МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 341
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде там
Тя в фейса си беше писала че е дала интервю да гледаме него че няма време за отговори.
Лимон каза че може на всичко,тя е използвала много лимон.Моята риба беше маринована в зехтин и лимон.
Сега да питам вие как си мерите мерките.С дрехите ли?Защото аз гола и плътно по мен,не оставям свободно.И в средата на корема ли завършвате или в единия край  Laughing не ми се смейте много на глупавите въпроси.Никога не съм си мерила мерките.

# 526
  • Някъде там
Здравейте, дами!  Simple Smile

Днес ми е четвърти ден - т.е. втори "пилешки". Не изпитвам глад, но ми е леко странно, че втори ден изхвърлям само течности, а не и твърди субстанции.... Дали не съм се позадръстила?! Някой имал ли е аналогичен случай? Дали да пия слабително чайче, или утре след салатките, всичко ще се коригира?
В първия ден спортувах, но след това изстинах и нямаше как. Допускам, че ниската активност рефлектира. Отделно - пия само витамин С, при това 20 минути след първото хранене. Аспирин протект приемах само първите два дни, но реших да го преустановя.

Моля, ако има други "задръстени" като мен, да споделите кога и как се "отприщи" вълната при вас.
и питаш..доста сме задръстените.До салатата не бях ходила,но аз по принцип съм си с сериозен запек. Вчера с този доматен сок  2 пъти ходих но  днес пак не съм.Пиех лакс-с но мисля нещо по сериозно да си взема.

# 527
И аз изхвърлям много течности от картофите, че даже и си наруших съня......

# 528
Aууу aмa след пилето не беше ли рибaтa? :О

# 529
Момичета подкрепям ви от сърце и душа!!!И напълно вярвам в успехите ви, преди години със същата тази мотивация се стопих от 75кг. до 47 за 5-6 месеца!!!
Уaaууу стрaхотно, поздрaвления! Кaк си го постигнaлa?
на първо място беше яда!!Бях бясна и твърдо решена да се променя!После от 03.08.2001г си "измислих" сама хранителен режим.Закуската ми винаги беше една и съща, 1 ябълка, обелена, нарязана на малки парченца и полята с лъжица мед.Винаги /през седмицата закусвах от 7.00-7.20
в 10.15 хапвах банан, в 12.30 две кебапчета със голяма салата, вечеря - там вече се вихреше въображение Wink....от един голям белен домат с малка бучка сирене...до задушени зеленчуци или диетични спагети, но без сосве, майонези и вкусотии...сам спагети със маслини, гъби  и малко лютеница.Имах си и "свински ден" - неделя...Но много вървях, всеки ден се прибирах пеш от работа...това са около 5-6 км. дневно.До Нова Година вече бях 53 кг.Но може би не само разделното ми помогна тогава...не знам.Това правих- това споделям.

# 530
Здравейте, дами!  Simple Smile

Днес ми е четвърти ден - т.е. втори "пилешки". Не изпитвам глад, но ми е леко странно, че втори ден изхвърлям само течности, а не и твърди субстанции.... Дали не съм се позадръстила?! Някой имал ли е аналогичен случай? Дали да пия слабително чайче, или утре след салатките, всичко ще се коригира?
В първия ден спортувах, но след това изстинах и нямаше как. Допускам, че ниската активност рефлектира. Отделно - пия само витамин С, при това 20 минути след първото хранене. Аспирин протект приемах само първите два дни, но реших да го преустановя.

Моля, ако има други "задръстени" като мен, да споделите кога и как се "отприщи" вълната при вас.  

ха...моя проблем!!!И аз пих лаксе-си...и не помагат, така съм от 4 дена!!!Не помогнаха и чайчета....в момента ме чака цяла чаша със слабителен чай...освен да ме срязва корема за сега друг не се случва.Но някъде назад в темата ми отговориха, че при плодовия ден нещата ще се нормализират!!!Дано!!

# 531
  • Някъде там
Много ми знае устата ей..всичко знам а най-малко свалям от всички.
Катастрофа идвай мила,заедно ще го убиваме. #2gunfire Joy Joy Joy
Ааа той винаги е такъв..свикнала съм му. Тези излишни 30 кг ги качих стресово за 1 месец двайсе и после още 10.Тогава баща ми почина Sad(мир на праха му) и за 1 месец докато по болници ходехме и тн аз трупах кг а е имало поредица от дни в които съм карала само на вода и сокове.
И от тогава се боря с тях и не става. А когато забременях бях 60.Родих близначките си 72 и много бързо си ги върнах 60те.След случая с татко така и не свалих а съм пробвала какво ли не.

# 532
  • СОФИЯ
Как усърдно приготвяте храната за бач в следващия ден? Трудя се, но не съм сигурна, че ще ми се получи дори за утре.

# 533
Благодаря ти, Daviz  Simple Smile

....... Търпение трябвало, значи ... Ама като не съм свикнала така. Още по - малко пък със слабителни - дори съм противничка, но като няма опция да се налапам с круши, киви, ягоди и пр.

Нищо, оставам в очакване на утрешния ден, в чието начало ще направя 30 минутна тренировка.

# 534
Aууу aмa след пилето не беше ли рибaтa? :О
мммм...не мила...след пилето имаш два дъъълги дена само на салатки Wink

# 535
  • Берлин
и аз тук...в чуденки и колебания..

# 536
  • Някъде там
Не мога да тренирам... опитах да правя някакви упражнения..еми не ми се отдават.. Grinning
Работя си в къщи на компа и до работа пеша не мога да ходя.Живея в къща..и стълби малко има за изкачване.
Ноо тази седмица подготвям рождения ден на децата та ще има обикаляне по магазини сладкарници и тн.Стискайте палци до другата събота поне още 2-3 кг да съм свалила..да вземе да ми личи поне малко.

# 537
Много ми знае устата ей..всичко знам а най-малко свалям от всички.
Катастрофа идвай мила,заедно ще го убиваме. #2gunfire Joy Joy Joy

Идвам. Аз го убивам, а ти ми плащаш за услугата две бутилки доматен сок, че вчера като четях ми течаха лигите. А за баща ти, съжалявам много! И аз загубих моя преди 8 месеца. Същата работа - тичане по болници, молене по лекари, ту ти остава време да ядеш, ту не!

Бъди силна, аз вярвам в теб! С търпение и постоянство всичко се постига!  bouquet Hug

# 538
Аз съм много постоянна. Постоянно ям картофи  Joy ..........

# 539
  • Някъде там
 Joy Joy
Аз съм много постоянна. Постоянно ям картофи  Joy ..........
Joy Joy изобщооо да не ти пука..нали и аз така бях..не помня кой се стресира че втория ден 12 картофа съм изяла и то никак не бяха мънички..да не казвам от най големите ама средни. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт