Нашите кухни-58

• 87 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • густо майна Филибето
Дизайн на водата виждали ли сте? Simple Smile http://design-milk.com/swirl-beautiful-sink-faucet/?utm_source=d … ubexchange_module

# 226
Здравеите как бихте наредили гранитогрес в коридора?Стандартно или на ромб?

Стандартно .

# 227
И аз съм за стандартно редене. По изчистени линии, ненатрапчиво. В банята изрично исках да е стандартно, както и в кухнята и много ми харесва, мисля че няма и да ми омръзне, на ромбоиди по принцип не ми харесва, пък и скоро ще мине и тази мода. Ако гледате дизайн в чужди сайтове ще видите ,че навсякъде е подредено стандартно, с прости и изчистени линии.

# 228
То стандартното доскоро си беше ромбоидното.
За баните се прави заради по-лесен наклон.
Аз в коридор ги наредих прави Wink

# 229
  • Сф
Зависи и дали помещението е право. Нашата баня не е с 90градусови ъгли и затова се наложи на ромб да е подът.

# 230
Въпрос на вкус, аз не бих предпочела ромбоидно подреждане.

# 231
  • Под Сините камъни
Един малко тъп въпрос,но обещах да питам  Grinning
Познат си поръча снощи тая мивка
Та му е интересно това средно корито за какво се ползва  newsm78 В интернет чел че е за мелачката.Ама тая машинка не се ли слага там където миеш,за да отива боклука с водата в канализацията.И заслужавали си да се дават пари за мелачка?

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 10:42 от Пепински

# 232
Един малко тъп въпрос,но обещах да питам  Grinning
Познат си поръча снощи тая мивка
Та му е интересно това средно корито за какво се ползва  newsm78 В интернет чел че е за мелачката.Ама тая машинка не се ли слага там където миеш,за да отива боклука с водата в канализацията.И заслужавали си да се дават пари за мелачка?

Пише "големи коритА" и "малко коритО", което ме навежда на мисълта, че това по средата е за прибори, да речем.... newsm78

За реденето - аз съм за семплите, изчистени решения. Във времето се сменят желанията, а и изчистения под позволява всякакъв тип килим или каквото и да е, ако искате. Ясните геометрични фигури са и ангажиращи за цялото помещение. Ако решиш после, ще е странно да имаш флорални мотиви или нещо друго, различно от геометрични. Така го виждам.

# 233
  • Добрич
Мелачката може да се сложи на всяка мивка с подходящия отвор. В случая може и на трите корита да се монтира, сам си избираш къде. Моята мелачка е на малкото корито/мивката ми е само с две/, защото, когато започна да готвя и да приготвям салати, заготовки, струпвам всички отпадъци в малкото корито и накрая пускам наведнъж мелачката.Когато мелачката работи е необходимо да тече вода, за да се отича в канала. Но нали смесителите се въртят, така, че всяко от трите корита може да ползва течащата вода. През това време другото корито ми е свободно за всички останали манипулации-миене, отцеждане. Понякога малкото корито го ползвам и за размразяване на продукти от фризера.
АЗ харесвам мелачката и я считам за едно от предимствата в новата ми кухня, но дали си струва да даваш пари за мелачка, всеки сам си решава.

П.С. Не че нещо, но ми е чудно, как си поръчваш нещо, без да ти е ясно за какво ще го ползваш- в случая мивка с три корита. newsm78.  Въпросът ми не е към Пепински, просто се чудя как хората правят такъв избор.

# 234
  • Под Сините камъни
МПеткова явно с течение на времето ще се реши за какво да се ползва средното корито.Моята позната искаше мивка с две корита,но мъжо и намери тая в интернет и доста се чудиха точно заради това малко корито.Ама да ти кажа честно и при мен първата мисъл беше за размразяване  Mr. Green.
Благодаря много за отговорите

# 235
  • На брега
То стандартното доскоро си беше ромбоидното.
И не е слизало от сцената, като се замисля. Нещо, като рустик кухните. Изгрява, залязва нещо, а тях не спират да ги продават (с различни цветове и материали).

# 236
Много ми харесват мелачките, но имам баба и малки деца у дома и ме е страх да сложа, кат си ги знам какви са
Ей на, имаме електрическа острилка, малка, на батерийки- ами веднага си напъхаха пръстите вътре, че и гостенчетата им и те, а са деца на по 12-13 години, не бебета. Добре че острилката е немощна и нищо не може да направи...

# 237
  • Под Сините камъни
Много ми харесват мелачките, но имам баба и малки деца у дома и ме е страх да сложа, кат си ги знам какви са
Ей на, имаме електрическа острилка, малка, на батерийки- ами веднага си напъхаха пръстите вътре, че и гостенчетата им и те, а са деца на по 12-13 години, не бебета. Добре че острилката е немощна и нищо не може да направи...
Shocked мале не ми се мисли

# 238
Според мен мелачката е голямо улеснение в домакинството -край на смърдящи кофи и хвърляне на ези-тура кой да изхвърли боклука. Имат си и акпачка да се затварят, когато не се ползуват.

# 239
  • Раковски
Обаче ако живееш на село отпадъците отиват на животните.

Общи условия

Активация на акаунт