Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 312
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
http://svatbata2015.snimka.bg/wedding/kisses-p.857155.35014391 мисля че намерих албума
моя воал е на три ката,малкия може да пада отпред,но май ще е само за няколко снимки

# 556
Ох, момичета, не мога да ви смогна   bouquet

Днес реших истински да си почина, спах до обяд, после четири часа на разходка с приятелка и сега сядам да наваксам и тук!

Все пак не беше безцелна разходката- харесах чаши и остава да заведа ММ да ги види, хареса ги на снимката поне!!! Купих и две кошнички, които ни искат за ритуала в ресторанта да са пълни с цветя- ще ги украся сама. Сега обаче се замислям, че май ще ми трябва и трета за късметчетата newsm78

Мим, много си красива на пробата, ще бъдеш прекрасна булка!

Поканата също е много хубава! И благодаря на Алечка за новия албум!

# 557
Момичета,страхотни сте! На един дъх ви чета и наваксвам,черпя идеи Simple Smile Да ви се похваля,вече освен капариран ресторант си имаме и кумове Grinning Малко ми е странно,защото съм ги виждала точно два пъти,но ММ много искаше той да ги избере(кумът е негов много стар приятел) и аз се съгласих с избора му Simple Smile
Относно-заема за сватба и аз съм ЗА,дори в началото си го мислех,но ММ категорично ми забрани да мисля такива неща,щели сме да се справим с помощта на родителите ни. Все пак важното е да сме щастливи Simple Smile
Мим,прекрасна рокля.

# 558
Аз вчера имах доста неприятно изживяване, в неделя си купих обувките от Bridal Fashion в Парадайс и снощи реших да ги разходя унас. Докато стоях седнала започнаха да им падат камъчетата от брошката на тях.... за щастие ми върнаха парите без много проблем, освен неуважително отношение и въпроси ама защо не сте събрали каквото е паднало. Иначе мострата за поканите е готова и много си я харесах, до средата на др. седмица ще са готови. Поръчахме и халки от Валентин...и тук почнах малко да психясвам...наши познати много ни ги похвалиха, отделно аз съм чела хубави неща, но след като ги поръчахме пак почнах да чета и много лоши коментари намерих и сега в главата ми е само мисълта,че направихме лош избор,който не можем да променим.

# 559
  • София
SilverTear, я не се вталясвай, винаги ще има и недоволни, хубави ще ви станат халките не го мисли. Аз като приключа с някоя дейност по сватбата, с избора на нещо и спирам да се интересувам повече и не гледам вече в нета и не чета коментари че да не ме е яд че има по-хубави покани, по-добър фотограф, по-добър диджей и т.н......

# 560
Аз съм със смесени чувства за Валентин. Годежният ми пръстен е от там. Нося го от половин година и вече доста жълтее (бяло злато е).

# 561
pepi_mdi Благодаря, права си, не знам и аз какво ми става досега,всички неща много лесно ги реших и запазих и не бях чела след като избера. Вероятно и покрай обувките нещо ми стана....Реално дори да ги поръчаме от някъде, където не съм намерила лоши отзиви пак може да имаме проблеми..така че каквото стане, ако падне някое камъче ще ги носим да ги оправят Simple Smile
Kisses{P} Ние от там поръчахме, защото на наши приятели са им от там, носят ги доста години вече и бялото злато не си е променило цвета....освен последните години да са развалили качеството.

# 562
SilverTear, това с обувките е ужасно! Чак пък да им събираш камъчетата... ooooh!

А цените на роклите там как са и заслужава ли си ходенето? Аз повече от 2000 лв. не мога да отделя, а не знам там изобщо дали има такива рокли...

# 563
Ами аз рокли не съм гледала, защото трябва запазен час пък и съм чела,че са много скъпи и няма смисъл за мен. Обувките им също са на доста високи цени, моите ги взех, защото бяха много удобни и не много висок и ги мерих с половинката ( разликата ни не е много голяма и не искам да стърча над него). Но за такива обувки и за магазин с толкова претенции, останах много разочарована. Следващите мисля да ги търся по обикновенни. Simple Smile
Обувките са тези : http://www.elegantsteps.co.uk/paradox-pink-moon-dyeable-wedding-shoes
Другото,което си мисля е вече да са били върнати и поправени.

# 564
Да ви разкажа историята на халките ни, че снощи нямах време
влизам аз във втория магазин който видяхме(той при децата отвън), имаше само единични двойки халки, меря първата която си харесах влезе много лесно, трудно я изкарах, мерих още 3 след нея като ги оставях легнали да да ги види моя и да мери половинките им, и той първо взел като мен пръстена, сложил го , но и той трудноого махнал, чак се притеснил, още един от другите му станал но нямаше как да не вземем "нашити пръстени"   Grinning

# 565
Леле момичета сега разгледах снимките ви:
mim_pld роклята ти е великолепна и изглежда много добре изработена!

Kisses{P} поканите ти са страхотни!

На всички са ви много красиви нещата (да не спамя и да ви изреждам една по-една).
Като почна да си получавам нещата и аз ще кача да покажа Simple Smile

Иначе да се оплача: наложи се да си сменя дизайна на поканите снощи... Поръчах ги преди около 6-7 дена и те във вторник ми се обадиха, че били много малки за моя текст и не можели да ми направят същите по-големи. Вчера имах възможност да отида и да ги видя лично като тайно се надявах да не ми харесат като ги пипна. Уви, точно това което исках от поканите, но наистина мъничко. Накрая си намерих подобни като стил и достатъчно големи да ми се побере романа (сама си измислих и написах текста и не искам да го променям). В крайна сметка до другата сряда би трябвало да са вече при мен. Пък и ми излязоха с 30лв. по-евтини така че поне половинката няма да мрънка Wink

# 566
Променихме датата на сватбата (дръпнахме напред един ден), и също така локацията.
Ще я направим в София, защото в Царево е някакъв абсолютен хаос. Има запазени дати и часове, и ни се разпокъсва целият ден, в крайна сметка половината ще отпаднат, но......

Как да е. Аз не съжалявам, мъжа ми не съжалява, даже ми е по-спокойно. Записахме си дата, час и за залата, и за църквата, намерих си нов фотограф, имам си идея за ресторанта, абе...няма драма и ми е по-спокойно.  Peace

# 567
Момичета, вчера ви разгледах снимките - страхотни са. Роклята стои страхотно, а и с този воал е направо перфектна комбинация. И поканите много ми харесаха. Надявам се и аз скоро да започна пазаруването.

Ние с ММ пък снощи решихме да си сменим датата на сватбата. Този уикенд ще пратим децата при бабите и ще решим вече окончателната дата, а другата седмица ще отидем да я запазим. Сигурно ще е лятото или есента. Радвам се, че ще е по топло време, че иначе в чудо щях да се видя с облеклото на дъщеря ни - хем да е шаферка, хем да е добре облечена заради сезона. Държа само да е в петък
За другата седмица сме решили и да пообиколим за халките, чашите, поканите и поставката за халки. Аз ще пообиколя 2 - 3 магазини за рокли - набелязали съм си ги, а ако времето е хубаво може да отскача и до Асеновград.
Обаче съм в голяма чуденка за букета. Много харесвам бледо-розови рози, но и белите рози много ми харесват за булчински букет. Вие какви букети сте си харесали?

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 14:12 от Вяра - А

# 568
Цитат
Обаче съм в голяма чуденка за букета. Много харесвам бледо-розови рози, но и белите рози много ми харесват за булчински букет. Вие какви букети сте си харесали?

Моят ще е само от рози-прасковени рози и рози в шампанско. Ще е кръгъл без нищо зелено по него, само рози в два или три нюанса, още не съм решила. Може да има от тези дребните белите цветчета, които ги слагат на букетите.
Вяра - А Щом си харесваш и бели рози-направи си комбинация  с бледо розовите  WinkSimple Smile
Да дам един съвет, че и аз съм малко като вас-не четете, не слушайте нищо щом вземете нещо и не се ядосвайте, и аз се ровя за халки и други неща, но истината е, че недоволни хора ще има винаги, както и доволни, това е мното относително и недейте да си хабите нервите заради тези неща. Peace
Щом нещо е станало при друг-то не значи, че и при вес ще стане  Simple Smile
Моят годежен пръстен е от Виртуоза, нищо му няма засега, а съм нон стоп с него. Имаме 10% оттам за халки, защото пръстена е техен и ще има отстъпка, но там са диаманти само, а аз не искам диаманти по халките и не знам дали правят чисти халки от злато.Та се чудим...
Моят текст за поканата се очертава доста дълъг, сега ще махам малко от него, че свекито ще изпадне в ужас като го види  Grinning
Kisses{P} какви са цените на роклите на Солунска, да си направя сметка са ходя ли изобщо?
Red velvet щом така сте решили, значи така е по-добре за вас и не трябва да съжалявате.
Чудя се днес дали да се обадя за проби в един салон на Пиротска?

# 569
mim_pld наистина си прекрасна ,както чух скоро не забравяйте това е само рокля ,прическа и грим цялата прелест си извира от нас и няма как в деня когато сме най щастливи и сме най хубави. За булото аз ще съм с дълго и ще е само отзад, а за букета моя ще бъде от калии и голяма панделка . Аз съм си избрала покани и текст и скоро ще ги поръчвам .

Общи условия

Активация на акаунт