Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 290
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ей сега разгледах албума, големи красоти си имате. Аз още се въздържам да поръчвам, но събирам идеи и мисля през Април да избухна Grinning

seangelova, надявам се, че няма да се обидиш, но си поръчах същите чаши и бутилка като твоите, само че в люляково. Благодаря ти за хубавите идеи, които даваш.

Така като гледам май лилавото силно се налага в нашата темичка  Heart Eyes

Понеже приближаваме към нова тема искам да помоля новите момичета и тези, които искат да ги включа на първа страница да ми изпратят датите си на лично.

E,ти пък,хубава работа - няма проблеми Laughing  bouquet

# 631
Здравейте ммичета!  Hug
Скоро не съм писала, а и едва смогвам да ви прочета, че в работата ми е някакв тотална лудница!  #2gunfire не мога да си се наслаждавам на търсенето и Ровенето в разни сватбени магазинчета, а дори не ми остана време и поканите да поръчам  ooooh! но съм си казала, че утре ще го направя!  Peace
Miss_Bingley, И при нас чашите са проблем, но поне и двамата сме на мнени, че ще са до 30-40лв. Simple Smile не ми с дават пари за нещо, което после само ще ми трупа прах на рафта  Simple Smile
Иначе освен всичко съм и на 90 дневната диета и съм няколо сантиметра надолу  Mr. Green мисля от април да тръгвам на лов за рокли, че не остана време  Grinning

# 632
Момичета за сайта аз имам достоверни  два положителни отзива и аз мисля от там да са поканите . Кутия  бутилка , бутониери ще са от агенцията ми за украса . Аз само трябва да се погрижа за поканите,чашите подаръците за гости и късметчета само чашите нещо не мога да ги измисля . Днес се поразходих по магазини за бельо и там намерих жартиери за по 4 лева  замислих се ,че и за първата брачна нощ  luvbed трябва  взема нещо . Mr. Green

# 633
  • София
Mного се зарибих по това сайтче днес - www.podaraci.bg . Има забавни неща и идеи за сватбени подаръци. Mного ми хареса това - http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/svatba/istinska-detelinka-za-swatba.html мисля да го подаря на братовчедка ми,която ще се омъжва другия месец,принципно ще им дадем пари,но ми се щеше да има и нещо за спомен  Hug Харесахме си и разни джунджурийки за нашата сватба  #Crazy Laughing

# 634
да кажа за този сайт http://weddingbulgaria.com/ искат 25 лв за печат на поканите,дори и 10 покани да са пак си плащаш тези пари,който за  мен са излишно качване на цената

# 635
Добрах се до албума , големи красоти сте качвали.
 Mim_pld направо се влюбих в свещите ви , от къде са ?

# 636
Леле момичетаааа е сега я втасах  newsm53

Нали ви казах, че с ММ решихме да си променим датата на сватбата - е, променихме я. И както мислехме да се женим в края на ноември, така решихме сватбата да е в края на юни. ЮНИ!!!!!! Ами както и да го гледаме остават малко повече от 3 месеца. И сега на къде??? Направо ми се обърна всичко. Прегледах чек листа от първата страница и си направих списък с нещата, които трябва да се направят и купят. Утре и в неделя ще обиколим да си изберем халки, да вземем евентуално чаши, шампанско и да поръчаме покани. А в понеделник ще отидем да видим дали ще можем да си запазим дата. Надявам се да няма проблеми, тъй като датата ще е в петък /надявам се/, та дано да има свободни часове. Другата седмица ще си взема отпуск и ще пообиколя булчинските магазини в София - да видя дали ще си харесам нещо. Трябва да намеря време и до Асеновград да отида, но пусто това време не се оправя. А честно казано хич не ми се кара до там на тези снеговалежи и дъждове. Дано по-бързо да се оправи, че не ми остана време. Да не говорим, че трябва светкавично да сваля 5 кг, а мъжа ми поне 10 кг.  Grinning

Ох, хем ми е голям кеф, че я преместихме за лятото - така ще мога да избера и хубава рокля за малката, хубаво място за фотосесия и т.н., хем се панирах - ами то няма времеееее

# 637
Спокойно имате достатъчно време , една колежка си организира всичко за 1 месец и си беше много добре сватбата , нищо не им липсваше .

# 638
Здравейте момичета Simple Smile

Малко се позагубих, но тези дни нямах никакво време да пиша, само ви четях.

Искам да честитя на One. Желая ти безпроблемна бременност и най-сладкото и пухкаво бебче на финала.

По едно време обсъждахте тортите, аз мн исках и нашата да е с къпкейчета, но мм ме отряза. Не било хубаво... дрън дрън. Ама се съобразявам с него и сега ще сме с цяла торта.
За чашите ние мн лесно си избрахме, мм каза какви г/д иска да са и случайно видях подобни в Сватбения център. Заведох го, той ги хареса и ги купихме.
Вяра - А, имаш време ще успееш да организираш вс, не се шашкай Wink

Аз мога да се похваля че вече имам воал и бижута за сватбата, а във вторник съм на пробна прическа да видим какво ще излезе Simple Smile Много голям проблем са ми обувките, нищо се мога да си харесам, само се успокоявам че има време и ще си харесам нещо, ама да видим де...

Надявам се вече да съм по-редовна, но ако не мога да пиша да знаете че ви чета и се вълнувам с вас Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 04:27 от * Miele*

# 639
Вяра не се тревожи, вие сте си решили в крайна сметка да я местите, а и време има. Wink
В сватбения център на мен единствено чашите ми харесаха и може и от там да си изберем, но е още рано да купуваме.Аз снощи пак не можах да спя заради тая пуста рокля  Laughing #2gunfire

# 640
Вяра, не се притеснявай и моята е юни. Всичко можеш да си купиш в рамките на 2 дни освен роклите и костюма, а за тях има предостатъчно време. Ако ще поръчваш онлайн (както аз смятам да направя за покани, кутии, жартиери, чаши и други дребосъци). Аз даже още покани не съм направила  Laughing Запази си ресторант, ритуална, д-ж и фотограф и другото е лесно.
Миеле, добре завърнала се, мислих те Simple Smile За обувките не си го слагай толкова, важно е да са ти удобни, нали знаеш, че няма да се виждат особено. Всички ще гледат роклята и лицето ти Simple Smile

Мис Б, според мен трябва да си купиш роклята и да си решиш терзанията. Аз моята си я наглеждам в килера от месеци. Много като прещракам си я обличам Simple Smile

# 641
  Абе момичета... нямахме ли булка тези днииии....?!?!

# 642
  • София
  Абе момичета... нямахме ли булка тези днииии....?!?!

Днес е даже,ще чакаме да качва снимки и да разказва след събитието  Wink Laughing

# 643
Мацки я кажете,че не съм много наясно на кумовете  правим ли подарък,задължително ли е.Понеже сега ги изведохме на вечеря и т.н. и ги почерпихме (заради това,че ни стават кумове)и те започнаха да ни говорят за техния подарък да е почивка.Да отидем заедно на почивка,но понеже нашата сватба е скромна (заради финанси)с орязани традиции та се чудех достатачна ли е почерпката трябва ли да им подарим нещо и ние ,което да е скъпо....
Понеже ние чакаме и дете до 2 месеца след сватбата и всеки лев е от значение.

# 644
Цитат
Мис Б, според мен трябва да си купиш роклята и да си решиш терзанията. Аз моята си я наглеждам в килера от месеци. Много като прещракам си я обличам Smile
оф, не го правя само заради ходенето до асеновград, но честно-писна ми да чакам и много си я харесавм тази рокля  Simple Smile
beladonna_89 вие си решавате дали ще имате подаръци, попринцип е хубаво да има, най-малкото остава нещо за спомен, почивката е отлична идея и ние я обсъждаме, но не е задължително да е нещо скъпо, според възможностите ви, поговорете с тях, обяснете им как стоят нещата и така
ще чакаме днешната булка да ни разказва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт