Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 122
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добрутро!
И аз като Home raider днес отчитам W5, а после и чистене на кола от сняг към 10-тина минути с внимание някой смугъл минувач да не ми отмъкне чантата.
Миналата седмица хич не ми беше спортна по ред причини, но мисля тази да се поправя.
Виви, Любче не сте сами в тази борба, имам 2-3 кг. повече, вода ли е, мазнини ли са, но след втори месец с хормони и други подобни гадости пак добре държа положението.  Blush
ТДИ, постъпих като теб и малкия е вече почти здрав!  Hug
Честито ново возило на Агента, но аз искам снимка, че да е съвсем спам! Wink
Сесил, добре дошла.  Simple Smile От първа страница всичко е добро! Само трябва да си избереш онова, което ще ти пасне и ще те кара да тренираш с желание. Много от нас харесват Джилиан Майкълс и нейните тренировки, може да опиташ като за начало с нея!  Peace

# 601
Брех, Непокорна става ми любопитно  newsm78 Такава марка реално с физчески адрес няма никъде. Има само сайт за продажби и на контакти някакъв измислен адрес в парк в Калифорния и тел.с несъществуващ за ерията на Калифорния тел.код. Ще ходя да питам в темата за добавките от  ББ тийма знаят ли всъщност кой е тайнствения производител? Толкова реклама на нещо идващо незнайно откъде. Много стрнно и опасно мисля аз  Thinking

# 602
Браво на всички, записали се на всевъзможни участия!!!  Hug

Home raider
,

Скрит текст:
Много добре те разбирам! Мисля, че всички сме минали през този период.  Hug Щерката, която определям като кротка, я взимах в банята с мен- върху столчето. Прибирам се от фитнес, баща й излиза за работа, няма начин да отложа душа.  Tired Какво мъкнене напред- назад беше, не е истина. Нооооо сега си спомням с усмивка и тъга за това време...  Blush

Сядам да си хапвам сьомгата- с горчица и лимонов сок отгоре и купа салата краставици с мноооого оцет   chef
Тамън да си изпия и омегите с това ядене.  Wink

# 603
  • Cambridge, UK
Вивиан, свекърва ми и мъжът й (които тренират 3 пъти седмично)  го ползват вече година и не съм я чула да се оплаква за размера, а тя принципно е голямо мрънкало, тя е в Щатите и си е взела 1000W-вия модел, казва че цялата машина е много лесна за ползване и почистване, всеки път като се чуем по телефона ми изнася лекция колко добра машина е и как моят кухненски робот не може да смели така добре съставките  ... с две думи голяма реклама му прави, а това не е характерно за нея, аз още малко ще се почудя и май ще го взема, за да приуча децата да ядат повече зеленчуци, но ще заложа на Делимано, а не на тези от 100-140 лв в продавалника, че нещо не ми изглеждат читави

# 604
  • Пловдив
.Сесил , приятелски те съветвам, освен ако нямаш спортен опит, да не си правиш сама програма, поне няколко месеца. Няма как да стане просто да е ефективна, натоварваща всички зони и с същото време конструирана постъпково. Аз съшо съм за Джилиян Майкълс, може да започнеш с 30 дей шред или рипт ин 30, за да видиш по- бързо резултати. После вече може да продължиш с Боди революшън или друга по-дълга програма.
Аз още не съм тренирала, каката е пак болна и я водихме на лекар, смятам наобед да си наоравя тренировката.,мислех да е двуразово днес, но не.
За децата с първото ми дете никой не помагаше, дори баща му, днонощно бях с него, даже веснъж бях болна с 40 градуса и не можех да стана от леглото , той беше на 5 месеца, пак се наложи аз да го гледам някак си.Тръгнах на работа като стана на 1 година и си починах тогава. Беше ужасно и с времето реших,че няма какво да доказвам на никой каква велика майка съм, станах егоист и сега се възползвам. Имам личен живот и съм шастлива. Особено, като се оказва,ме най-гледаното и глезено дете е с ужасен характер и никакво уважение, а е кърмен 3 години!Пху. Та, всеки е различен и приема нещата различно, аз съм си признала пред себе си,че явно бяма да съм супер майка. Възхищавам се на хората, отдадени на децата си, не съм от тях. ooooh!
Гуги , стресовия проблем,оправи ли се?
Фея, темата е и за хранене, ако са ти изтрили пост със снимки, модератора нещо прекалява. Потребители, които не пишат, не мисля,че помагат на форума. То ако всички сме така, форум няма да има, не знам какво им става.
Наспамих, ще ме трият. Лек ден!
Зя Л карнитина в бб тийм пише 2 гр на ден е достатъчно, добрите разфасовки са по 1грам. На витаслим например е500 гр. И излиза адски скъп.

# 605
  • София
Сесил, Лейди Брин и Любчето са ти дали много добри препоръки, каквото и да подхванеш от тях, няма да сгрешиш  Peace Но сама недей, наистина, ще загубиш много време мислейки си, че правиш нещо, а резултати едва ли ще видиш.

Отчет с ден 1 от 90 ДП.
Два дни ще факирствам (така де, само на протеин ще карам), пък дано източа нещо. Може и да увелича времето на три или четири дни, ще видим. Общо взето съм качила 3,5 кг., като около два са вода. Останалото си е чиста лой. Как се сваля това нещо, да не говорим. Трябва зверско стягане.

Относно деца и т.н - и аз съм от "егоистките". Някак живота ми го показа ( в моя случай, с моя мъж и нашите характери), че трябва да си обръщаме внимание на саме  Laughing Децата са си деца, но и брака си е брак. И двете трябва да вървят  Wink Златната среда, както се казва.

# 606
luba_rizova, имах предвид под "да си съставя програма", след като прегледам треньорите, които ми препоръчахте да видя кой да следвам. Ако не един, то да си направя някакъв микс от техни тренировки ден по ден. Simple Smile
Прегледах Джилиян Майкълс и мисля, че ще ми е ок, така че ще карам по нея на този етап. Нещо с лицевите опори не се справям съвсем, но ще свикна предполагам. Трябва да си взема и гирички, защото нямам. Но не знам колко килограма.
Дали да започна направо с 2кг, или да взема първо 1кг?

# 607
Sesylle , взимай направо 3 кг. Може и от 1 кг- за голямата щерка  Wink

Тръгнах на работа като стана на 1 година и си починах тогава.

Joy Joy Joy

Така се насърчава работната ръка явно  Mr. Green

Днес се присетих за ароматната вода /Вив  Heart Eyes/, та се направих- джинджифил, изсушени зърна от нар, лиман. Сега си сипвам в шишето и потеглям па задачи.  Sunglasses

Скрит текст:
А, да. Пак оспамихме темата, но... Аз също съм егоист.  Laughing И не съм супер майка, в никакъв случай. И не искам да бъда. Не съм кърмила дори  Mr. Green Просто въпрос на гледна точка и личен избор. Свят шарен. Като великденско яйце.  Wink

# 608
Sesylle , взимай направо 3 кг. Може и от 1 кг- за голямата щерка  Wink

Хехе, мерси за съвета, такива ще си взема. Simple Smile Голямата не я знам дали ще се включи в упражненията.

А какво пиете преди, след тренировки? или нищо?

# 609
   Мили момичета, съвсем изпуснах темата, но поне да ви пожелая с леко закъснение да сте живи, здрави, все така запалени по спорта във всичките му форми!
Скрит текст:
Близките месеци не ми се очертава кой знае колко по-спокойно ежедневие, за това все по-рядко ще влизам тук, дано поне намирам време за някоя тренировчица.

# 610
  • Пловдив
.ТиЛи , смей се, но съкратих времето да ми виси по циците и ръцете с цели 10часа. Даже бях готова да работя извънредно, само и само малкия иззеднин да ме тормози по-кратко. А и не можех да спя, будеше ме поне по20пъти. Пхх, добре,че се навих на други деца след това изчадие. И да, смятам те за супер майка пък. Хау.
Сесил , няма смисъл да купуваш гири от 1кг. Напълни си две шишета от 500 грама за начало, ако са пълни с пясък, май стават повече от кг, купи си направо 3кг. Ако смяташ да тренираш редовно и имаш възможност, инвестирай в дъмбели със сменяеми тежести, мен оше ме е яд,че не си купих в мачалото, а почнах с гири-имам по 1,3 и 5 кг. Само с цената на два комплекта щях да имам дъмбели по10кг. За цял живот. Прецени си все пак, гирите от кг. Не са скъпи, но на, моите си седят. Peace
Дивичкааа, дано е за хубаво!!!Ще липсваш!

# 611
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ну, аз карнитин не пия. Гади ми се от него. Пробвала съм и на капсули и течен и различни вкусове, но "ц" Пък и аз нали имам непоносимост към някои лекарства, вкл. аспирин  Crazy  та не се насилвам с карнитина, защото може да има нещо, което да не ми понася. Веднъж така в залата за малко да припадна (подпрях се на стената и се свлякох и си поклечах докато дойде ММ да ме вземе) от едни капки за нос  Rolling Eyes Та като видя, че нещо не ми понася, не се насилвам  Peace

Дилянка, за Пюр Блек Файър - аз не съм доволна. Миналата година пих Липо-6 блек, може да нямаше ефект кой знае какъв, но нямаше и странични ефекти. Тази година с тоя Пюр щях да пукна - взе да ми се гади (отново), да ме стяга шапката, едно сърцебиене... после четох в бб-тийм, че това са признаци на предозиране  Crazy от 1 хап ли?!  Shocked  Та аз не го препоръчвам  Peace

Агент, абсолютно съм съгласна. Има много треньори, които не знаят какво правят, затова трябва много внимателно да се избира. Нали смених залата, та мин. седмица питам един от треньорите къде им е хоризонталния скрипец - той ми вика "ми няма"  и аз Ок - замених го с гребане и така. Отивам преди няколко дни и гледам не стига, че си имат хоризонтален крипец, ами и едно П-образно по двете страни, на което други 2, т.е. общо 3, пък онзи или не знаеше какво го питам, или... и аз не знам  Rolling Eyes
О! И честита кола, със здраве да си я караш!  Party

Sesylle, Зузка има за начинаещи програма също, можеш да видиш в рутракер, име и парола има на 1-ва стр. ; Фитенсбленндър също са подходящи, на сайта можеш да задаваш търсене по трудност. Аз имам и платените програми, ако искаш пиши ми на ЛС, ще ти ги кача в дропбокс да си ги дръпнеш  Peace
Сега видях, че и топка имаш - има една страхотна пилатес тренировка с топка. Има я в Арена. Pilates Gymball мисля, че се казва. Любима ми беше, даже сега ме подсети да си я направя тези дни  Peace
Преди тренировка пия смути  Peace

Ммм какво още щях да казвам - Вив според мен ти се нацепи от НВХ, за мен това хранене за по-продължителен период от време не е подходящ при жени, които все още нямат деца. Уж мазнините хормоните и ала-бала, обаче аз вече знам за 3 момичета без цикъл от това хранене, истински, реални хора, с които тренирам. Иначе се нацепваш много от него, да. То и затова състезателите в предсъстезателен период минават на НВХ - източват всичко за месец пози, стойки, а-у и после се връщат на хранене според целите си, най-често ротация. Просто исках да го кажа, за да се знаят и минусите, не само плюсовете на това хранене. Много момичета се подлъгват, че се свалят бързо килограми, че се нацепват, женят се и после с години се мъчат да си върнат цикъла - не си струва според мен.  Peace
И друго - и аз нямам претенции да бъда супермайка  Peace

Дани, много се радвам  Hug  Инхалатор ли взехте и вие?

П.П. Извинявам се за дългия пост, ама много пишете  Hug

# 612
  • Бургас
Сесил, аз тренирам от година и половина, имам човече на 2 год /10 кг/, което ми е все в ръцете, но на моменти от умората /а и според това за кои мускули е упражнението/  3 кг ми идват тежки  Embarassed Моят съвет е да вземеш 2 кг. и като им свикнеш да скочиш на 5 кг като ги сменяш според нуждите си.
Аз имам две по 1,5 кг от бремеността и когато ми дойде много "нагорно" тренирам с тях /рамото например, макар да ми е обемно и добре оформено, не ми е достатъчно силно за 3 килограмовите/ Ако започнеш направо с гежки, предвид, че не си тренирала рискуваш да се контузиш  Stop

# 613
  • София
Теди, грешиш. Нацепих се (каква дума само  Joy  много измислена и странна) когато вкарах плодове по повече от половин кило на ден. Аз не съм на ВМ НВХ в смисъла 10:25:65 По клоня към РБХ, но и това не е баш. Абе като цяло внимавам с мазнини, въглехидрати и количества  Joy но и не ям обезмазнено, а шаренко месце. И така си постигнах релефа тогава.
За цикли и т.н няма да говоря, но проблемите на твоите познати не са от ВМ хранене, със сигурност.

# 614
Аз си харесвам режима, когато имам волята да го спазвам. Само че пустата ми лакомия надделява  Confused
Децата понякога и аз съм искала някой да ги поеме поне за час, ама той таткото отсъства почти цялата година. Сега училището ми е спасението  Grinning
За днес Боб The Skinny Rules Cardio WOD #1 и зумба.

Общи условия

Активация на акаунт