Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 329
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
З_A_Я , тази година ставам на 40 години-все още май ще ставам за хубава булка  Peace Всичките тук сте младички, животът е пред вас ( не че моя е свършил) но това е важна стъпка, която трябва да се осъществи в нашия живот.

Мисля, че ти за разлика от всички нас имаш доста повече житейски опит и наистина се надявам, че всичко ще бъде наред! А и наистина не мисля, че не трябва фактори като младост и хубост да са определящи за правенето на сватба. Сигурна съм, че ще си прекрасна булка!

# 511
  • гр. София
З_A_Я , тази година ставам на 40 години-все още май ще ставам за хубава булка  Peace Всичките тук сте младички, животът е пред вас ( не че моя е свършил) но това е важна стъпка, която трябва да се осъществи в нашия живот.

Мисля, че ти за разлика от всички нас имаш доста повече житейски опит и наистина се надявам, че всичко ще бъде наред! А и наистина не мисля, че не трябва фактори като младост и хубост да са определящи за правенето на сватба. Сигурна съм, че ще си прекрасна булка!

З_A_Я , това определено не е основната причина за сватбата  Mr. Green 8 години сме заедно( направо един брак време хихих)  и вярвайте ми, в корема пърхат пеперуди както в деня в който се влюбих в Александър на брега на морето.
Сватбата за нас не е
приемането фамилията на другия,
пръстен, който да дава някаква сигурност
- сватбата е нещо много по-важно за нас .Тя ще е събитието, в което ще отпразнуваме нашата любов, скрепяването на съюза ни, купонът с приятелите ни и куп изненади, които ни се вихрят в главата и смятаме да е голяямо забавление  Laughing

# 512
Момичета луди пари давате за фигурки.Аз си поръчах същата фигурка като на I Love,само че е без детенцето.Булка и младоженец са какфдоволно си дават 5 с ръцете Simple Smile.И пише с бг букви Мими&Венци и фамилията.Купих е за 8$ с безплатна доставка от aliexpress.Moже да се избират из м/у всякакви фигурки,цветове и т.н.Само,че аз няма да го ползвам за торта а имам друга идея.Мм незнае за тази фигурка и като дойде да си ме вземе ще се изненада много като е види закаченафна вратата Simple Smile.Само ще отрежа зъбците които се забиват в тортата

# 513
seangelova, обувките на живо не са толкова остри. И аз предпочитам обли, но не намерих лилави, които да ми харесат. Чантичка ще имам или лилава тип бонбон или снаха ми ще ми даде нейната - бяла Simple Smile

# 514
Момичетааааа 3 дни до моя ден, днес ще се епилирам, хващам след малко добрия приател лидокаина и започвам , имам си план за всеки ден, че иначе наистина ще посегна към билкови успокоителни  Embarassed

# 515
  • София
Да си кажа и аз мнението за заема- против съм всякакви заеми освен този за жилище, само той ми се вижда оправдан. Ако ние нямахме пари за сватба щяхме да се оженим в тесен семеен кръг и толкова

# 516
Здравейте на всички! Аз известно време бях под пара и не съм писала, но редовно ви следя!
По отношение на заема - ако двойката чувства, че е готова и силно желае тази крачка,. то съм за заема!
Да не забравяме, че малко или много има възвръщаемост от сватбата и голяма част от кредита ще покрият веднага след сватбата. Също така в ситуацията на Марая не бих платила на всички нощувките (предвид заема), а бих уговорила максимум отстъпка от хотела.

За рокялта да споделя - харесах си в Холидей Уед - пълна противоположност на това, което искам. Имам час за събота да я пробвам заа последен път и да я поръчам. Избрах нещо средно между А-линия и принцеса, горе дантела, която прелива в тюл и върху тюла има мотиви от дантелата. Цветът е екрю.

Поръчала съм си 2 чифта червени обувки (цвета на сватбата). Едните пристигнаха, очаквам след 2дни другите и ще мисля кои да нося тогава.

Поканите са ни готови и вече почнахме да ги раздаваме. В албума можете да видите 2 снимки на тях.

В най-общи линии май е това.

Алечка, някаква идея общината в Търново с какво работно време е?

# 517
Кисче, идея нямам, аз още не съм ходила. Браво за свършената работа

# 518
mim_pld, точно защото е без детенцето, не е същата  Wink
И аз ги гледах другите, но както казах, искам моето дете да се чувства част от всичко това, така че за мен това е най-добрият вариант, независимо от цената. Луди пари се дават за толкова глупости покрай една сватба, та точно тези няма да ни бутнат бюджета.

# 519
Кисче, аз не успявам да видя снимките в албума. Само някакви гълъби ми излизат.  newsm78
Заинтригува ме с това описание на роклята, на която си се спряла. Звучи ми чудесно.  Simple Smile

# 520
Защото забравих да ги кача  Mr. Green
За родителите поканите ще бъдат същия формат, но в дясната част ще имат специален текст, който ММ написа. За кумувете също.

Дава ми някаква грешка при качването на снимките. Някой има ли такъв проблем?

# 521
  • София
Кисче, браво за свършената работа! Завиждам ти и за обувките  Mr. Green Много ме е страх да си поръчам онлайн, не знам дали ще си уцеля номера и дали ще са ми удобни  Sad Възхищавам ви се на смелостта!  newsm20

И аз мога да дам отчет на свършеното до сега - имаме капарирани църква, ритуал и ресторант, фотограф, видеооператор, DJ и флорист. Девойката, която ще прави поканите, е в очакване, но исках да определим темата преди да направим поканите, така че и тях вече можем да започнем.

Имам рокля, нямам обувки, бижута и бельо  LaughingМладоженецът няма нищо  Grinning

Кумата знае кои чаши искаме, така че тя е поела това. Не съм си харесала бокал за църковния още. Абе, всички дреболийки остават несвършени, така че ме очаква още много работа. Хем имам чувството, че съм свършила много неща, хем се чувствам сякаш нищо не е направено  Blush

sexylove86
, не се притеснявай, бъди хладнокръвна последните дни, и всичко ще бъде наред, това е най-важното  Simple Smile

# 522
  • София
Аз влизам в албума ама няма нови снимки последните които ми излизат са на подаръче тапа за вино
Оооо sexylove86, вълнувам се с теб и съм в очакване на деня ти, после ще чакаме снимки  Hug

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 10:30 от pepi_mdi

# 523
Дава ми ERROR500. Някой да има такъв проблем?

# 524
Идеята за детенцето на фигурката е страхотна,мисля да я открадна и аз,защото и ние имаме малка дъщеричка.Само съм доста скарана с поръчките от чужди сайтове .
Относно заема за сватба ако сте решили, че искате аз съм за.Все пак ще си избиете повечето от парите,а и в крайна сметка ако родителите не могат да помогнат е решение.

Общи условия

Активация на акаунт