Нашите кухни-58

• 87 085
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Много благодаря Шадоу  . Ултрагранит ще е . Peace

# 271
Аз да попитам, като мивката няма отцедник, къде си държите гъбата за миене? За верото - ясно, вградено, но гъбата или кърпата?

Реа , аз съм на същия хал и си мислих за нещо подобно

http://shop.gamaelit.bg/product/organayzer-za-mivka-1vujwrh#ad-image-2

защото не можах да обясня или покажа на моя майстор ето това

http://www.atoutpizza.com/kitchen-sink-organizer/

# 272
  • На брега
Реа, в ниши за гъби (номер 11), различни
органайзери или на вътрешната страна на вратичката...

Веси, ако му кажеш, че се отваря, като шкаф за обувки дали ще се сети Simple Smile ?

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:43 от NovaTema

# 273
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз да попитам, като мивката няма отцедник, къде си държите гъбата за миене? За верото - ясно, вградено, но гъбата или кърпата?

В апартамента мивката ми е с 2 гнезда и отцедник ( голяма ми е кухнята ), но в къщата ще ми е по компактна кухнята и ще се наложи да сложим мивка с едно гнездо, но не си я представям без отцедник  Grinning

Аз си държа препаратите и гъбите в чекмедже под мивката.

# 274

Веси, ако му кажеш, че се отваря, като шкаф за обувки дали ще се сети Simple Smile ?

Бе де толкоз акъл - то малко да имаш, навреме да ти дойде...Не успях да се обясня и това е, пък иначе хич не съм от мълчаливите и май добре обяснявам...
Както и да е, ще разчитам на Баба Пена - съдомиялната - повече... Laughing

# 275
Аз си взех такъв органайзер за гъбата, верото и попивателната. Порцеланов, бял. Върши ми работа и е дискретно.
Веси, затова най-лесно е да показваш снимки на майсторите. Иначе, дори и да обясняваш добре, дори и те да са си в час, шанс нещо да не се е изяснило все има. Ама това е бял кахър Peace

# 276
  • Пловдив
Аз се чудя....
като има шкаф за гъбите, и след миене си сложите гъбата там полу мокра не почва ли шкафа да мирише лошо после тази влага къде отива. А и при самото миене верото постоянно го изкарвате прибирате ако се наложи 5 пъти да си сложа веро на гъбата?

# 277
Аз се чудя....
като има шкаф за гъбите, и след миене си сложите гъбата там полу мокра не почва ли шкафа да мирише лошо после тази влага къде отива. А и при самото миене верото постоянно го изкарвате прибирате ако се наложи 5 пъти да си сложа веро на гъбата?
Точно поради тази причина аз въобще не смятам да си усложнявам живота с подобни чекмеджета и държане на гъбата в някой шкаф. Или във ваничката на мивката, или в нещо с вакуумно закрепване на плочка до мивката. Голям праз, че не изглежда естетично, удобството ми е преди всичко. По същата логика ще си наредя и черпаците и всякакви висящи  прибори на релса. И сушилник за чиниите ще имам на плота  Mr. Green

# 278
Рали, това като го направиш задължително пусни снимка.

# 279
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се чудя....

Не, материалът не се влияе от водата, а и не прибирам постоянно. Първо аз работя и не мия по цял ден чинии, вечер зареждам съдомиялна. Понякога като сме повече време вкъщи, просто остават горе. Пускала съм снимки, а и в нета има подобни като се търсят механизми на Блум.

# 280
Гадамер пусни пак снимки на кухнята ти

# 281
  • На брега
Гадамер пусни пак снимки на кухнята ти
Ненаситни сме! Mr. Green

# 282
  • густо майна Филибето
Аз мия много, в апартамента бях си закачила една кошничка от вътрешната страна на вратата, на шкафа под мивката. Като се изстиска хубаво гъбата , не капе, а и е проветриво там, съхне и не мирише. Нещо такова. Там си държах и гела за чиниите. Докато мия, вратичката ми е леко открехната, да си топна гъбата в гела, ако се налага. Заради размера на кошничката си купувах от по-малките опаковки гел.

# 283
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 16:01 от gadamer

# 284
Определено не ми изглежда практично да имам допълнителни пластмасови нещица за 1 гъба, например.
Най-вероятно мивката ми ще е с оцедник, не мен не ми е грозно. Grinning

ММ иска да слагаме такива контакти като на gadamer на работния  плот, но аз ще откаже, защото го харесвам, но  при мисълта, че трябва да държа сухо около тях...... помня, че скоро коментирахте, че не създават проблем, но пусто като все съм с едно на ум  Grinning

gadamer, не, че не знаеш, но - страхотна е кухня. И аз смятам моята да е подобна като цвят и вратички.

Купихме гранитогреса който показах, преди няколко страници, нареден е, но още не съм го виждала  Crazy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт