Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Аз и чаши избрах  Crazy

# 76
Момичета,

пишете за заря на сватбата, а мислили ли сте за някаква програма - танцов ансамбъл, специален изпълнител, барман, който да прави шоу или сладолед от сух лед? Не ми беше хрумвало за това преди един управител на ресторант да изтъкне колко изумително важно е това...

Извинявай, ако съм малко рязка, но според мен такива неща не са "изумително важни". Какво значи това? Според мен си направете сватбата както на вас ви харесва, а не както ви е казал управителя на някакъв ресторант. Сватбата ви ще се запомни и без такива неща, щом е весело и има танци и евентуално някакви игри всички ще си спомянят с усмивка. Но вие си знаете. Това което ви е предложил за кумовете пък е съвсем немислило. Струва ми сед че този човек си лансира някакви негови познати да правят разни неща и също така разчита сякаш на него да му е забавно, пък мн важно другите. Еййй, мн ме ядосват такива хора Crossing Arms  bouquet

Вчера забравих да се включа по темата с финансирането. Ние си плащаме всичко сами. Предпочитаме така, а и никой не ни се бърка по този начин Simple Smile

Miele, аз също много се изнервиха, защото този човек искаше да вкара с сватбата в неговия си калъп и не обърна много внимание на това, което ние искахме.

В крайна сметка не избрахме този ресторант хи хи
Все пак беше полезно, вече знаем за някои от нещата, които не искаме

# 77
Red , чашите са страхотни , много са стилни , от къде ги купи ?

# 78
З_А_Я , попаднах на едни сватбени покани и се сетих за теб Simple Smile http://www.svatbenstil.com/invitations_pateshestvie.html, http://www.svatbenstil.com/invitations_samoleten_bilet_julto.html

# 79
Чашите са страхотни наистина...  Simple Smile

# 80
Не виждам защо сватбата трябва да се превръща в някакъв цирк?! Не се обиждайте, но според мен ако няма настроение, никой не би могъл да го породи, както и ако гостите непрекъснато се придържат към някаква подготвена "програма" по никакъв начин няма да се почувстват свободни да импровизират и да се вихрят по техен си начин. Според мен е хубаво да има нещо утвърдено (ръченица), нещо забавно като букет, рязане на торта или жартиер, нещо за всички като заря или фенери и поне една игра. Лично нашата сватба няма да се "пренаселва" защото ще има битов ритуал по посрещането на младоженците  и танци на младоженци, родители, кумове, ръченица, букет, торта... поне една игра ще включим, пускането на фенерите, приемане на поздравления (подаръци). И ако се замислите ако една вечерна сватба започне с влизането в 19:00 в ресторанта ...ами реално време да се хапне, пийне и потанцува до полунощ аз не виждам, а и не искам да поставям под строй и стриктна организация 100 човека, понеже след малко еди си какво ще почнело... Никой не ангажирам с мнението ми, то си е мое.   bouquet

mtaneva, благодаря за линка. Гледала съм ги, избрахме покана със самолетен билет точно,за да е в духа на темата ни,  по-скъпа е , но дизайна й много ми хареса. Общо взето напредвам малко по-малко. Решихме и кутията за подаръци да не е кутия всъщност...понеже в крайна сметка ще минем през всеки гост за наздравица ще бъде като малка ръчна чанта с принт карта на света и ще има дръжка (кумата ще ми я държи) и ще е по-удобно от нещо, което няма за какво да се хване освен с две ръце.

Чашите на Red са прелестни!

Ние харесахме тези и ще ни ги гравират. http://www.wed.bg/shop/%D0%A0%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B … 8%D0%B8-diva.html

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 13:16 от З_A_Я

# 81
Момичета това е линк на рокли, които вече са шити с реалистични снимки. Ако искате разгледайте го:

https://www.etsy.com/search?q=wedding%20dress&order=most_relevant

# 82
Имам въпрос към булките от София- Избрахте ли си гримьор? Моята фотографка ми каза от сега да си запазя добър гримьор и аз почнах да търся и да чета разни отзиви, някой ако има мнение по въпроса може да сподели
Моята гримьорка е Бени Янакиева , аз вече съм си запазила час при нея . Възползвала съм се и друг път от услугите й  и съм много доволна . А и съм ходила на курс по грим при нея , но осъзнах ,че това не е за всеки  Mr. Green Ето линк да добиеш горе долу някаква представа  Crazy https://www.facebook.com/beni.yanakieva?fref=ts
ЗА мен обаче проблемът е фризьор  smile3506 Някой да знае нещо по въпроса ?? newsm78

# 83

Понеже се бях спряла на тези чаши, да споделя от къде ги купих. От Метро. Абсолютно същите са, безоловен кристал, но комплект от 4 чаши струва 29 лв.

# 84
Имам въпрос към булките от София- Избрахте ли си гримьор? Моята фотографка ми каза от сега да си запазя добър гримьор и аз почнах да търся и да чета разни отзиви, някой ако има мнение по въпроса може да сподели
Моята гримьорка е Бени Янакиева , аз вече съм си запазила час при нея . Възползвала съм се и друг път от услугите й  и съм много доволна . А и съм ходила на курс по грим при нея , но осъзнах ,че това не е за всеки  Mr. Green Ето линк да добиеш горе долу някаква представа  Crazy https://www.facebook.com/beni.yanakieva?fref=ts
ЗА мен обаче проблемът е фризьор  smile3506 Някой да знае нещо по въпроса ?? newsm78

Аз ходя при майка ми на фризьор на друго място през  живота си не съм ходила ако искаш виж няколко нейни снимки и прецени

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0 … 770214310?fref=ts

# 85
Единственото,което ше бъде като допълнително изпълнение на сватбата ни ще бъде това че братовчедка на мъжа ми която е народна певица ще ни изпее няколко подбрани песни.И това ще е.Една две максимум игри и другото е забавление,танци и похапване.Ансамбли,кючекчии,оркестри и подобни изпълнения и циркове не искам,това е сватба, не е спектакъл.Не искам нещата да стават пошли и да излизат извън някакви рамки.
И заря няма да имам,предпочитам фенери.Още го обмисляме обаче,че се притеснявам нещо да не се запали.

# 86

Понеже се бях спряла на тези чаши, да споделя от къде ги купих. От Метро. Абсолютно същите са, безоловен кристал, но комплект от 4 чаши струва 29 лв.

Сърдечно благодаря!!!   bouquet Много ги харесах, защото са високи, мн.изчистени и елегантни- не искам нищо повече (без кристали, пеперуди и натруфени глупости). Ще ги гравираме със сигурност и ще са украсени само със сатенена панделка. Това че са 4 броя не ме притеснява. Бих гравирала останалите две за кумовете и да им останат за спомен освен подаръка за тях, който още не сме измислили. Едните ще са с панделка, другите без- все пак това са просто чаши  Joy

et1chka , аз още не съм поръчвала рокля, ще е през май, но от ателие в Бг. Страх ме е от сайт, защото толкова сайтове изгледах и снимките на рокли и рекламни лица се повтарят. В този също виждам познати неща и не знам на какво да вярвам  newsm78

# 87
Много пишете момичета.Днес се обаждах в един салон на Пиротска за проби и ми казаха след трети да отида,защото в момента имат изложение на абитуриентите.Много любезна жена,толкова внимателна и мила,каза ми,че това е важен и емоционален момент и иска да ми обърне внимание,да бъдем сами в ателието и никой да не ме притеснява.³Ето това се казва отношение.Ще отида да пробвам няколко рокли там.Имаше хубави модели

# 88
Red , чашите са страхотни , много са стилни , от къде ги купи ?

http://www.uniqueglassware.eu/

Eто оттук ще ги поръчам, едва днес ги видях, но това ще са! Напомнят ми на един модел на Сваровски, но 550 лева за чаши няма да дам.

# 89

Сърдечно благодаря!!!   bouquet Много ги харесах, защото са високи, мн.изчистени и елегантни- не искам нищо повече (без кристали, пеперуди и натруфени глупости). Ще ги гравираме със сигурност и ще са украсени само със сатенена панделка. Това че са 4 броя не ме притеснява. Бих гравирала останалите две за кумовете и да им останат за спомен освен подаръка за тях, който още не сме измислили. Едните ще са с панделка, другите без- все пак това са просто чаши  Joy

et1chka , аз още не съм поръчвала рокля, ще е през май, но от ателие в Бг. Страх ме е от сайт, защото толкова сайтове изгледах и снимките на рокли и рекламни лица се повтарят. В този също виждам познати неща и не знам на какво да вярвам  newsm78

КОгато ми дойде роклята ще ви споделя. Надявам се да дойде нещо нормално ако не ще търся от тук готова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт