Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Мацки чашите които гледате са ужасно скъпи при това без украса ли е цената?

# 91
Аз не искам украса  Peace

# 92
  • София
Аз вече имам часове за другата седмица за пробен грим и прическа  Hug

# 93
Нашите чаши за по 2 евро бройката от Икеа.

Аз съм много практична и просто не си представям какво ще ги правя след сватбата. Със сигурност няма да си ги сложа в скрин да събират прах. Не събирам и не пазя нищо подобно. Украса по чашите, освен проста бяла панделка, няма да имам.

Все пак не мога да не призная, че на Red чашите са много красиви.  Peace

# 94
Здравейте ,момичета нашата сватба беше миналата година  , а тази година  август месец ще бъде сватбата и на моят брат в Пловдив.  Записвам се да следя темата и за мнения , понеже ще помагам в организацията. Засега сме избрали едни красиви покани които са гравирани  и са доста елегантни , ето и линка към подобна https://www.facebook.com/159864697388400/photos/a.72452427758910 … ype=1&theater
Чашите също там ще ги гравираме , ако булката се съгласи. Фототграф все още не сме избрали, някой от вас знае ли добър фотограф в Пловдив /нашият фотограф замина за чужбина ,и сега сме в търсене на друг , на нормална цена до 600 лв.

# 95
Откъде си поръчахте чашите?и аз не искам фянтифлюшки по тях а само една прасковена панделка или ако свеки реши някакъв декупаж да сътвори.

# 96
Да, предния път бяха 30тина лева. Бившата свеки прави украсата, всичко беше от живи цветя.
Сега искам да си запазя чашите после, а на годишнини да си пием в тях примерно.

# 97
З_A_Я , аз също не си падам по кича, затова и се спрях на тези. Ще ти изпратя на лични какво представлява кутията. И аз мисля да ги гравирам, но това е лесна работа.

Петя__Димитрова , аз имам вече и фризьор-запазих си час при Жоро Петков. Мисля, че няма да съжалявам за избора си. Оказа се, че той работи с гримьора, на който в последствие се спрях, та без да искам се получи идеално.

Аз съм готова с всичко. Сега като се прибирах за 10 дни в България купих чаши, бокал, украса за чашите и шампанското(по моя идея са правени  Mr. Green), имаме ресторант, агенция за украса, църква, гражданско, фото, видео, ди джей, избрали сме халките, тях ще ги правим като се приберем лятото, намерих печатница, която ще ми направи много изчистени и стилни покани за по 46 ст., купих си и обикновена малка кошничка за късмети за 4 лв., но със същата украса като на шампанското, свещите и чашите и тя става много хубава, дойдоха и подаръците за гостите.  Имам фризьор и гримьор и тук започва моята най-голяма мъка-РОКЛЯТА.
Ходих във всички известни магазини в София, ходих в Асеновград, мерих толкова красиви рокли и ...нищо! Не съм ограничена и от страна на бюджет, но с нищо не се почувствах по-специална. В крайна сметка си казах, че ще си взема някоя, колкото да не съм гола. Но пък ми тежи. Тежи ми, че на този важен ден ще се чувствам грозна  Confused

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 19:35 от I ♥

# 98
I love- Не може да си грозна на този ден!!! Недей да мислиш така. Щом не си ограничена към цена на рокля, разглудай в интернет и си избери модел за ти го ушият.... Моята е шита от Английски сайт.. на сестра ми я шиха от една агенция в Бургас, а роклята и е уникална... Направиха я точно както искаше... Както и моята. Недей да се отказваш от The Dress! Ти купи ли вече някоя?

# 99
Веси, разгледах навсякъде. И даже бях убедена точно какво искам. Обаче като се видях, бях жалка картинка. А се видях с всякакви модели. Като малко дете, облечено с роклята на майка си бях. Някак си неестествено ми стояха всичките, отделно всички ми бяха много големи. Не знам дори как ме издържаха продавачките, в един магазин се връщах три пъти-е няма такова отношение от консултантката, писах и в другия форум за нея-Деница от Aegean Fashion Group. Облече ме с всички рокли от магазина, бях там 2 часа, не исках да меря толкова много от неудобство, но тя настояваше, за да се харесам с нещо, а не просто да си купя някаква си рокля. И пак нищо. Ужасно грозна си останах. А роклите са красиви. Сега в събота ще ходя до един магазин в Холандия, но не възлагам големи надежди и за там... Cry

А за шиене, за такива като мен е просто невъзможно. Та аз не мога да се понасям с нищо, с което се виждам, камо ли да се видя с нещо и да знам, че това трябва да е после роклята.
А не съм капризна, нито претенциозна. Когато беше бала ми, обиколих всички магазини в София, но не премерих нищо. Отидохме в Пловдив и в първото малко и невзрачно магазинче, преглеждайки всичките закачалки, я открих. Премерих я и не исках да я сваля. По настояване на майка ми, обикаляхме цял ден, но дори не поглеждах другите. В крайна сметка се върнахме и я купихме. За 120 лева. Обувките ми бяха 150  Simple Smile Искам да кажа, че при мен и цената не е водеща, ако се бях харесала сега с рокля от 500 лева, нямаше да страдам, че не е на някой световноизвестен. Не страдам от грандомания. Но просто нещата между мен и роклята този път не се получават...

# 100
  • На остров
 I ♥ мислила ли си за рокля, която не е типична сватбена?

Аз утре съм на грим урок в МАС да видим какво ще науча и какво ще си купя  Simple Smile

# 101
One, ще дадеш ли повече информация за урока?

# 102
  • На остров
Ами около 90 мин в БГ струва 150 лв и за тази цена полуваш подаръци, но най добре да се пита на място в МАС. При мен са същите условия, но мога да си избера каквито продукти аз искам за цената и цената ми е в крони разбира се, но е равностойността на 150 лв.

Утре ще кажа какво съм си взела и дали съм доволна, на пробата миналата седмица ми хареса  Simple Smile .

# 103
Фототграф все още не сме избрали, някой от вас знае ли добър фотограф в Пловдив /нашият фотограф замина за чужбина ,и сега сме в търсене на друг , на нормална цена до 600 лв.

За тази цена мога да ти препоръчам Даниел Даков http://www.danieldakov.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B2 … 1%80%D0%B0%D1%84/
Пакетите му започват от 350лв. За съжаление всички добри, които знам взимат скъпо за услугите, но си заслужава всеки лев, все пак фотото и видеото си остава за цял живот Simple Smile

# 104
Нашия фотограф също е от Пловдив,на нормална цена от 150лв само за 2-3 часа наемане повече не искаме.
Скоро разбрах за тези подаръчета,които се раздават на гостите.На колко сватби съм била и не съм получавала.Какъв е смисъла от тях и какво трябва да символизират?
Мисля да дам една сватбена снимка на всички които са били на сватбата ни след това.
Снимка направена от фотографа ни с дата на събитието. dancing

Общи условия

Активация на акаунт