Нашите кухни-58

• 87 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Този, който прави кухнята не се занимава с принтиране върху стъкло. Повечето фирми виждам, че сами взимат размери...  newsm78
Но търся някоя читава, предполагам тук доста от вас имат такива кухни... едва ли съм първата Mr. Green

# 526
Момичета, има ли на пазара тънки водобранни лайсни за плот? Моите са дебели и не ми харесват. С какво могат да се заменят?
Скрит текст:

# 527
# 528
Здравейте момичета!   bouquet
И ние сме в ремонт на кухнята... много съм харесала принт стъклата за кухня.
Можете ли да ми препоръчате някоя читава фирма с добри цени, която да използвам?
Благодаря предварително!    Hug

Глас Дизайн,Добричка фирма.Ние работим с тях и съм виждала точно такива стъкла с принт.

# 529
# 530
  • Варна
Барелина, ето я тази, която ти предлага Шадоумен. Нямаше по-тънка.

# 531
  • Пловдив
Lady April винаги много съм харесвала твоята кухня, но не си спомням, дали си споделяла как точно се води плота, името на цвета и фирмата. Или е естествено дърво?

# 532
  • Варна
Дърво е - дъб, омаслен.  Peace

# 533
Lady April , мерси за снимките. Вляво на плота никаква лайсна ли нямаш?

# 534
  • Варна
Не, нямам.

# 535
Много ми харесва без лайсна  Heart Eyes

# 536
Този, който прави кухнята не се занимава с принтиране върху стъкло. Повечето фирми виждам, че сами взимат размери...  newsm78
Но търся някоя читава, предполагам тук доста от вас имат такива кухни... едва ли съм първата Mr. Green

При нас една фирма ни направи кухнята (като ги питах за принт дтъклата, даже не бяха чували), а съвсем друга ни направи принт стъклата. Понеже фирмата за принт стъклото е със седалище в София, а ние сме на 100 км от там ни искаха пари за идването и вземането на размерите, а аз исках да си ги вземат те за да не ставам грешки, но в крайна сметка взехме си сами размерите (всико, до последния милиметър), направих и изпратихме схема и снимка на самата кухня и после дойдоха и монтираха - бяхме уцелили всичко както си му е реда - слава богу  newsm44

# 537
Здравейте, какъв е модела на аспиратора от кухнята на Гадамер? Такъв модел съм виждала в много кухни, даже ако не се лъжа на снимката от предната тема май пак беше кухня с подобен аспиратор. Съжалявам, че така си задавам въпроса, но нямам възможност в момента да кача снимка.  Peace

# 538
  • Раковски
Ето едно принт стъкло, размера е 4110/545.

# 539
  • София
Crimson_TideR`коя е фирмата, която сте използвали?

Общи условия

Активация на акаунт