Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 121
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ОК Вив, ти най-добре си знаеш какво си правила и кое как ти се отразява Wink

# 616
Сесил, моят съвет е да започнеш с по- малки тежести. Аз на времето започнах с 2 кг и така се бях повредила , че ми трябваше около месец да се оправя.
За днес ден 1 от Боди Революшъна.

# 617
Да се разпиша и аз с тренировка днес - ден 1 от седмичните на Румяна.

Тази сутрин си направих протеиново смути, а и смятам тези дни да наблегна повече на протеините в храната, че от към издържливост хич ме няма. Пробвах флайс тази сутрин и трябва да ви кажа, че с голям зор "отлепях" 3 кг- те гири от земята. Срам!Срам!   Embarassed

# 618
  • Пловдив
Отчитам Макс Аут Кардио, сигурно едно кило пот се стича от мен, снимах се да ви покажа, ама такива паласкички си имам, че ме досрамя. Grinning Храната е следпразнична, разбирай - дояждам си кекса, който правих вчера  Embarassed
Весел ден!

# 619
Тренирам редовно и съм редовна в тренировките но в темата никак не съм редовна  Embarassed Embarassed Embarassed .
Искам да ви попитам какво мислите за напитките от рода на нес кафе три в едно ?
Напоследък си позволявам за следобедно кафе такава напитка.Не толкова често де днес за две седмици ми е втората такава напитка .Не знам какво съм се разпила на това три в едно.Не го харесвам изобщо заради захарта и многото Е-та ама ето ,че ми се допива понякога.Мислите ли ,че е много вредно?
На килограми да се оплача никак не мърдам нито на см и обиколки.Чудя се къде греша  Thinking newsm78 .Режима на хранене ми е един и същ не съм го променяла.Храня си се горе долу здравословно , тренирам редовно .Понякога си позволявам някое друго изкушение , но и преди беше такава.Дали съм достигнала до някакво положение в което тялото ми се чувства добре и не мога да губя повече килограми.Но ако е така защо не губя сантиметри от редовните тренировки.Тренирам с body revolution .Мисля си ,че ми е малко 30 минути и може би трябва да ги съчетая с тренировките на ФБ и да добавя още 1 час към тренировките на джилиан.Бихте ли препоръчали допълнение към нейните тренировки? И кой план според вас би бил най подходящ да се добави Simple Smile .

# 620
Отчитам започване на нова програма (пу, пу да не ми е уруки, че с Румяна нямах късмет, дано сега да изкарам тази цялата) - Rip 60 Fitness System - Jeremy Strom, за днес Уоркаут 1 Week 1 Wake Up Your Body (Благодаря на Би за споделената тренировка  Hug ) - Jeremy Strom което се прави цяла седмица (ако ми писне мисля да вкарам малко Джилиан, Рипт ин 30), отделно правих моделската за дупе, този път с тежести на краката от по 1 кг. иии много добре ми влезе  Mr. Green и още една 10 мин. за корем. След малко ще метна и йогата на Ейдриън, че не съм я правила няколко дни

Дяволски чаровна тук непрекъснато се пускат такива видеа от по 5-10 мин, чудесно допълнение към основната тренировка. Ето 2 канала във ютюб https://www.youtube.com/user/XFitDaily и https://www.youtube.com/user/BeFit
Другото, което се сещам - фитнес блендътите имат търсачка на сайта си и можеш да търсиш според различни критерии, влючително и за време http://www.fitnessblender.com/videos

Любче не се срамувай, дай една снимка, после и аз ще дам да си измерим паласките, искаш ли  Laughing

# 621
Момичета, официално може да ми честитите чудна пневмония, с която се уредих и антибиотиците за разкош, които ми назначиха  Mr. Green

Цялата гадна зима нищо ми нямаше и баш сега на финала  Twisted Evil Но така е като в метрото всеки ти киха в лицето  Sad

Ще устискам няколко дни почивка и после ще взема да се раздвижа, че сърце юнашко не трае  Laughing

# 622
  • София
ЕЕе, Смоук, гадна работа. Аз бях така преди няколко зими, АБ ме оправиха естествено, но си е неприятно. Бързо оздравяване миличка  Hug

Люба и Рейн да се стягат и да не се замерят с паласки, че ще припадна!  hahaha

Чаровна, три в едно си е химия. Ако ти се пие такова нещо, най-добре си разбъркай нес кафе с мляко и захар/мед.
За тренировките, въпрос на вкус е какво ще си добавяш  Peace

# 623
Like_Smoke бързо оздравяване.
RainDanceMaggie Благодаря за кратките тренировки ще ги прегледам и ще видя коя ще си избера Simple Smile
Каква е тази моделската за дупе ??  Mr. Green
Вивиан знам ,че е химия и затова това ми е второ пакетче само.Не прекалявам с него.Понякога просто се изключван и при мисълта за кафе с мляко ми става  Sick и си пийвам едно сладко три в едно Simple Smile
И да ви питам ако тренирате сутрин рано преди закуската и кафето ли е или след закуската и кафето.
Скоро ми предстои да се завърна на работа.В момента съм в отпуска .На 3 април ще ми е първия работен ден след две години почивка.И се чудя как ли ще се справя и ще намирам време за тренировка .Работното ми време е такова ,че започвам в 9 работа но пък ще излизам към 8 за да заведа децата на училище и малкото на ясла и ми е чудно  как да си организирам времето и тренировките.В 7 започвам да ги оправям и подготвям после набързо закуска .Явно ще трябва да ставам в 6  да скачам  ooooh!

# 624
Ето моделската за дупе https://www.youtube.com/watch?v=FMzupeClpBI&list=PLlL9O3CuKE … hrtAq&index=6

За графика - всичко е въпрос на организация, макар, че аз самата не мога да кажа много по темата, нямам деца  Laughing

Смоук бързо оздравяване, моят съвет е сега докато си болна да си починеш, тялото ти има нужда от тази почивка, не се насилвай, за да оздравееш по - бързо. Също препоръчвам едно смути от бб тийм http://www.bb-team.org/recipes/4968_Citrusova-naslada?utm_conten … m_campaign=buffer много добре ми подейства на мен

# 625
Благодаря, момичета - много сте мили  Heart Eyes

# 626
Смоуки, дано бързо се оправиш, да раздвижиш новите маратонки Party много са готини!

Агент, честита нова кола! Кеф Sunglasses А защо точно 55 часа от пълнолунието? Има ли някакво специално заклинание или просто така? И аз съм правила лунната много пъти, но по 24 ч. само.

Фея, какво означава суров мед и суров оцет? Срещнах го тези дни в една статия и се сетих, че и ти си го споменавала, но досега не се бях замисляла какво ще рече точно... Blush

Home rider, изравнявам се с теб. Simple Smile Миналата седмица бях изпаднала в тренировъчна депресия и направих само 3 от 6 тренировки, затова няма да я броя цялата седмица. Считам, че втора фаза ми започва от днес.

Сега си почивам малко от тренировката и мисля да се занеса до стадиона за едно тичане. По-късно ще отчета какво се е осъществило.
Едно чудене, ако можете да дадете мнение. Нали преди тичане е противопоказно да се разтяга. Да, но ето сега направих тренировка и разтегнах. До стадина са ми около 20 минути шофиране и имам чуството, че ще се схвана много, ако след тренировка не разтегна изобщо, ами се метна в колата седнала. Та сега отивам да тичам резтегнала. newsm78

# 627
  • Пловдив
.Барбич, ще пробвам аз да ти отговоря. Живеещите в чужбина, при цялото ми уважение, използват термини, които се отнасят за ситуациите в чужбинско. Суров мед е непастьоризиран мед. В БГ вервай ми, вероятността да попаднеш на пастьоризиран такъв клони към нула. Тук, в родината, меда си е мед. Това, което не е мед, са смески и вече са задължени и си пише,че не са мед. Ама и тях няма кой да пастьоризира, това е скъп процес и никой от производителите няма техниката за това. Няма и смисъл тук, в България. Смятам,че за оцета е същото, никой не се занимава да преработва вонения оцет. Няма смисъл просто. Разбура се, хубав оцет аз специално купувам италиански-ачето ди вино росо. Да си чувала някое франсе да пастьоризира вино? Или за не сурово вино? Е, и оцет е същото. Знам,че звучи екзотично, но за нас е ноу сенс. Всичкия мед е суров, стига да е мед. Аз си купувам от пчелари.

# 628
Момичетааа да кажа, че съм жива...наистина бях зле...депресия няква, страх и аз не знам от какво точно...а бе както и да е. Мисля, че мина ии мисля да забравя всичко и да продължа. Надявам се, че поуката съм я взела...то, че пак ще правя грешки ще правя.., но поне да не ги повтарям. Както и да е скоро ще се връщам в редиците. Липсвате ми  Simple Smile

# 629
ЛЮбче, спести ми едни хвърлени пари за поръчка от Хамерика на суров мед. И аз издирвах тук суров мед, никъде не пише това. Затова пък намерих мед от България от кориандър. Сега аз не бях чувала, че в БГ кориандърът е на почит. Мисля, че майка ми даже не знае какъв вкус има това, ама ей на и мед изнасяме. Верно, че и фирмата беше някаква фънки, имаха и мед правен от индианките някъде по чукарите.

Смоуки, бързо оправяне! Тренировките няма да избягат.

Home Raider, ти си старо куче с тренировките. Минала си ги сите на Джилиян, а и правиш по няколко на ден. Та си знаеш сама най-добре с кое какво може да постигнеш. И от мен имаш един глас, че с по половин час на ден се постигат и вкъщи чудесни резултати. Аз никога не съм била толкова фит и не съм чувствала тялото си толкова фукционално, колкото сега. Тренирам вкъщи от август месец. Имам и далеч не толкова успешен, но затова пък доста по-уморителен опит във фитнес. Идва да покаже, че нито моята глава е разбирала тогава, нито на инструктора ми. И на класове съм ходила, но там поддържах само едно определено ниво кондиция.
За повече от половин час на ден рядко намирам време, а и моята логика е, че след като ще е почти всеки ден, то може поне да е кратко. Мери се надявам да ми удари едно рамо тук.

Фъстък, горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт