Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ох, тази гранола ...  Crazy
Това е рецепта за надебеляване  Heart Eyes

Свети, с нетърпение чакаме снимки на новата тренировъчно - четяща стая  Hug

# 76
  • В полите на Пирин планина
Хич даже и не ги отварям рецептите за гранола  Mr. Green Ще си карам на по-простички неща, че и аз съм в отбора на 40+  Wink

Jerry F, за напълняването при пременопаузата и менопаузата вина има повишената инсулинова резистентност, т.е. трябва да се набляга на по-нисковъглехидратни храни. Вероятно и калориите трябва да се понамалят.

За къната и натуралните шампоани
Скрит текст:
да се включа и аз. Къносвах се близо 2 години, но мъжът ми така и не можа да ме хареса с червеникава коса и не спря да мрънка. От лятото съм отново руса, но правя редовно маслени маски и маски е натурални билки - касия, амла, брингараж, прах от алое вера ... Препоръчвам шампоана, маската и балсама на Phytocode - това е БГ натурална козметика. Шампоанът съдържа само натурални пенители, а маската е грижа за дължините и скалпа.

От снощи - PIYO Buns и 3 серии по 10 лицеви опори от план, колене и на плота в кухнята. Толкова си мога  Crazy

Спомних си, че исках да поздравя Фъстъчето за решението. Много е неприятно да работиш нещо, което не ти е на сърце или някакви фактори в работата те натоварват. В този ред на мисли стискам палци на Бобчето скоро да си намери подобаващо поприще.

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 10:01 от Lady Brinne

# 77
Lady BrinneHug, мерси за съветите. Взела съм мерки - на ВМ съм.
Скрит текст:
Червен цвят, даже червен нюанс въобще не ми отива. Въобще нямаше да се боядисвам, ако не бях толкова побеляла.
Доста си правя маски с масла, тривитаминол, пък даже и само мас с жълтък и спирт.

Свърших си ден втори. Голям зор на тренировката за корем ooooh!

# 78
  • В полите на Пирин планина
Lady BrinneHug, мерси за съветите. Взела съм мерки - на ВМ съм.

И аз се старая ...

# 79
Днес тренировка на Руми,месец 4 ниво 2.Имам въпрос ,този месец трябва да правя 2седмици една програма,3 седмица друга и  4 седмица пак различна.В предния месец пак беше така,но усещам ,че по този начин ми е по трудно най -вече с правилната техника.Руми казва ,че може да  останеш на програмата от седмица 1,2 ,но си мисля че по този  начин ще изостана и следващия месец ниво 2 ,ще ми е по трудно.Мисля си че седмица 3 и 4 са малко по трудни и те подготвят за следващия месец.Някак не мога да направя тренировката чисто с добра техника:)))) Heart Eyes Crazy                                   

Постовете за храненето ви ми е много полезно ,БЛАГОДАРЯ,както и това с кокосовото масло ще пробвам.
  bouquet

# 80
  • Пловдив
Ехо! Вив , ако те успокоява, не си сама! Абсолютно същото е и при мен! Не мога да сваля и грам, а когато го направя, още на другия ден съм в изходна позиция. А мин година три дни режимни и всичко ставаше на 6.Абе старост, нерадост.
Фея , уелком!
Аз рукола също мразя, ако щете вярвате, като я ям все едно ям сланина. Такъв дъх има за мен. Няма значение с какво е смесена и как е приготвена, колко е крехка или прясна, и едно стръкче да има я усещам и му разваля кефа от храната. Явно не съм по глухарчетата и това е. А гранола аз не бих направила същи, бая калорична си е и леко ще ми влезе в устата, няма да мога да се спра на 30гр. Иначе голяяяма вкусотия.
Дели  Hug
Отчитам Сует интервалс, ей направо краката ми скапва тоз човек, каквито и негови програми да въртя, все краката и задника са ми леш. Но ми беше приятно,ще видим другата седмица как ще се справя с втория месец.
Никой да не говори за менопауза пред мен, пухх, стресиращо е, макар и да се надявам късно да ме хване, като знам как забрвмвнявам от въздуха, ...
Забравих другото, лек и усмихнат ден.

# 81
  • UK
Добро утро Tired спя с отворени очи, ако след тренировка не се наспя положението е много зле. Правя си експеримент да видя дали с по-високи протеини ще съм в по-добра кондиция и тонус.
МакДрийми (не бях направила връзка с Анатомията на Грей, а с това, че живееш в Шотландия Simple Smile ) - шампоанът звучи добре. От Whole Foods ли е? Отдавна се каня да им видя сайта, че магазинът им ми е много далеч.
Ох, да избутаме и днес... Laughing

# 82
kkk.iii.sss, за къде бързаш? Увеличи програмите с по една седмица и карай малко повече на съответната, за да си подобриш техниката.

Вив, абе не се ядосвай толкова  Peace теглиш ли се, мериш ли се, какво правиш и защо си го причиняваш?  Flutter

# 83
Здравейте.

Аз снощи бях на гости и прекалих с въглехидратите и сладкото. Днес съответно се чувствам се ужасно - подута, не спах добре, нямам никаква сила.... Няма да тренирам, може би преди да тръгна за работа ще направя някой пилатес от FitnessBlender, но имам време да го мисля.

От както започнах да тренирам, реших да се тегля по веднъж на седмица или две. Взела съм си мерки и след две седмици ще ви видя има ли някаква промяна.

Хубав ден на всички.

# 84
  • София
Доживях да се отчета най-накрая... W8 от БР.  Grinning

ВивHug и аз се пека в тоя ад, но моето прекаляване е повече от 10 дни, пмс, плюс хормонални хапчета...  Confused Confused

Яна, стискам палци  да избегнете болницата и бързо да се преборите, но за пневмонията си трябва венозен АБ. През това минахме преди  2 седмици,  но тази  година отказах да влезнем в болница и ходехме на дневен стационар.  Praynig

Свети, защо не си починеш няколко дни. При мен почивка 5 дни действа безотказно, още на 4-тия започвам да си мечтая за тренировка.

Мери,  страхотна тема, за 3-ти път се връщам да гледам дупетата!

# 85
Добро утро/ ден  Hug Отчитам днешната do/do тренировка на Руми и ден 9 от йогата  Peace
За закуска си направих крем смути от авокадо, круши, мака, ленено семе и чия - е няма такава вкусотия  Party 

Обожавам рукола и всякакви зелении, задължително ще си направя такава салатка като на Фея  Hug  Heart Eyes
Свети, чакаме снимки на тази фит-лиотека, както каза D_ana
Вив, не се мери, само да се ядосваш..спри да го мислиш, яж си нормално, тренирай, колкото можеш и се отпусни - тогава нещата се получават, а не когато се вманиачим   bouquet
Фъстъче, забравих да те поздравя, браво за решението!  Hug

# 86
Мери, мерси за темата!

Много ми се иска да пиша по-често, но седнала на спокойствие съм само в работата, там пък форума не мога да отварям. Та все пиша от тел. Не ви пропускам обаче да ви чета.
Тренирам си с Румяна, седмичната. Освен това и тичам поне 2 пъти седмично. За йогата, аз обикновено вечер като приспивам малката и преглеждам видеа, най вече на йоги Нора и Кино йога, и когато имам време си правя моя йога с мое темпо и пози които чувствам че искам да направя. Обичам Yin йога, ползвам я за разтягане. Но иначе да хвана цяло видео и да го следвам, може би е хубаво но нямам време.
За кокосовото масло, аз и преди споменах, че вместо с паста си мия зъбите с кокосово, като с четката направо загребвам от бурканчето, а тя е автоматична и по принцип доста добре мие, та адски се изчистиха от петна от кафе. И децата така си ги мият от време на време.
А гранолата на ljoli и аз имах неблагоразумието да я направя...абе като наближавам 40те имам чувството че от въздуха дебелея.
Но съм много отчаяна с моя корем. Имам мазнини, които не мърдат. Като седна и се набръчкват, а като пипна усещам плочки....не че искам плочки, просто като седна и ми е едно такова скофтено, че шкембето се плисира.
За къната, аз се къносвам но нямам червен дори оттенък. Сега има много хубави готови смески с амла и индиго, които тушират червеното. А поради ползването на къна нямам нужда и от балсам. Преди и балсам и кристали ползвах. Дели, ти съвсем ли без шампоан? Аз скоро пробвах да се мия с глина, но резултата беше потресаваш. Само с шампоана не съм се преборила да го елиминирам.

# 87
Мери благодаря за отговора Heart Eyes

Дилянка това смути е  уникално Grinning

Аз още нямам блендер ,в чопър дали става смути, Embarassed много искам да си направя събрала съм рецепти от вас BlushМисля да си взема с тази заплата,има ли нещо  с което да ме насочите като марка или какво да търся като функция:))))) Heart Eyes

# 88

Обожавам рукола и всякакви зелении...

Тази година дори ще си посея в средата на март. Миналата година родителите ми се смяха как обикалям лехите, скубя спанак и го тъпча в устата си. Това, което казва Фея за намирането на зеленолистни в София е вярно. В малките градове има повече възможности да си набавиш качествени плодове и зеленчуци. За периода от март до септември съм избрала опцията "Отгледай  си сам" под зоркото око на старшинството.

# 89
Дилянка, страхотна идея за пастета от авокадо и круши  Grinning.
Досега съм пробвала само с банан. А колкото до мака, и аз обмислям от известно време да започна да я приемам. Мисля, че в сезона на настъпващата пролетна умора, ще е добра идея. А може и повече желание за тренировки да ми дойде от нея, нали подобрява тонуса Grinning. Между другото мака се препоръчва за жените във възрастта 40+. Това е една от причините да се реша да я пробвам.

Тази сутрин поспах повечко, така че тренировката ми ще остане за следобед.
Закусих овесени ядки с тофу и смляно конопено семе. Готвя гъби с бял ориз (кафяв снощи не успях да купя Sad), но нищо - ще внимавам с количествата.

На Фъстъчка пожелавам последните месеци в старата й фирма да минат като сън и по-скоро да намери работата, която да й носи удовлетворение. Много стрес я очаква, но ще е за добро! Преминала съм през всичко това и сега се радвам на хубава работа и колеги, с които ми е приятно да работя - нищо, че не възприемат много-много от здравословно хранене  Grinning

Фея, благодаря за подаръка   Hug
Да ти се похваля, че си взех грахов протеин, пешън фрут на прах и хранителна мая. Само маята още не съм пробвала. На опаковката имаше рецепта за "пармезан" - от хранителна мая и смлени бадеми. Ще пробвам непременно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт