Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 074
  • 748
  •   1
Отговори
# 255

Би, зинтригуваха ме упражненията Tapout XT, но не мога да намеря цялата програма. Можеш ли да ми дадеш някакъв линк, от където да ги изтегля?

Заповядай - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4057728

Но споделям само, че аз не съм луд фен на програмата, ползвам само 2-3 тренировки от нея  Wink

Благодаря ти   bouquet

# 256
Днес вмъкнах много приятна тренировка с въжета от програмата Rip 60 Fitness System - Turn and Burn - Jeremy Strom
Дълго разгряване, комбинация от кардио и упражнения с въжета в 60сек. работен интервал, продължителност с разтягането към 55мин. Добро беше  Peace
С храната не съм за хвалене, защото изпекох чуден хляб, дъщеря ми много ме ядоса и изядох 2 бързи филии Crazy В комбинация със овесени палачинки за закуска и други залитания надхвърлих лимита. Здраве да е!  Wink

# 257
  • Пловдив
Фъстък,
Скрит текст:
единственото, което ще те посъветвам е да помислиш на спокойно, а не в състояние на афект. Не им позволявай да използват твоята моментна слабост в свой плюс. Силно момиче си, покажи им го!
Анник, да ти е живо и здраво детенцето!
По темата за липса на цикъл , мога много да пиша... На първо място - прекомерна и бърза загуба на мазнини, липса или недостатъчен сън.
Скрит текст:
Като студентка в Германия си докарах всичките гореспоменати "екстри". Бях станала 42 кг. на 160см.,докарвах не повече от 4-5 часа сън на денонощие. Цикъл нямах 3 месеца.
Случайно започнах да ходя в кварталния фитнес - беше някакъв (Frauen Fitness) дамски фитнес, но инструктурът беше мъж. Взе ми мерки и теглилки и първото, което ми каза е да започна да ям мазно - ТМ ми бяха доста под долна граница. След около месец нещата се нормализираха. Не съм привърженик на ВМ-хранене, но не мога да отрека, че тогава ме спаси. За справка сега се храня РБ.
Да ви споделя нещо забавно  Grinning. Пазарувам си аз в Кауфланд и съм си взела една бутилка червено вино. На касата ме питаха дали имам годините  Crazy. Благодарих на жената за комплимента и ѝ казах, че съм на 32г. с двама юнаци. Остана доста изненадана от факта, а на мен ми стана приятно  Blush.
И след толкова много писаници от мен е редно все пак да се отчета с Friday Fight Round 2 + тази уникална йога (стреч), която препоръчвам горещо.

# 258
Игги, ще я заема довечера йогата ти, защото такава мускулна съм си спретнала с нетипичното за мен кардио вчера, че съм жалка картинка.

Мис Дрийми, ако ползваш ядково мляко аз бих намалила до 1 суп.л. сместа от ядки/семена, че много мазно почва да става, особено в комбинация със всички прости въглехидрати, с които въпросната закуска също изобилства! Но пък е вкусна Simple Smile

При много рестриктивни диети цикълът ми драматично се разрежда, а като бяхме млади и луди приятелката ми си го загуби (168 см, 40 кг) от диети след което я помпаха 24/7 с хормони (апаратът беше прикрепен за колан и иглата нон-стоп в корема и) и тя качи +25кг до края на лечението...

Отчет - табатата Strength/Max 30 + Jillian Michaels - Shred-it With Weights (25 min). Благодаря на Мадам Ризова за препоръката!

# 259
  • UK
Добра вечер  Wink

Аник, радвам се, че ти е харесала статията. Весел празник, да е жив и здрав малкият!   bouquet
Бобче, дай да видим снимки с фолиото на краката  Crazy

Харесах Уелнес мамата, сега и чета съветите за вечна и натурална красота, ако сутринта стана и започна да варя сапун с катран, по ваша вина ще е!  Laughing

Аз пък съм ядосана на моя козирог и сега сме в две различни стаи, мусещи се един на друг - супер ми е, петък вечер е, пийвам си вино, хапнах си сьомга със салата и домашен хумус с много чесън и сега мога да изгоня и вампир, ако се наложи  Laughing

Преди ехеее...колко години, като отидох за няколко месеца в Щатите, нямах цикъл. Откакто тренирам, не съм забелязала никакви промени в честотата и силата на цикъла, ама аз не съм останала без мазнини, а и не искам да оставам, че нали се готвя да спирам цикъла по друг повод Wink.

# 260
според мен нарочно са я избрали да прилича на обикновена американска домакиня. Ако сложат някой фитнес модел, майките  ще се дистанцират, а целта е посещения в сайта.
Тъжно е ако е така, но най-вероятно си права... Дори не ми беше хрумнало да го гледам от този ъгъл. Ама то пък не е и нужно да е фитнес модел. И аз съм работеща майка с две деца, далеч не съм "първа красавица на републиката", но и не изглеждам така отпусната.

Льоли, мен са ме учили да не заспивам сърдита. Дано се сдобрите преди "лека нощ".

# 261
  • София
Аз ли ще съм най-ранобудна съботно?  Wink
Barbabeau, напред си от мен, да. Аз имам още една седмица от фаза 1.
Днес ми беше кардио от БР1, направих и за корем 10 мин и клековете - 175 клека. На 200 сигурно ще умра. Ама нали е предизвикателство - ще го боря. Laughing

Събота и неделя са ми много трудни с храната. Иначе през седмицата се справям. За днес искам да направя салата с коноа, чушки и чери домати. Не съм правила киноа на салата досега.  С какво се овкусява - с балсамико дали ще стане добре?

# 262
  • Пловдив
Добро утро!  Отчитам възстановителна та тренировка от Инсенити -Кор Кардио и баланс, 37 мин.  Бях уморена и недоспала и не бих тренирала по принцип, но ме чакат няколко дни без тренировки и така реших. Добре си ми беше,Лоу импакт е, макар че има и подскоци. Смеха е,че на плиометрията се справих  страхотно,  а на статичните безкрайни упражнения за хемстрингс,  абс, плие с шолдър бърнър бях само една идея по-добра от Ахил, който е супер зле с издръжливостта горкия. А беше време съм ги въртяла всички 6 -7 минути, без да спра. Нищо, ще я правя от време на време за разкош, белкем подобря нещата.
Отчитам и една кренвиршка, ама със сирене. Снощи дори не вечерях  и накрая нищо и викам айдееее като за след тренировка ще се прежаля,  и без това няма да обядвам,  а мисля да вечерям салатка.
Весели празници на всички и Честит имен ден на ТДи , да си жива и здрава и много щастлива!Весел празник!

# 263
Отчитам един много неприятен вирус от вчера  ooooh!
Снощи ми беше толкова студено, че не можах да се стопля и под три завивки. Познайте какво направих Grinning - 7 бърпита. Повече не успях, защото много силно се задъхах. Разбира се, стоплих се много добре.

Днес съм дежурна и само аз си знам с какви усилия се движа и работя.
Нямам никакъв апетит, но се насилвам да хапвам смутита. Нищо друго не мога да сложа в уста.
Надявм се скоро да се оправя.

# 264
Би изтеглих си програмата с въжетата, на пръв поглед ми допадна, но 8 видеа за 8 седмици - по 1 видео на седмица ли е?

Иначе аз вчера и днес отчитам йога ден 11 и 12, аз отново настивам  Confused вече за 3-ти път тази зима, какво ми става не знам. За сега уж съм закрепила положението, дано не ме събори сега точно за почивните дни.

Фъстък имаш и моята подкрепа, макар  и само морална  Hug ще се наредят нещата, дай им време, и не си мисли за лоши работи.

Навън времето в Бургас е слъчнчево, след малко отивам на разходка  Flutter

Теди  Hug честит имен ден, ако има и други именици в темата да им е честито  Hug

# 265
Оооо, Симпа, дано бързо се оправиш! Добре, че можеш да си пиеш смутито. Днес си сложила повече цитруси в него, нали?

Аз почивам днес откъм тренировки. Ще се занимавам с домакинска работа и ще поизлезем на разходка.

# 266
Оооо, Симпа, дано бързо се оправиш! Добре, че можеш да си пиеш смутито. Надявам се, че днес си сложила повече цитруси в него.

Тази сутрин си направих банан, портокал, морков, 1 ч.л. пешън фрут, 1 ч.л. грахов протеин.
Допълнително хапнах още два портокала Grinning.  Ще се оправя Peace!

# 267
Днес времето е страхотно за разходка  Peace отчитам вчерашния HIIT на Румяна + йога 12. С яденето съм чудесна - цяла нощ киснах нахут, сега си направих хумус.
И отделно си сложих и за кълнове  Peace
Симпа,Рейни,  не се давай на гадните болести  Hug
Хубава събота на всички   bouquet

# 268
  • 1st floor
Честит имен ден на TDI и от мен!  bouquet

Оплаквам се , че вчера следобяд и вечерта изядох толкова калории, че ... ooooh! ooooh! ooooh! Днес съм добре за сега с храненето, но довечера пак ще имаме гости. Няма да имам вечерна тренировка и затова направих едно сутрешно кардио на гладно - Кардио 2 от БР. Голяма съм му фенка! bowuu Навън времето е прекрасно и направихме една дъъъълга разходка!  Nature Sunny

Днес проведох един откровен разговор с десетгодишния ми син. Бяхме сами у нас и аз се оглеждах в огледалото на гардероба. Пък реших да не би да е криво и да питам страничен наблюдател как ме вижда. Питам го дали съм дебела, той хвърля разсеян поглед - Не , не си. Аз обаче пак поглеждам към гардероба и му викам - А, ето тука на паласките и бричовете? И той - Ееее, добре, малко си дебела! Mr. Green

# 269
Ето ме с отчет. Mr. Green Все пак реших да си спретна една тренировка и не съжалявам. За днес рамо и трицепс, 40 мин. Тренирам си в хола, малко по-статично. Статично, ама тренирам.  Mr. Green Утре-почивка.

Ремонтът на мазето върви лека  полека. Ще отнеме едно 2-3 седмици.

ТДИ, честит имен ден и от мен! Бъди все така мотивирана, прекрасна и ентусиазирана!  Hug

Симпа, бързо да се оправяш.

Непокорна , зорлем си изкопчила от горкото дете да ти каже , че си малко дебела. Ама май това искаш да чуеш, за да си спокойна. Не така. Naughty

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт