Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 307
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
mim_pld наистина си прекрасна ,както чух скоро не забравяйте това е само рокля ,прическа и грим цялата прелест си извира от нас и няма как в деня когато сме най щастливи и сме най хубави. За булото аз ще съм с дълго и ще е само отзад, а за букета моя ще бъде от калии и голяма панделка . Аз съм си избрала покани и текст и скоро ще ги поръчвам .

И аз ужасно много харесвам цели стръкове цветя - моят ще е лилиуми хванати със сатенена панделка.

# 571
Леле момичета, отне ми цяла вечност докато успея да ви изчета.. Simple Smile Страхотно много работа сте свършили.. Аз преди 2 седмици бях до Асеновград за да разгледам все пак как стоят нещата ( като цени, материи и изработка ) и според мен има подходящи неща , а цените са доста по-разумни. По-интересните рокли ги намерихме в по-малки ателиенца, иначе има и доста кич... но хубавите неща винаги бяха скрити отзад Simple Smile

Много ми се иска, ако е възможно, да ми дадете линк към албумчето, за да мога да кача няколко дизайна на покани, които избработих, че не мога да взема решение кой ми харесва най-много ( нали всичките аз съм ги правила Grinning ), а попитах няколко мои приятели и всеки хареса различен.. В момента съм стигнала до 10 варианта.. хаха Simple Smile Те са все още в стадий дизайн, така че мога да кача като pdf - и.. ще съм ви много благодарна ако изкажете мнение по-въпроса и ако ми дадете линкче към албума де Simple Smile

# 572
  • София
seangelova, видях кутията за пари, много е хубава, ще кажеш ли от къде е и колко пари ти излезе. На мен много ми се свиди да дам 40 лв за една кутия пък те горе-долу толкова вървят

# 573
  • София
seangelova, видях кутията за пари, много е хубава, ще кажеш ли от къде е и колко пари ти излезе. На мен много ми се свиди да дам 40 лв за една кутия пък те горе-долу толкова вървят

Да не се хваля,ама съм много добра в намирането на изгодни оферти  Laughing http://shop.aristylegifts.com/index.php?route=product/product&product_id=92 ето линк , 20 лв само беше  Heart Eyes

# 574
seangelova, вероятно ще крадна кутията, че нали и аз съм в лилаво Simple Smile

# 575
  • София
seangelova, вероятно ще крадна кутията, че нали и аз съм в лилаво Simple Smile

Разбира се - заповядвай  Laughing На мен наистина страшно много ми харесва  Hug

# 576
Като стана дума за кутии аз си харесах една в руски сайт за сватбени неща -чисто бяла, във формата на сърце, с къдрички от страни, много карисива, ще се поровя да я намеря и да ви я покажа, моята ще е същата.

# 577
Момичета, какви са тези кутии за пари - за пръв път чувам за такова нещо. За какво се използват?

# 578
Да, парите не са ли в плокове или в кутийки поне? Гостите ще ги вадят от джоба си и ще ги слагат в кутията ли?

# 579
Sallywf, честити ви кумове.  Simple Smile

SilverTear, добре, че все пак са се съгласили да ти върнат парите. Много ми харесва букета.

mtaneva
, интересно ми е да видя поканите, които си направила.

В кутиите се слагат пликовете с пари, които ще получите като подарък.  Peace
Аз мислех нашата сами да си я направим, пък ще видим.

# 580
  • София
И аз съм в лилаво  hahaha всички купуваме тази кутия  hahaha Аз си мислех да купя някакво сандъче или друга кутия ама трябва да е отворена и ще се вижда какво има вътре което според мен е гадно да гледат хората и да ни правят сметка колко пликчета имаме  Joy сещате сметкаджийска работа-българска работа

# 581
Miss_Bingley, двете, които най-много ми харесаха струваха 1260лв мисля. За другите не съм питала цена, но майка ми каза, че е гледала етикетите и тези били едни от най-скъпите. Имали и по 500лв.

# 582
  • София
seangelova, изпращам ти най- ама най-голямата виртуална прегръдка на света за този линк!  Hug

Намерих си моята кутия, направо е перфектна, идеално се връзва с нашата тема и е почти същата като поканите!

Heart Eyes

# 583
Момичета, тъй като цял ден не мога да отворя този сайт за снимки - snimka.bg , направих един скрит албум във фейсбук, но ако някой иска да види дизайните на поканите, които съм направила, мога да пратя на лично, ... за друг начин в момента не се сещам, т.к. не искам да ги публикувам толкова явно все още..

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 18:41 от mtaneva

# 584
  • София
seangelova, изпращам ти най- ама най-голямата виртуална прегръдка на света за този линк!  Hug

Намерих си моята кутия, направо е перфектна, идеално се връзва с нашата тема и е почти същата като поканите!

Heart Eyes

Радвам се, че бях полезна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт