Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 335
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Марая, надявам се не помрачавам усмивката ти, но практичният ми мозък никога не би ми позволил да си усложня финансовото положение с кредит в такъв момент... Надявам се сте го обмислили добре, защото банката не се интересува от щастието на хората обикновено... Обмислете го няколко дни, защото емоцията от посещението на мястото е все още прясна и взима връх над всичко. Ако не сте притиснати във време и обстоятелства защо не изчакате по-удобен момент? Това е мое лично мнение, дано не се обидиш.
I ♥, чакам с нетърпение нещата да пристигат! Не искам да съм Снежанка, смятам че слоновата кост ще ми отива с малко тен. Планирала съм го да дойде преди да отида при Радичев и да мога да съчетая цветовете рокля-воал.

# 496
Miss_Bingley, ти няма да я забравиш тази твоя единствена любов -роклята. Laughing Накрая сигурно при нея ще се върнеш.  Simple Smile

Патенце, аз не мисля да си купувам обувките първо, защото не знам каква ще ми е  роклята. Също имах такава чуденка и мисля да си взема някакви обувки с ток горе долу толкова см, колкото искам да са ми и обувките за сватбата.

Алечка, ще чакаме да покажеш грима.  Simple Smile

За нашето меню сме решили да е нещо традиционно, макар и още да не сме го измислили.

# 497
  • гр. София
 З_A_Я , тази година ставам на 40 години-все още май ще ставам за хубава булка  Peace Всичките тук сте младички, животът е пред вас ( не че моя е свършил) но това е важна стъпка, която трябва да се осъществи в нашия живот.

# 498
Убедила съм се, че жената е прекрасна и сияе, когато е влюбена и обичана независимо на колко години е. Така, че съм сигурна, че всички ще сме мн красиви булки  married

# 499
  • На остров
Аз пък си мислих, че аз с моите 37 г съм най стара тук  Simple Smile даже в края на годината ще стана на 38 !

# 500
mariq91 може би наистина накрая ще отида и ще си я взема, натам вървят нещата, поне засега
I ♥м много ми хареса идеята и детенцето да присъства във фигурките на тортата, много мило и оригинално  Simple Smile
Обувките ти ми харесват на Буболеса тези също, струва ми се, че ще са ви удобни.
И аз ще взема едни стари обувки с ток до 10 см макс и с тях ще меря, не искам да купувам обувки, които в последствие да не отиват на роклята  Simple Smile
Относно заема-всеки си знае за себе си, за мен заем за сватба си е в реда на нещата, щом е важно и го искате-заслужава си, пък и честно да си кажем в днешно време много малко хора могат да си позволят да вдигнат сватба без заем, ако имат възможност, спестени пари-ок, но при нас лично няма как да стане, защото ние тепърва градим семейство, кариери и прочие, не разплагаме с едни излишни 10 хилки примерно за да направим сватба. Simple Smile но това е от моята гледна точка
при всички положения трябва да се обмисли много внимателно, защото имаш ли деца предполагам е много, много по-различно, отколкото да мислиш главно за себе си  Simple Smile
 Не мога обаче и да не се замисля над думите на З_A_Я и да се съглася и с нея,много е относително.
надявам се да е наред всичко и да си имате хубава сватба,пък парички се изкарват  Simple Smile
И да кажа за фигурките-вървят към 20-25 лева, поне това, което аз съм срещала по сладкарници и магазини.

# 501
за нас фигурка не е нужна
аз май съм най-малка 21 Simple Smile
аз и от друга гледна точка питах за поредността на сватбата,ние в момента нямаме възможност за голяма сватба,затова я правим в приятелски кръг без роднини,и без църковен брак Wink след  време когато имам възможност да събера 100 човека ще имам втора сватба Simple Smile

# 502
честит празник момичета,бъдете здрави, весели, обичани и безкрайно щастливи   bouquet
beladonna_89 как може такова нещо, какви са тези изскушаващи мелби? бързо казвай къде се намира тази сладкарница, че като ходя за рокля да я посетим  Simple Smile
толкова карисива и вкусна изглежда, само едно не ми харесва-знамето  Laughing

Ето линк към сладкарницата http://tortiniko.com/contakti.html
Мелбите направо наяждат

# 503
Марая, браво, щом сте сигурни в решението си ще имате незабравим ден.

Ето ги моите обувки:
http://www.ebay.co.uk/itm/Lady-womens-suede-pumps-shoes-bowknot- … sh=item51cad28385

# 504
I ♥м - от къде ги поръча тези фигурки за тортите - много ми хареса идеята и на мен. Бих искала да поразгледам и евентуално да поръчам и за нас такава фигурка. А дали имат младоженци с две дечица?

Относно кредита - според мен всеки сам си решава как да постъпи. В крайна сметка сватбата е много специален момент в живота на всеки и според мен този ден трябва да бъде точно такъв, какъвто искат да бъде  Peace

Относно броя на браковете и годините - аз съм на 34 - лятото ще стана на 35 години и това ми е втора сватба също. И истината е, че сега тръпката около организацията на сватбата я изпитвам много по-силно, много по-реално и истински. Определено ще бъда с бяла рокля или цвят слонова кост, защото все пак ще съм булка и разни чужди мнения по въпроса изобщо не ме интересуват. Важното е, че съм щастлива Simple Smile

п.п. и пак да помоля за достъп до албумчето, за да разгледам снимки Simple Smile

# 505
Вяра, това е нашата фигурка
Скрит текст:

А тук има такива и с две дечица, които на мен много ми харесват

I ♥, чакам с нетърпение нещата да пристигат! Не искам да съм Снежанка, смятам че слоновата кост ще ми отива с малко тен. Планирала съм го да дойде преди да отида при Радичев и да мога да съчетая цветовете рокля-воал.

ЗАЯ, сигурна съм, че ще си много хубава, каквото и да дойде. Изборът ти на рокля също е страхотен, така че няма място за притеснение  Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:09 от I ♥

# 506
  • София
Марая, браво, щом сте сигурни в решението си ще имате незабравим ден.

Ето ги моите обувки:
http://www.ebay.co.uk/itm/Lady-womens-suede-pumps-shoes-bowknot- … sh=item51cad28385

Аз не харесвам много остри обувки,но цветът е много приятен,а ще имаш ли чантичка и тя лилава ли ще е? Аз още се чудя дали изобщо да си взимам чантичка newsm78

# 507
Здравейте булкиии!!! Да кажа и аз за заемите... Ние бяхме решили да теглим, за да не обременяваме родителите си, но с течение на обсоятелствата...дойдохме да работим в Англия за сватба. Ако нещо стане и не ни достигат, тагава родителите ще помогнат.... Всеки си има право на избор и си прави разчет на възможностите. До колкото за браковете... Аз съм била сгодена един път преди да се рояви моя принц. Досещате се че беше голяяяма грешка хаххаха... На 22 години съм а булчо е на 27. Тази година декември ще пораснем, но на тази възраст ще се венчаем. За мен не са важни годините, а това да си  сигурен че това е човека за теб.
Мнооого красиви обувки и поставки за торти си имате. Аз сега съм в дилема за номерата на масите. Търсе ли търрсяяя....

# 508
  • гр. София
Момичета, благодаря   ви Hug  Макар,че сте ми непознати ( все още Wink и една добра дума в подкрепа на е важна в такъв специален момент.

Аз пък си мислих, че аз с моите 37 г съм най стара тук  Simple Smile даже в края на годината ще стана на 38 !
hahaha  One11 ,Аз като ти казвам,че съм най-дъртата- ти не хихихих

I ♥ Много ми харесва вашата фигурка!

# 509
 I ♥, много ми хареса фигурката за тортата.  Simple Smile

Относно кредита, всеки сам си преценява възможностите. В днешно време е трудно да имаш едни излишни, заделени 10 хил, например. Кредитът не е най-доброто решение, но поне е някакво. Щом двама души усетят, че моментът да узаконят връзката си е дошъл, то за тях кредитът е помощ да го направят. Същото се отнася и за купуването на жилище, макар че тук вече говорим за доста повече средства и е почти невъзможно да заделиш толкова пари за кратко време. Аз също съм против кредитите, но в живота никога не трябва да отричаш нещо напълно, защото не се знае пред какво предизвикателство ще те изправи живота.

Общи условия

Активация на акаунт