МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 237
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, мономацки   bouquet
Честита Баба Марта. Желая на всички ви да сте здрави, красиви и много усмихнати.
Нека новият месец да ни радва с много свалени килограмчета  Hug

Моят ден на КМ (2коф. Вереа 0,1%) мина успешно.
Днес, ден 14: Фреш Портокал

Хубав и минусов ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 10:18 от TheOneS

# 31
Благодаря! Честита Баба Марта на всички!

# 32
  • Пловдив
Днес ми е вторият ден на картофи ( ям ги печени), но нещо започва да ме боли стомаха..Вие имате ли такива проблеми?

# 33
Здравейтееее  Hug
leti_at При мен никога не е имало проблем в деня на картофки  newsm78

Вчера денят ми на Фреш Портокал мина успешно.
Момичета, днес трябва да съм на кашкавал, а утре на телешко, но понеже нещо хич не ми се хапват, реших последните 5 дни от моето 20-дневно моно да си ги нагаждам сама, според това, което ми се хапва, та:
Днес, ден 15: Кисело мляко  Flutter

При вас как върви диетката?
Хубав и минусов ден на всички   bouquet

# 34
Здравейте, имам няколко въпроса и ще съм много благодарна,
ако някой може да ми отговори  bouquet

Когато се пада ден на плодове и зеленчуци, това означава ли, че ако си избера плодове, мога да смеся няколко вида плодове в един ден? А може ли плодове сутрин и зеленчуци вечер?  newsm78

# 35
Penélope Здравей и добре дошла.   bouquet
За плодовете - да, има момичета които ги смесват /лично аз не съм от тях де/  Laughing
За 2 въпрос - не може да смесваш плодове и зеленчуци, защото идеята е да се хапва само 1 вид храна и храните да не се смесват. Така че, един ден само плодове, един ден само зеленчуци....  Peace

# 36
Penélope Здравей и добре дошла.   bouquet
За плодовете - да, има момичета които ги смесват /лично аз не съм от тях де/  Laughing
За 2 въпрос - не може да смесваш плодове и зеленчуци, защото идеята е да се хапва само 1 вид храна и храните да не се смесват. Така че, един ден само плодове, един ден само зеленчуци....  Peace
Благодаря много за разяснението!  bouquet

# 37
Здравейте,  момичета! Честит празник!  Реших да се включа при вас. Започнах монодиетат на Ваня Червенкова. Като преди това бях 1 месец на зонатта и свалих 7 кг но с пвегрешения. Почвам от много кг натрупани от бременността. Бебето вече е на 6 месеца и няма време за отлагане. Днес ми е втория ден от зеленчуците. Свалила съм 3 кг въпреки, че вчера прегреших с ядки. Пожелавам успех на всички.

# 38
ЗДРАВЕЙТЕ. ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ!   bouquet

Penélope Успех!  Hug
V V Добре дошла и успех в борбата с килцата!  Hug

Моят ден на КМ Вереа 0,1% (3коф.) мина успешно.  Flutter
Днес, ден 16: Варени картофи   Flutter
Другите момичета - къде избягахте?  newsm78
Хубав и успешен ден  Heart Eyes

# 39
ЗДРАВЕЙТЕ. ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ!   bouquet

Penélope Успех!  Hug
V V Добре дошла и успех в борбата с килцата!  Hug

Моят ден на КМ Вереа 0,1% (3коф.) мина успешно.  Flutter
Днес, ден 16: Варени картофи   Flutter
Другите момичета - къде избягахте?  newsm78
Хубав и успешен ден  Heart Eyes

Благодря!
Честит Празник!
Аз съм 2ри ден на картофи и пада голяма чуденка как да ги сготвя и да е режимно. След вчера варен картоф не искам да видя  Joy

# 40
Добро утро, момичета
Penélope Как мина денят на Картофки - измисли ли как да ги приготвиш?  Hug
V V Днес какво е менюто при теб?  Hug

Моят ден вчера, също на картофи - сварени (1,200кг.) мина успешно
Днес, ден 17: Варени яйца  Flutter

Хубав, успешен и минусов ден на всички!  Hug

# 41
Здравейте!

TheOneS, вчера бях на зеленчуци, супер режимна бях. А днес осъмнах на кантара +1 кг  #Cussing out
Как стана тая работа незнам. Днес и утре съм на риба. Дано да е вода и да я разкарам с протеините.
После имам 2 дни на плодове, 2 дни на кис. мляко и свършвам 12 дневния режим.
После ще видя как ще я карам. Даже ви моля за съвет, имам още много да свалям.

# 42
V V "+" Със сигурност е от вода, аз също съм имала такива дни.
Аз също имах много килца за сваляне - ще паднат, само воля и упоритост трябва  Hug
Преди монодиетата бях на "Японско чудо" - 4 седмици /попринцип много лесно го издържам/ и при него падат доста килца, може би защото са основно протеини и то в неголеми количества  Crazy
На монодиетка съм от 29 Януари и сега в събота (07 Март)  я приключвам
След това смятам да мина пак 2 седмици на "Японско чудо" и после пак се връщам към монодиетките до достигане на желаното тегло - това е моят план, ако желаеш може да се присъединиш.
П.С. Иначе съм правила много неща през годините /а съм само на 20  Laughing/ - Дюкан, НВД, Мадал Бал, Режимите на Ипократис, Чай + мед + плодове и не знам още какви щуротии, но от "Японското чудо" и Монодиетките съм най-доволна. Надявам се, че съм била полезна  Hug

# 43
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Днес ми е първи ден от диетата на В. Червенкова, решила съм да я повторя, че ми се иска да сваля доста килограми.Laughing Не мисля обаче да пия аспирина и вит. Ц.

# 44
Здравейте момичета, мога ли да се включа в редиците ви? От днес първи ден, но сама ще ми е трудно. Много минуси ви пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт