, обаче пътуванията ме върнаха в изходна позиция  Tired. Много трудно се събирам след тях. Обаче вярвам, че още малко като порастнат децата, няма да имам такива издънки.
За днес започнах Кардио 1 на Skinny Rules на Боб Харпър, бърпита и клекове докато се разтрепериш  Laughing
После и 30 мин зумба докато децата са притихнали за малко, ще добавя и малко степер после, докато гледам филм.

# 565
  • Sofia
Привет,  момичета, много отдавна не съм писала тук. Честит празник! Желая ви да сте винаги здрави, все така изпълнени с енергия и много щастливи! Желая на всички да постигнем мечтаната форма.
На Вив честито на патерици и от мен, с  най- добри пожелания!
Би, много ти е сладко детенцето!
Искам да попитам Гугълчето и Люба за отзиви за Insanity Max 30. Как оценявате програмата спрямо t25 и какви резултати дава при вас? Почитателка съм на Шон и съм си я бройнала, единственото, което ме притеснява е как ще се отрази на оперираното ми коляно. С T25 нямах проблем, но тук като че ли има много подскоци и то на високо.
Напоследък съм супер изморена, трудно намирам сили за тренировки. Надявам се тази пролетна умора да отмине и покрай вас отново да започна да тренирам активно.

# 566
Честит празник, мили дами!    bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете все така чаровни и все по-изваяни - и като тяло и като дух!
Харесвайте се, за да ви харесват и другите! Hug

Аз отчитам пореден ден без тренировка и ... без апетит. Като се замисля, може и по-лошо да е   hahaha Надявам се следващата седмица да ми бъде по-спортна и да имам повече желание за движение. Явно все още се възстановявам, пък и за никъде не бързам.

Днес си мерих едни тесни летни дрехи и най-тесните дънки - като мерки съм супер, дори имам луфт около 3 пръста на места  Grinning. Това е единствения плюс от боледуването ми. Само не ми се мисли какво ще е като ми се върне апетътът от там, където е отишъл временно  newsm78.

Фея, а твоите специалитети винаги ме карат да се облизвам, нищо, че официално се водя без апетит.

# 567
  • Пловдив
Теди, абсолютно съгласна съм, че след един определен период си трябва по-стриктно структуриране на тренировките, но това може да стане както в зала, така и в домашни условия.
Да, многото кг. се свалят по-лесно отколкото останалите 2-3-5кг.
По себе си съдя, че горна част оформих едва ли не като на шега. За крака и дупе си се потрудих доста и продължавам все още.
Моделски мерки не целя, според ММ съм си идеална и сега   Blush.

За мен е по-важна мотивацията, независимо къде се тренира - в къщи или в зала. Има ли желание, има и резултат, няма ли желание, винаги ще има оправдания и извинения!

# 568
  • София
Миме, Марги, благодаря момичета  Hug
И аз имах страхотни резултати от домашно трениране, освен че отслабнах с последните 2-3 кг. придобих и релеф, въобще все неща, които исках, ми се получиха. Сега се боря наново ... сама съм си виновна, че съсипах всичко постигнато.

# 569
  • here, there, everywhere
Честит празник момичета.

Днес тренировка нъцки. Сега вече съм с чаша вино пред мен, та тренировката съвсем отпада.

Смоуки, да се оправяш и честита придобивка. Моите са такиваhttp://store.nike.com/be/en_gb/pd/flyknit-air-max-running-shoe/p … 00580/pgid-872577 и са като пружинки.

Аз смятах да започвам програма по книжка (за дупе), но другия понеделник ще съм командировка във Франция за една седмица, та ни тренировка, ни режим ще видя. Може би ще импровизирам тази седмица, после да видим.

Купих си някакъв Л карнитин, но май концентрацията му е малка. Вие каква концентрация пиете и по колко мг?

Теди, ти като беше на ротацията пиеше ли и ако да, как го броеше?

Аз като цяло се възхищавам на мамите с малки деца в темата. Направо не знам как се справяте.

Общи условия

Активация на акаунт