Звездни компромати- 236 част

• 64 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • in Wonderland
.

# 316
  • Вестерос
Според мен е заради светлината.

# 317
  • София
Страшно готина мадама е  Heart Eyes Е, точно на тази снимка - не  Laughing В "Грозната Бети" е най  Heart Eyes

# 318
Според мен е заради светлината.

Точно така
Ето я напоследък

# 319
  • Вестерос
е добре де  Joy На екран изглежда обаче по-тъмна от тук.

Много ми е мъчно като я видя, след като четох за нейно интервю, в което разправяше през какво е минала в детските си години.

# 320
Много ми е мъчно като я видя, след като четох за нейно интервю, в което разправяше през какво е минала в детските си години.
?

# 321
Дали си е правила разни процедури за избелване на кожата? Тук е доста по- тъмна от колкото я помня в Грозната Бети и Съпругите?
на плаж е жената, изпекла се е.

# 322
Ако Лео другата година (или поне докато е жив) гушне Оскара, предлагам верните му фенки да се съберем и да се натряскаме по този повод.  Laughing

нищо няма да види и догодина ,
тази година обърнаха внимание / така да се каже / на филм на Иняриту , догодина няма да стане , а и филмът е приключенски , не е за ''човека с тежка съдба'' , а следващият филм ще е криминален ,
поотказа се от Оскарите ...поне засега ....

the Danish girl ще излезе през 2016 , така че догодина няма да е , там ще играе Амбър Хърд , впрочем  , но пък режисьорът е слаб ...

# 323
  • София
 https://www.facebook.com/9gag/photos/a.109041001839.105995.21785 … ype=1&theater  hahaha   eau , не знаех че си член на Академията. Кажи пълния списък- кой ще е номиниран и кой ще спечели, моля те  Praynig

# 324
  • Вестерос
?

Скрит текст:
Казано накратко, като е на около 10 години чичо й я изнасилва и в порядъка на 1,2 години цялата рода й се изреждат и накрая тя не издържа и бяга.

# 325
Нещо се бъркаш, това е историята на Опра Уинфри, не на Ванеса Уилямс.

# 326
  • Вестерос
Естествено толкова да са превели нашите сайтове  ooooh! Бяха писали , че Ванеса го е разказала на Опра.

# 327
За Опра знам и аз, да. Силна жена!  Peace

# 328
Те и на Николета Бентлито бяха снимали на инвалидно място  Crossing Arms
Николета каза, че от месеци колата е продадена на друг
И за да не е спам - дъщерята на Рамацоти от втората му съпруга
http://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/ramazotti-baby_559277 … inal-lightbox.jpg

# 329
Нещо се бъркаш, това е историята на Опра Уинфри, не на Ванеса Уилямс.

Всъщност и Ванеса има подобен случай в биографията си:  
http://www.foxnews.com/entertainment/2012/04/18/qa-vanessa-willi … tion-in-new-book/

Общи условия

Активация на акаунт