Звездни компромати- 236 част

• 64 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
Тоя пък титан на мисълта Николета е все превзет.Чак и на снимката с детето си.Имам чувството,че ползва малкото за аксесоар към визията перфектна майка-съпруга-"модел"-и многофьешънкифла.

# 378
Николета гола ли е, облечена ли е, с блуза цвят "тен" ли е... нещо не мо'а да схвана?  newsm78

# 379
Николета гола ли е, облечена ли е, с блуза цвят "тен" ли е... нещо не мо'а да схвана?  newsm78
С елек е, а отдолу само по кожа или се е разгърдила за снимката. Laughing

# 380
Ох, ама тази сериозно ли е по цици в колата, предполагам на някой голям булевард (отражението в очилата), кълчи се еротично, а до нея седи 2-3 годишната й дъщеря?  #Crazy 

# 381
  • До морето
Бориса не ми е симпатична, но сега пък още повече.Каква е тази мания да си променят формата на носа, при условие, че са им много добре естествените такива?И Златка Р. ми харесваше повече със стария си нос.
Какво ли разбирам аз... ooooh!

Бориса явно отдавна има проблеми с това как изглежда носът й. Ако разгледате малко нейни снимки в нета и тези на сайта й ( не знам дали още го поддържа), ще видите, че няма 2 снимки с еднакъв нос. На всяка яко стърже с фотошопа. Може би най- накрая се е осмелила да легне под ножа  Wink

# 382
# 383
  • София
На някои снимки ми прилича на Бориса.

И само да сте казали нещо за устата на Мария. На фона на устата на Александра...
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/divi-i-krasivi-n … -todorov-den.html

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 01:20 от tzvety26

# 384
Алиша Кийс със семейството си  Heart Eyes съпругът и, бебето, по-големият им син и неговият син от първия брак.

# 385
  • Добрич
Алиша Кийс със семейството си  Heart Eyes съпругът и, бебето, по-големият им син и неговият син от първия брак.
Старахотни сладури Wink

# 386
  • Sofia

Сега погледнах снимката на Валери, придружена е с похвала за сина му, който явно е вкарал голове в някакъв детски мач.
Николета и Валери ПР раздяла ли играят? Откакто писаха за техен скандал на летището нямат общи снимки, той си направи Фейсбук, в него има само снимки на децата му и с Нилото не са приятели  newsm78 И е пуснал някакъв статус от сорта - Когато погрешните хора напуснат живота ти, грешните неща спират да се случват  Rolling Eyes Естествено може да е за някого по спортна линия, но е странно, че изобщо не се демонстрират заедно.

# 387
Какъв скандал на летището? Пропуснала съм Tired

# 388
Може покрай "обичам те, Шиши" да имат драма.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт