Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 325
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
лелелееее момичета, влизам и вие цели две страници сте изписали  Thinking
sexylove86 желая ти спокойни последни приготовления и една прекрасна сватба   bouquet
В аблума не съм влизала от доста време и не знам какво става.Нямам нищо качено, защото нямам какво да кача, когато направим поканите ако има къде ще кача.
Kisses{P} описанието на роклятата ни звучи чудесно.Можеш ли да ми обясниш къде се намира този магазин, разбрах, че бил някъде на Солунска.  newsm78 трябва ли час да си запишеш?
Алечка,аз още ги помня твоите сладки люлякови обувчици, много, много хубави  Heart Eyes
Veti_iteV доста неща си свършила  Simple Smile
аз още си чакам годежа  Mr. Green
Зая беше споменала, че не иска да е Снежанка на сватбата, аз обаче щото съм си  баш Снежанка като визия, реших малко да се променя и взех, че са боядисах вчера-резултата е леки шоколадови отенъци с примес на червено, много лека промяна на тъмния ми почти до черно цвят  Laughing

# 541
Солунска 52. Може и без час, но ако има някои със записан час си го спазват. Имаше така едно момиче преди моя час (тя беше дошла без час) и когато дойде време за моя час прекъснаха пробите й.

# 542
Кисче, много интересни покани сте избрали.  Simple Smile

Алечка, благодаря ти за новата регистрация.  Hug Когато има какво и аз ще кача.  Simple Smile

Тази година има много сватби, наистина. За сега знаем за още 3 сватби на наши приятели.  Simple Smile

Марая, аз до колкото знам, щом групата във фейсбук е затворена, никой освен членовете в нея не могат да виждат какво се споделя там.  Peace

# 543
Благодаря за позитивните мнения за поканите ни. Много се радвам, защото ги правих с двете си ръчички.

# 544
Поздравление тогава, защото си се справила много добре. Страхотни са.  Simple Smile

# 545
Благодаря и от мен за новия албум.Даже е по-удобен,защото мога и от тел да качвам снимки.Качих си рокля  Laughing
Почти е готова.Останаха ощу няколко детаюла и копчетата на гърба.С тези обеци ще съм.Преди малко бях да говоря за роклята на дъщери ни.Ще е със същата рокля като мойтааа многа се радвам Simple Smile.Началота на април ще идем да й вземат мерки Simple Smile

# 546
mim, роклята е страхотна. Воалът ще пада ли пред лицето ти?
А при вас момичета?

В събота пробвах рокля и ми сложиха було и пред лицето. Нямам идея защо, но странна емоция ме обзе. Едва не ревнах.

# 547
mim_pld, ех, че хубава рокля.  smile3521 Отпред, отзад, отгоре, отдолу- много хубава.  Simple Smile

Аз още не знам на какъв модел ще се спра, така че и за воал не знам какво ще избера. Искам да имам и искам да пада пред лицето ми. Като се знам каква съм ревла сигурно няма да мога да се удържа да не го направя.  Simple Smile

# 548
mim, роклята е страхотна. Воалът ще пада ли пред лицето ти?
А при вас момичета?

В събота пробвах рокля и ми сложиха було и пред лицето. Нямам идея защо, но странна емоция ме обзе. Едва не ревнах.
Благодаря ви момечета  Hug Относно воала много се чудих какво да правя.Дали да е единичен дълъг или двоен и да пада пред лицето,защото когато е двоен гърба не се вижда многа добре,но Радичев ще ми направи 2.Един дълъг единичен и един единичен къс,който ще ми дапа ред лицето до като мм дойде и ми го вдигне и за снимките.После малкия го махам и ми остава само дългия за снимките и накрая махам и дългия Simple Smile .Нямам търпение на 21ви да си е взема вече окончателно завършена.Мисля и та процна прическа са ида след 2-3седмици,но първо да се боядисъм,че корена мн ми е израснал

# 549
  • София
Мим, роклята е страхотна - наистина много красива, и много ти отива  Mr. Green

# 550
Привет момичета отново сте изписали толкова многооо , много се радвам да ви чета Simple Smile
Мимс, роклята ти е прекрасна, просто уникална... аз още съм в чуденка каква ще е моята, харесала съм си няколко модела, но знам ли как ще ми стоят пък и съм дребничка (160 Sad ) и направо нз каква ще е моята рокля, хем искам да има обем, хем не искам да приличам на торта Simple Smile
Кисче, много ми харесаха поканитети огромни поздравления, че си ги направила сама , де да можех и аз да сътворя такава красота Wink

Да кажа и аз моето мнение относно кредит за сватба , ако родителите ни бяха казали, че няма как да ни дадат парички, (защото ние сме по на 25 год. и естествено нямаме спестени и не можем как да спестим толкова по ред причини, че сме под наем и т.н ) може би и ние щяхме да прибегнем до заем , все пак си има някаква възвръщаемост, но както казахте всеки сам решава дали ще може да се справи след това с този кредит Wink
Сега ако мм се навие и съберем прилична сума може да помислим да изтеглим кредит за жилище и да вложим тези пари като парва вноска за него Simple Smile но той е малко скептичен относно толкова голям кредит, но това е друга тема няма да ви занимавам пък и не сега му е времето да го мисля.....

Имам толкова несвършени неща, че чак се чудя дали ще успеяя... само главните точки са ми готови, нищо дребно не е свършено. Дори поканите не са поръчани, защото чакам още оферта от мацката, която ще украсява тя прави и покани и затова мислех и тях да възложа на нея, но нещо взе да ме изнервя #Crazy

# 551
Mim, прекрасна си!  Heart Eyes

Аз ходих на пробен грим. Малко силен ми идва, та за сватбата ще го омекотим. Снимах се, обаче телефона ми прави кофти снимки, няма да качвам. Вие си знаете, ама аз да кажа - пробен грим и прическа - задължително Simple Smile

# 552
  • София
Aма наистина много красива рокля   bouquet

# 553
никой нощи не вижда от приятелите ви,щом е затворена няма проблем
сега се прибираме-взехме си халки и съм на 100000000000 небе newsm44
благодаря за подкрепата Simple Smile

# 554
Kisses{P} аз май не искам воала да ми пада пред лицето, в смисъл да ме забулва. Искам да пада от двете страни на лицето, дантелата да е по краищата и да е дълъг, но може би не до земята.
mim_pld роклята ти е много красива отвсякъде и много добре ти стои, в пъти повече ми харесва  с този обем  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт