Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 294
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Марая, хубава изненада си й направила.  Simple Smile

mim_pld
, всичко е много хубаво.  Simple Smile

tsvetyyy, честито и добре дошла в темичката. Аз не мога да отговоря на питането ти, но се надявам да се включваш често. Hug

Аз искам да попитам някоя от вас поръчвала ли е покани от http://weddingbulgaria.com/?
Харесахме си едни покани и мислим да ги поръчаме, но първо ми се искаше да прочета някое мнение за да не съжалявам после.

# 616
mim, супер са нещата. От къде си ги поръчвала?

# 617
Момичета мерих рокли в Холидей днес. Имаше много красиви рокли.Харесах и премерих 5 рокли-4 принцеси и една русалка, колкото да видя как ми стои.
Всички рокли ми стояха повече от добре, но я нямаше усмивката и възторженото уау.
 Направих си обаче няколко полезни извода: че нямам нужда да отслабвам, че продължавам да си искам по-обемна принцеска рокля, че много ми опиват дантелени и паднали ръкави и, че не искам бяла рокля  Simple Smile
То там чисто бели и нямаше.
Другото, което се уверих е, че без обръч са доста неудобни роклите, но момичето ми каза, че клиентките им почти изцяло не искат обръчи.
Мерих и една цялата в дантела, по-скоро А-линия, много красива, но прекалено блестяща за вкуса ми. Тя обаче ми стоееше страшно добре.
Много се харесах в тези рокли, но не се чувсвах специална, някак си.
Бях сама, нямах придружители, имах нужда от мнение на друг човек, от една страна, но от друга е добре, че бях сама за да не ми влияе никой.
Роклите са много хубави, нежни, не претрупани, меки, приятни на допир, леки и от хубави материи.
Мерих и едно изпанско було, много се харесах.

# 618
  • София
Miss_Bingley, ще споделиш ли как бяха цените

# 619
Мен също ме интересува този сайт: http://weddingbulgaria.com/
Някой има ли отзиви за качеството на продуктите? Имаше интересни неща, а и гледам е в Асеновград и дори бих могла да си ги взема на място, като ходя за рокля.
П.С.Във въпросния сайт са евтини чашите и поканите, поне сравнявайки с тези на агенцията ми за украса Confused
Иначе днес отметнах още една задача - напук на приказките за нещастния петък 13, се уредих вече с ДЖ и водеща. Party

# 620
Miss_Bingley, ще споделиш ли как бяха цените

Като за София, нормални. Тези, които аз харесах бяха едната 890, другата 980, третата 1230 лв, горе-долу в тези граници, рокли под тези пари мисля, че нямаше. Русалаката беше към 700 и нещо, но тя е с по-малко плат, цените варираха според пищността и дантелата по роклята.

# 621
Привет момичета и аз съм си харесала покани от този сайт, но все още не сме ги поръчали та и аз ще се радвам, ако някой има отзиви за тях Wink

Мимс страхотни са ти нещата Simple Smile

# 622
  • София
Момичета, виждам, че питате за http://weddingbulgaria.com/

Онзи ден си поръчах бокал от там, като дойде да го видя на какво прилича, ще дам отзив  Mr. Green

Иначе аз го поръчах в сряда вечерта, в четвъртък /вчера/ ми се обадиха за потвърждение на поръчката и ме попитаха кога ще е удобно да я изпратят и дали може да я пуснат в понеделник /тайничко се надявах, че ще я пуснат същия ден, за да мога да й се радвам днес, но уви/.

От онзи ден ме е обзела една такава вълна - гледам, харесвам си, и направо поръчвам  Mr. Green Чакам жартиер /2 бр, еднакви/, бокал, кутия за пликове, книга за гости, украса за чашите и свещи.

Като пристигнат, ще пиша и ще снимам Simple Smile

# 623
Момичета, всъщност се оказа, че наши приятели, на които миналата година бяхме на сватба са си поръчали поканите от този сайт, за който по-рано попитах. Моята приятелка явно и преди ми е казвала, ама кой да се сети. Добре, че я попитах. Та тя е доволна. Избрали са поканите, направили са запитване и от там са казали, че трябва да си изберат модел, като могат да си изберат и друг цвят, определят си текста и бройката. Момчето е направило една, за да видят как ще изглежда и ако я харесат я поръчват. За два дена са били готови и са им ги изпратили с Еконт, с наложен платеж.
Това разбрах. Сигурно и ние ще поръчваме от там, но първо трябва да си измислим текста, който така й не мога да измисля.

# 624
mim, супер са нещата. От къде си ги поръчвала?
Www.svatbenipokani.eu FB страницата й е:N Boutique(svatbenipokani.eu).Там контактувах с нея.Понеже поканите са ми от друго място,а исках да са в същия мотив и другите неща та там й изпратих снимка и й казах какво и как го искам.Много хубаво е изработено всичко.

# 625
Ей сега разгледах албума, големи красоти си имате. Аз още се въздържам да поръчвам, но събирам идеи и мисля през Април да избухна Grinning

seangelova, надявам се, че няма да се обидиш, но си поръчах същите чаши и бутилка като твоите, само че в люляково. Благодаря ти за хубавите идеи, които даваш.

Така като гледам май лилавото силно се налага в нашата темичка  Heart Eyes

Понеже приближаваме към нова тема искам да помоля новите момичета и тези, които искат да ги включа на първа страница да ми изпратят датите си на лично.

# 626
Чашите са ни голям проблем, моя бъдещ жених нищо не харесва,каквото и да му покажа, все отвратителни били, точно в този сайт, който сте показали и ние гледахме.Но пък гледам, че има акрилни обувчици там, а такива ми трябват.

# 627
Чашите са ни голям проблем, моя бъдещ жених нищо не харесва,каквото и да му покажа, все отвратителни били, точно в този сайт, който сте показали и ние гледахме.Но пък гледам, че има акрилни обувчици там, а такива ми трябват.

Хаха, у нас е същото! Той не харесва нито едни чаши! Накрая му казах той да намери  hahaha

# 628
Моят за тези дреболии е лесен... показвам и казва добре. Но не ми хареса грима (то и аз като се поогледах добре не се харесах твърде), та ще ходя пак при друга гримьорка.

# 629
Момичета , колко сте напреднали . Ние сме малко извън града и чак сега отворих  да ви видя на къде сте .Ама имам проблем с албума , нещо ми дава грешна парола   newsm78 пък аз мисля , че си я знам , може ли някой пак да ми я прати да съм сигурна къде е проблема .

Общи условия

Активация на акаунт