Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фъстък, изстрада си го, взимай се в ръце и с пълна газ напред  Hug

Аз за днес съм със скромен отчет- 9 км тичане и малко клекове.
Но вчера заспах в 6 вечерта и спах до 5 тази сутрин. Какво ми стана, не знам, ама голямо спане му дръпнах. Затова, пък, направо летях на пътеката  Crazy

# 631
  • UK
Мацки, уикенда ми беше хаос Crazy Едва ви изчетох днес. Затова пък отчитам страхотна тренировка с Джилиан - БР 8. За довечера йога.

Обикновено тренирам сутрин на гладно, и кардио и силово. За последните 2 седмици обаче правих 2 пъти силовата преди вечеря - леле, летях, местех планини, страхотни тренировки ми се получаваха! Но за съжаление ми е абсолютно невъзможно останалите тренировки да ги правя по това време, само четвъртъците.

Тили, да те поздравя и да се съглася с теб за това, което каза за децата и за гледането, въпреки че моите са малки и си ги гледам буквално 24/7, направо не ми се иска да се разделям с тях, дори лятото вместо да ги оставим при майка ми и да ходим ние на почивка с половинът, ние си ги взимаме с нас, и сигурно ще е не точно почивка, но ще сме си заедно семейно и ще се забавляваме сигурна съм, нищо че те на 3г и 1г.! Peace

Льоли, надявам се си по-добре вече! Честито и за апартамента и за 10-км маратон! Heart Eyes

Съгласна съм с Дана за тренировките вкъщи и за достатъчността от 30-те минути.  Peace

# 632
  • Пловдив
Фъстъчее  Hug Hug най-накрая се появи! Никви депресии да не те хващат повече, пупу  Hug
Дрийми, също... много странно , нали? Като че ли следобед се получават най-добре тренировките, нооо ... откъде време и браво за децата   bouquet
Смоуки , да оздравяваш, веднага и бързо. Откъде тази пневмония те е оперила, уф ужас. Добре, че си взела мерки навреме, полежи , почини, оправяй се   bouquet
Бобче, чудех се къде изчезна. Явно бая ти се е било насъбрало, щом си поспала, имала си нужда, и бобче е човек  Grinning
Дана , само виж дали наистина е мед с кориандър, от кориандър или с кориандрова отвара/аз много обичам кориандър, но наистина е адски трудно да се намери пресен в БГ, човек трябва сам да си отглежда, а това не е за всеки/. Много продават такива буламачи около например Ягодинската пещера, там ходим често при местни в една къща за гости, те ни казаха, а и после специално питахме човек, който продава /"ментов мед" в случая/, че ами, хъм хъм, меда е 40%, останалото е ...чай от мента, като казвам чай, много гъст , разбира се, отвара, ама ... вода , братче, вода  #Crazy Та дано не е нещо такова  Laughing Моя мъж ми беше купил скоро един мед от анасон и резене, натурален , истински, много добър. И въпреки всичко този, който ми носи от един пчелар от село Билка е най-хубав. Като масло е да му се не види. Няма кристалчета, няма нищо. Тази година реколтата беше слаба между другото, заради дъждовете.
Крайно време е да си погледна дечурлигата, вместо да си чатя с вас, а и си говорим не за тренировки.  bouquet

# 633
Фъстъче, тренирай и от тренировките идва отделянето ендорфин и няма са се чустваш така Hug На мен това ми помага и разходките в планините Hug

Днес ден 8 от 90 дни. За трето ниво, че и допълнителното си направи.
Нещо  не ми мърдаха килата и от 4-5 вечери пия по 300 мл. червено винце и бъзро спаднаха. Ето къде била истината Mr. Green

# 634
Вив, ще дойда и ще те заритам най-накрая, аман от твойта вода! Че и точните ѝ килограми знаеш. Как може да си сигурна? Ай стига говори глупости и престани да се теглиш, че ми омръзна от теб  Laughing Joy  Hug

Дана, съгласна съм с 20-30 минутните тренировки! Веднъж една по-дълга и точка. Цялата (почти) работа я върши правилния хранителен режим. Няма нужда да се осланяме на тренировките по час и горница.

Фъстък, ей така те искаме! И с отчет като дойдеш, ще си 6 точки  Hug

И да не кажете, че съм без отчет вече за кой ден, а само се карам..  Mr. Green
Днес съм с ден 1 от седмица 11 с Руми. Болна съм намсикойден вече и не я изкарах така, както ми се искаше. Ако бях здрава, щях да направя и втори кръг.

# 635
За меда от разни екзотични дървета и т.н., в 99% от случаите е както го е написала luba_rizova. Не залитайте по такива неща.

Пуснах си Jillian, на 10та минута поизплезих език и се задъхах.
Не мога да си обясня защо се получава така с подобен тип тренировки и упражнения.
В залата за танци играем по час и подобно скоростно изморяване не се получава. Хайде към края сме изпотени и задъхани...но не и на 10та минута .
Или аз нещо не правя както трябва, или забравям да дишам...не знам. Simple Smile Много ми е странно.

# 636
Sesylle, изобщо не е странно Simple Smile
Тренирам със Супер напреднали с Румяна от не знам колко време, преди две седмици малко на по-хладно време, със сестра ми ще се качваме до една къщичка над язовира.. едни баири, едно чудо... след 5 минути изплезих език, тя също (тренира хипхоп танци).
Тренирала съм карате. Ако сега ме накарат да играя спаринг, не знам дали ще се справя с въздуха и времето - 3 минути нон-стоп. Може и да се справя, но не и 3 минути.
Ако тръгна да бягам на стадиона, след 5 минути също ще изплезя език, но след една седмица ще вляза в ритъм и ще са 15-20 Grinning
Та.. идеята ми е, че независимо, че правиш нещо с някаква интензивност в продължение на 1 час, не ти гарантира, че ще си също толкова добра на нещо друго. Трябва да експериментираш, да сменяш, променяш, да тренираш различни неща, ако искаш да си еднакво, или поне до някаква степен, добра в тях.  Peace

# 637
Merry., вече започвах да си мисля, че само с мен нещо не е наред. Simple Smile
Защото не е като да съм абсолютен дроб и само да лежа....1час народни танци не са леко натоварване ако има запознати....но с този сорт програми до 10та минута едва дишам. А остават още 20минути.
Явно ще трябва всеки ден да увеличавам с по 10мин, докато стигна до пълните 30мин.
Благодаря ти за мнението. Simple Smile

# 638
Правила съм някои тренировки на Джилиян, доколкото помня и нейните са по 3 кръга. Ако са 30 минути, значи единия кръг е 10 минути. За първата седмица по 10 минути ти е супер. Колкото - толкова  Peace

# 639
Sesylle, все пак е ново натоварване за тялото. Peace
Джилиан по принцип не дава много време за почивка. Дори и упражненията да са базови, поддържа едно доста бързо темпо. Фитнес блендърите са по-спокойни например.
Дай си време, първата тренировка е винаги опознателна. Като научиш и движенията, вече ще знаеш какво те чака и кога да се изсилваш и как да си разпределиш силите до края.

Значи пак фантасмагории с тоя мед. Crossing Arms Този дето аз гледах сега го проверих. Кълнат се, че е от био производство в БГ, действително от кориандър. newsm78

# 640
Сесил моят съвет в случая е да я караш по - полека, т.е ако треньора прави 2 повторения ти прави 1 и така докато свикнеш. Не се тревожи, бързо ще влезеш в ритъм  Peace

# 641
  • София
Хаха, Мери, ще ме почваш  box  Hug
Веднага давам обяснение:
Скрит текст:
Знам колко е, защото свалям лесно до 51,5 и оттам нататък се закучва. Бях толкоз точно преди четиридневната почивка и плюскането, което му ударих ми прасна още два кг. отгоре за два дни  Mr. Green Та станаха 53,5  Mr. Green Сега боря да се върна в изходна позиция, каквато бях преди въпросното плюскане. Оттам, откъдето свалянето започва супер бавно - оттам са мазнини вече. А по зачистена ще се видя на 49 -50 кг. Туй то. 2 кила вода и 2 кила мазнини тр. да разкарам от себе си  Mr. Green поставила съм си срок до края на април, не искам лятото да имам шкембе.

Фъстъче, радвам се, че се появи  Hug Горе главата, всичко ще мине и ще замине  Hug

Люб, супер пост  Heart Eyes

# 642
Благодаря ви много. Simple Smile Няма да се притеснявам тогава, че не мога да изкарам от първия път 30мин. Simple Smile все ще ги стигна. Simple Smile

# 643
  • Бургас
..............и до 10та минута едва дишам. А остават още 20минути.
Явно ще трябва всеки ден да увеличавам с по 10мин, докато стигна до пълните 30мин.
С уговорката, че Мери е много по-напреднала от мен моето мнение пък е да правиш тренировката до край, но с почивки и модификация на упражнинията /нали при Джилян има момиче, което ги показва в по-лесен вариант/ Та докато можеш прави по трудния начин, където не успяваш модифицирай, като се почувстваш, че си починала прави пак по сложния и така. Втората седмица започни да модифицираш по-малко упражниния и так ще подобриш и издръжливостта си  Peace

Усмивчица, аз имам Нутрибулет и съм много доволна  Peace Ако обаче блендера ти ти върши добра работа не виждам причина да купуваш още един уред  Naughty Иначе категорично не го купувай от Делимано  Stop Това не е техен продукт /за разлика от други/ и в случая те са само търговци. Плащат за скъпи ТВ реклами и това оскъпява много продиктите. Не те съветвам да го купуваш от OLX, но ако пуснеш търсачка с Nutribulet ще намериш много места от които можеш да го купиш на цена от 120-150 лв  Peace

# 644
Отчитам кръгова за крака, 4 кръга + кръгова за корем, 4 кръга, 40 мин. За днес стига. Снегът започна да се топи, вече е 0 градуса, скоро го дават и над нулата и чакам любовно да прегърна моята гума в двора.  Mr. Green

Ремонтът потръгна....с малко по-голяма скорост. Сега съм в търсене на уред, средна хубост, да покрива възможно най-много упражнения.  Mr. Green

Дива, дано всичко при теб е ок. Пиши как сте.  Hug

Фъстъче,  Hug

Джери, вечерните тренировки са дали резултати.  Mr. Green  Hug

Спорни тренировки!

Общи условия

Активация на акаунт