МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и аз при вас, вчера айран, днес яйца. Силно се надявам тази диета да подейства Simple Smile че зимата не ми се отрази добре. Сега ще ви чета назад за мотивация, успешен диетичен ден на всички!

# 16
Добър ден, момичета   bouquet
sun sea Ей сега ще дойда с голямата точилка да ви строя! bash  Хайде, стягайте се, че идва пролет-лято-море, трябва да сме фини и красиви мадами..  Laughing
Моят ден на Ябълки (1,200кг.) мина успешно и вкусно  Mr. Green
Днес, ден 12: Пилешко месо на скара  Crazy
П.С. Дано накрая резултатите ми да бъдат хубави, иначеее....  #2gunfire Mr. Green
Хубав ден  Hug

# 17
TheOneS, в края на диетата ли ще се теглиш? Хубави ще са резултатите, няма накъде!!!Аз днес съм отново 65,200. Доволна съм.

# 18
Здравейте момичета   newsm78  имам едно питане. Може ли да се почне със по засищащи храни през първите 3 дни (картофи, месо, ориз) след това да се мине към млечните за 3 дни и едва на края на диетата плодове и зеленчуци:) Няма да успея да започна с ябълки или мляко Sad А може ли да има 1 ден на ръжен хляб (около 5-6 тънки филийки) или примерно 4 пакетчета солети ... Благодаря Simple Smile

# 19
не бих очаквала да отслабна след 3 дни на картофи или ориз, мисля че ще ти е по-лесно да ги редуваш по един ден
а хляб и солети не ям от години, така че за тях друг да ти каже  Peace

# 20
В някои от диетите има ден на сухари. лесно се понася.

# 21
В някои от диетите има ден на сухари. лесно се понася.

Супер, поне за първия и втория (за мен най-трудни дни) ще си разделя пакетче сухари ...пък после ще му мисля.

# 22
  • Пловдив
Здравейте , отскоро съм при вас. От месец и половина полагам усилия за храненето си и за килограмите си . Резултата е само 4 кг., което ми е много малко. Ходя и три пъти на фитнес седмично и мисля , че от там идва проблемът. Вие как мислите ?

# 23
Здравейтее   bouquet
Вчера денят на Пилешко на скара (0,500гр.) мина успешно
Днес, ден 12: КМ-Вереа 0,1%  Flutter

cherenlebed  Hug В Четвъртък ще се тегля, че после ще съм малко извън града и няма да имам кантарче   
klopi Успех!
ЖАДИ Колко кг. имаш за сваляне? А см. мерила ли си? Когато ходиш на фитнес, мускулите ти растат, а те тежат повече от мазнините! Аз също ходя на фитнес 5 пъти седмично  Peace
Herzen, sun sea Вие как сте, момичета? Удържате ли фронта?  Heart Eyes

Ето, едно мое произведение за мотивациика:
Монодиетка ще започна аз
И килцата ще стопя завчас
Ще съм готина, засукана мадама
И на монодиета ще остана
Щом килцата паднат пък
Ще приключи и гладът
С ново секси дупенце на плажа
Таз година аз ще се покажа  Mr. Green

# 24
Днес- 65,00.  Simple Smile Започва битката за 64кг. Дано не отнеме пак две седмици като за 65.
Успешен ден на всички. Hug

# 25
  • Пловдив
TheOneS имам да свалям доста килограми. Около 10. Стартирах от 72 , сега съм 68. искам да видя 5 в кантара..но и на 60 съм доволна...
Успех момичета   bouquet

# 26
  • Пловдив
Днес започнах диетата на Ваня Червенкова..
Питанката ми е за деня на салати- с какво да ги подправям..
И дали може към рибата да добавям лимонов сок?

# 27
Днес- 65,00.  Simple Smile Започва битката за 64кг. Дано не отнеме пак две седмици като за 65.
Успешен ден на всички. Hug
Защо ти отнема толкова време, килата за сваляне ли са малко??

# 28
Здравейте момичетаааа и аз да се запиша в новата тема  Hug
от 02,03 започвам тази ЧУДНА монодиета на Ваня Червенкова ( страшно ме грабна ), ноооо пак проблеми с това месо  #2gunfire пиле-риба, писна ми вече  Crossing Arms но ще издържа някак  Naughty

# 29
Прекрасната, не знам защо отнема толкова време. Не са малко килограмите. Тръгнах от 73 и нещо преди 6 месеца, сега съм 65. Поне 58 да стана /имах по-големи планове, но ще видим Simple Smile/Движението в някои дни ми е по-малко, но като е по-студено стоя вкъщи с детето. Затова се надявам сега като се стопли да върви по-лесно свалянето. Но вече не съм толкова стриктна някои дни и затова също се забавят също нещата. Абе не бързам толкова вече. при бързото сваляне по -често има йо-йо ефект.

Общи условия

Активация на акаунт