Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 326
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Кисче, целия сайт нещо се е бъгнал от известно време. Някои не могат да качват, други не виждат нищо, аз виждам само гълъби  newsm78

Предложението ми да преместя снимките в друг сайт си остава, споделете дали сте съгласни.

# 526
  • София
При мен като се опитвам да разгледам снимките, или се отварят всевъзможни нови прозорци, или ме пуска отново в началната страница на сайта. И бавно зарежда  Sad

Ейй, сега се сещам, че не съм качвала нищо - май е време да се коригирам  Mr. Green

Момичета, отивам да се трудя, че изобщо не мога да се съсредоточа. Не знам дали и при вас е така, постоянно мисля за тази пуста сватба и нищо друго не ми е в главата, супер непродуктивно се чувствам  Mr. Green

edit: Алечка, аз съм с две ръце за!  Grinning

# 527
Ами или нов албум в друг сайт, или група във Фейсбук. Аз съм за.
Не мога да видя албумите, качените снимки, нито да кача.

# 528
Аз виждам снимките в албума, но за мен е по-добре да се направи затворена група във фейсбук.

# 529
  • София
Дава ми ERROR500. Някой да има такъв проблем?

Да,май на всички ни дава такъв проблем...

# 530
Направих акаунт в http://www.snimka.bg/
Юзер нейма е svatbata2015. Паролата е същата като в албум.бг. Не мога да преместя снимките, обаче, защото във всички албуми има гълъби. Не мога и да им тегля една майна, защото не виждам къде.
Ако ви се занимава направете си албумчета в снимката и сложете пак снимките. Ако не ви се занимава ще чакаме албум.бг да се оправи...

# 531
Леле колко много пишете Wink

sexylove86 само спокойно - всичко ще е прекрасно!

Относно кредита - ние и двамата сме на по 25 и е много, много трудно. Родителите ни ще помогнат, но ако нямаха възможност най-вероятно щяхме да прибегнем и ние до някоя банка. В днешно време е супер трудно да се извадят толкова пари накуп и да се дадат за сватба, която да си го кажем направо си е удоволствие но и лукс. Парите, които излиза една стандартна сватба са си кола или първа вноска за апартамент... Особено за хора с толкова малко опит в живота и работещи едва от няколко години като нас е невъзможно без помощ. С толкова много думи исках да кажа, че разбирам и дори обмислях сериозно тегленето на кредит за да направим един ден от живота си прекрасен.

За обувките - аз имам едни бели от няколко години и съм ги носила 3-4 пъти. Много се замислям дали да не си ги ползвам тях защото съм с много проблемни крака и супер трудно намирам нещо, което да ми е удобно. Проблемът е, че са 10 или 13 см (не помня точно), а половинката е по висок с около 15-16 и не знам дали няма да са твърде високи за случая - с роклята, високите обувки, а и аз не съм особено дребна, ме е страх дали няма да съм като голяма бяла... скала до него #Crazy

И последно няма как да не си кажа, че съм супер доволна от агентката си. Сега разбирам колко по-лесно е всичко - аз съм си на работа, а тя тича до хотела да прави резервации, до ресторанта за разпределение, разправя се с поканите... въобще райско  Laughing

И като за финал - и аз да помоля отново за достъп го албумчето ви като и ако се оправи за да разгледам красотите дето сте накачвали Simple Smile

# 532
Алечка, благодаря!

Качих поканите, пробните картички с имена на гостите и възглавничката ни за халките.

# 533
Алечка, благодаря!

Качих поканите, пробните картички с имена на гостите и възглавничката ни за халките.

Видях ги, много хубави  Heart Eyes

# 534
  • София
Аз съм за всеки сам да си премести снимките в новия албум, благодаря Алечка  Hug

# 535
  • София
Поканите от вътре са много интересни - много ми харесаха  Hug Момичета не знам как е при вас,но имам чувството,че всичките ми познати са тръгнали да женят тази година ( в което няма нищо лошо разбира се) , но сега освен за моята сватба имам да мисля и за подаръци и рокли за още 4  Laughing , 1-та от които е още другия месец  Laughing Дано стигне времето за всичко  Laughing

# 536
И около мен е така. Има още 2 сватби и 3 бебета.

# 537
  • София
Алечка, благодаря за новия албум! Вече и аз се разписах  Mr. Green

Кисче, много ми харесва поканата!

# 538
Момичета, група  във фб има , още преди да се присъединя към вас бях направила

# 539
  • гр. София
Момичета, група  във фб има , още преди да се присъединя към вас бях направила
Момичета, няма как да се присъединя към групата във ФБ и това да остане невидимо за приятелите ми, нали? Все още почти никой не знае за плановете ни и не искам да се издам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт