Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 126
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Благодаря ви за милите думи, мисля утре вече да съм форма  Hug

Честити покупки и подаръци на всички, да им се радвате и да си ги ползвате с кеф!

Гугълче, развихрила си се! Супер изглеждат!

Пропуснах да кажа, че и аз днес ядох веганска торта в едно много приятно малко кафене. Беше като чийзкейк с малини, основата беше от ядки, но плънката нямам представа - помня, че в описанието на съставките пишеше нещо за xylitol gum, ама на другото не обърнах внимание. Не беше лоша.

# 586
Гугълче, метни няколко насам  Hug
Страхотни изглеждат - браво, че имате желание да забърквате такива неща  Simple Smile

# 587
  • Cambridge, UK
момичета, някоя от вас да има Nutribullet? Свекърва ми го хвали вече година и се чудя дали да си купя или да си ползвам шейкър каната на робота за смути?

# 588
Използвам, че говорите за бърнари, за да попитам нещо. Този Black fire уж е на американска фирма поне така пише Pure Nutrition-USA, а тук такава фирма и такъв препарат няма. Търсила съм по всички възможни сайтове с Гугъл, но единсвеното, което излиза е в британски сайтове или в български  newsm78

# 589
Гугъл, ужасна си.

Аз от няколко дни се каня да направя нещо сладко, и все не остава време... Само основни ястия правя цял уикенд (е, то и едното правене...), ама няма да показвам снимки, че току-виж ме докладвали на модератор, който пак да пусне прахосмукачка в темата.

# 590
.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 06:56 от Agent Provocateur

# 591
ДобрУЮтрууууууууу!!!
Отчитам гръб, рамо, корем, вело. Супер доволна, въпреки бруталната МТ на ръцете от вчера. При това болката е специфична, вътрешно- мускулна, ако мога така да се изразя  Grinning

Я да питам във връзка с Л- карнитина, мъж ми също иска да пие, но той тренира сутрин рано в нас, т.е.- веднага след ставането. Удачно ли е в такъв случай да го пие изобщо, нали трябва да се приема около 30 мин. преди тренировка някъде? Или да го пие вечер, преди лягане? Има ли смисъл въобще?

И моят обяд днес ще е сьомга  Blush

Успешна и спорна седмица на всички!!!  Hug

Скрит текст:
Току що чух в новините подробности около пострадалите сноубордисти в Банско. И прекрасното ми настроение се изпари, очите ми се наляха със сълзи... Защо, по дяволите, кога любителите на екстремното каране ще се научат да го правят по сигурен за тях начин... Всяка година, без пропуск има по няколко подобни случая...  Cry

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 08:08 от Анонимен

# 592
  • София
Много тъжно, наистина  Cry И не само това, ...

Атентке, голямо благодаря и на теб, за съветите за източване на вода  Hug От днес се захващам сериозно с нея, защото два кг. вода си е много нещо  Whistling Най-вероятно днес ще изкарам на пилешки сърца, утре - риба, а за по-нататък още не съм измислила.
А на теб ти се възхищавам, че можеш да изкараш толкова много време на вода и чай. Аз мисля, че не бих могла, липсва ми волята, със сигурност.
И не на последно място - честита нова кола  Heart Eyes СТрахотен подарък, със здраве да си го ползваш и безаварийно каране  Hug

Фъстъче, драсни два реда, какво става с теб? Може и във ФБ.  Hug Даже е за предпочитане.

Льоли, дано по-бързо се почувстваш добре, много е гадно така.

Смоуки, ти също!  Hug Честит маратонки, жестоки са!  Heart Eyes

Гугъл, страхотни произведения  Mr. Green

Усмивка, и мен много ме привлича Нутрибулета, но малкия размер  е голям минус. Съдя по рекламата де, нямам лични наблюдения. Едно време мама имаше предшественика му, но не беше хубав уред.

# 593
Добър ден на всички момичета,

Прегледах началния пост, но още се ориентирам в това с какво да започна.
Напълно начинаещ съм в домашните тренировки, но определено имам нужда. Като цяло нямам време, а и особено желание да ходя във фитнес зала...а имам килограми за сваляне след 2то раждане.
Ако е възможно да препоръчате някоя програма за начинаещи (без тези на Руми Илиева, пробвала съм и ми идват твърде хаотични с това постоянно лягане и ставане за изпълнение на упражненията).
Също и някаква добавка, разгледах 1-2сайта но има толкова много неща на различни фирми...че хич не знам какво е добро и какво не.
Посещавам и 2пъти в седмицата народни танци, ако има някакво значение.
Благодаря предварително за вниманието.

# 594
  • 1st floor
Използвам, че говорите за бърнари, за да попитам нещо. Този Black fire уж е на американска фирма поне така пише Pure Nutrition-USA, а тук такава фирма и такъв препарат няма. Търсила съм по всички възможни сайтове с Гугъл, но единсвеното, което излиза е в британски сайтове или в български  newsm78

И аз това се чудех, това US за благозвучие ли са го сложили?! newsm78 На опаковката на карнитина ми на тази фирма, пише, че е произведен в Германия. За съставката това пише в нета:
 "Pure Nutrition използват за суровина л-карнитина Carnipure - запазена марка на швейцарската компания Lonza, известна с високото качество на суровините си. "
В крайна сметка дано върши работа...Black fire и аз го загледах, но не смея да взимам термогенни бърнари. И без тях имам проблеми със съня. Може би ще си взема по-натам липотропния на тази фирма. Гледам, че има доволни...

# 595
Добро утро  Hug
Отчитам се от вчера с ден 79 от 90ДП+ден 14 йога на Ерин. Храненето беше супер вчера, отрази ми се на енергията, а аи поспах повече, трябва да се замисля и над това  Grinning
Относно децата, напълно подкрепям мнението на ТиЛи. Най-щастливите ми мигове са прекараните с моето си семейство. Никой не ми ги гледа, сещат се 2 пъти в годината за по 2 дни, че имат внуци, но и аз не търся помощ. Не ми пречат да тренирам, дъщеря ми понякога подскача с мен, а сина ми следи, дали правя нещата точно като какичката  Laughing Пък и им давам пример, понякога тренират сами  Wink
И аз от предпочитащите да тренират вкъщи по ред причини. Най-вече време и организация, но и ми е приятно някак. На фитнес съм ходила малко преди години, пълна пародия беше /мога да говоря за този, който посещавах аз/, не постигнах нищо. Открих темата случайно преди година, токлова й се зарадвах, а как се отчях всяка втора дума търсех в Гугъл  Mr. Green Тогава започнах да тренирам, на разни пътувания провалиха всичко. От три месеца и половина съм редовна и смятам така да продължа  Peace
Льоли, пожелавам ти бързо да се оправяш  Hug
Фея, снимите ти са голямо вдъхновение и стимул, не спирай да ги качваш  Praynig
TDI, резултатите ти са повече от впечатляващи  Party Аз преминах през качване и сваляне на 20 килограма още преди да забременея с първото си дете, само като си спомня всички грешки, които допуснах  ooooh!
Агент, честита ти нова кола, със здраве и безаварийно  Peace
Гугъл, сладките са чудни  Grinning А с бягането ще се справиш сигурна съм, много ти се радвам на желанието и ще ти стискам най-силните палци  Wink
Смоуки, страхотни са маратонките, заглеждам ги и аз  Blush
Много ми стана тъжно и на мен за загиналите в Банско ...

# 596
  • В полите на Пирин планина
Sesylle
Щом не искаш Румяна, тогава FitnessBlenders - http://www.fitnessblender.com/
Техните програми са конструирани по трудност и можеш да си избереш такива с най-ниско ниво на натоварване.

Може би 21 days fix на Autumn Calabrese - https://www.youtube.com/user/AutumnFitness

Тази програма съм я теглила от ru tracker.

И на края любимата ми PIYO на Шалийн Джонсън.

# 597
  • София
Уф, моите деца и събота и неделя даже няма кой да ги гледа. Sad
Ама не е и нужно....
TuЛи, права си, но  малкото дете ми е в такава възраст, че имам нужда да я "отлепя"от мен за 5 мин.
Скрит текст:
Или поне да ходя до тоалетна сама.. Laughing

За днес съм с Тренировка 5 - БР  и започван втора ваза. Добавих и 30 Day Fat Burn: Cardio Crush Workout by BeFit  и 10 минутка за долна част. Отчитам за 28 дни точно 3 кг. надолу.  Simple Smile

# 598
Усмихна ме!   bouquet  А би ли споделила - на дълга дистанция ли беше, като цяло беше ли си го подбрала така, че да е подходящо за първо планинско състезание?

По-добре късно отколкото никога - ами реших се на дистанция, която не ми е проблем да избягам в каквото и състояние да съм (при мен 10К).  Подбрах го така, че да е хубава уикенд разходка за цялото семейство и детето, а на втори план остана самото трасе. Аз до края всъщност не познавах трасето, а се оказа красиво (около язовир Батак). Беше ми съвсем първото състезание и съвсем първото планинско бягане. С две думи нито съм се подготвяла специално, нито съм подбирала къде Wink

# 599
Lady Brinne, благодаря ти, сега пускам да разгледам и двете програми.

Имам и топка, но заради децата я издух, защото за малко едното да се пребие с нея. Мисля да си потърся и такива упражнения и да си направя някаква седмична програма.

Общи условия

Активация на акаунт