МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там
Никакъв мед #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Умирам за шоколад. ама тъц.
Аз да се  отчета. 1 ден на риба...ми аз нищо не съм яла бе,ми не ми се яде изобщо.Изядох 5-6 парченца рибка от маринованата. сега за вечеря 4 кръгчета и това беше...и не усещам никакъв глад и се отказах да ям пастървата утре ще я ям.
Ама дано вече наистина има някакъв резултат че ми писна.Като ви чета как сваляте..а аз тъц.Само 3 кг и то май си е вода това.
Втория ядох варени на пюре намачкани.обаче тогава имах само 1 кг минус.

# 511
Хах, тя моята мотивация ако беше такава, отдавна да се бях стопила, ама нали половинът си ме харесва и пухена, още се помайвам. Аз имам един нездравословен въпрос.......дали пък не може чипс........картофки и сол все пак  Embarassed

# 512
А в деня с пържените картофи, колко картофи изяде и с колко и каква мазнина ги пържи?

# 513
  • Някъде там
Позволете ми да се включа към вас с подобна на вашата мотивация. Peace Ех, тея мъже... 
Момичета подкрепям ви от сърце и душа!!!И напълно вярвам в успехите ви, преди години със същата тази мотивация се стопих от 75кг. до 47 за 5-6 месеца!!!Моята мотивация е подобна, не същата...но ми писна да ми се усмихват ехидничко и да ми припомнят за старите ми дрешки/които си седят опаковани де Wink...повечето/ та...смело напред да натрием носа на мъжете, които виждат само с очите си smile3533....сега за "диетата"....аз още не съм стигнала до рибните дни, но мисля дали не може малко лимон поне с тази риба....никак не ми харесва рибата...но щом трябва ще я ям...а ще си представям, че хапвам...тортичка....мммммм
А моята да си я кажа ли от одеве,чак се разревах. Мъж ми му викам да се хваля ли за 7 дни на диета съм свалила 3 кг и той ми вика хвали се когато свалиш 30. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Идваше ми да го убия.Е 30 не знам но 20 ще сваля.

# 514
  • Някъде там
А в деня с пържените картофи, колко картофи изяде и с колко и каква мазнина ги пържи?
Ох много.. сигурно 2 кг са били. С олио слънчогледово де че то олиа много. Grinning

# 515
  • Някъде там
Хах, тя моята мотивация ако беше такава, отдавна да се бях стопила, ама нали половинът си ме харесва и пухена, още се помайвам. Аз имам един нездравословен въпрос.......дали пък не може чипс........картофки и сол все пак  Embarassed
Embarassed може ако ме питаш мен,първия път си откраднах от на децата чипса две шепи.

# 516
daviz, много съм ти благодарна за отговорите!

# 517
Рибкaтa дaли може с лимон? Сегa я приготвям, че съм цял ден нa рaботa и после нa лекции...

# 518
Никакъв мед #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Умирам за шоколад. ама тъц.
Аз да се  отчета. 1 ден на риба...ми аз нищо не съм яла бе,ми не ми се яде изобщо.Изядох 5-6 парченца рибка от маринованата. сега за вечеря 4 кръгчета и това беше...и не усещам никакъв глад и се отказах да ям пастървата утре ще я ям.
Ама дано вече наистина има някакъв резултат че ми писна.Като ви чета как сваляте..а аз тъц.Само 3 кг и то май си е вода това.

....оохххх ти уби всичко детско в мен Joy...така му се заглеждах на това бурканче в хладилника...ами ще си трая тогава!!!Не се ядосвай за свалянето...ще стане..изведнъж!И мен кантара от два дена направо ме вбесява....ни грам надолу...но не губя надежда...не всичко отгоре забравих и що е то ходене в тоалетна...но пак не се отказвам.Продължаваме напред/както казва Кобрата!!!/....аз съм обявила състезание на сестра ми, тя е на 90 дневната, но някак...мисля си, че аз ще съм с по-добри резултати Laughing...

# 519
Момичета подкрепям ви от сърце и душа!!!И напълно вярвам в успехите ви, преди години със същата тази мотивация се стопих от 75кг. до 47 за 5-6 месеца!!!
Уaaууу стрaхотно, поздрaвления! Кaк си го постигнaлa?

# 520
Рибкaтa дaли може с лимон? Сегa я приготвям, че съм цял ден нa рaботa и после нa лекции...
и мен ме интересува дали може....еее...защо пък да не може, едно-две резенчета.Ако трябва да се съобразим с разделното..значи може newsm78

# 521
Който имa фб нa вaня червенковa дa я питa! Grinning

# 522
Ами аз и на картофите цедя лимон. Аз по принцип не мога да ям без подправки и сосове и така само сухи картофки ...... Embarassed

# 523

И моя настоящ (мотивацията е бившия ми, който се е стопил с едно 35 кила и новата ми, с манекенски размери) ме харесва както съм. Ама ако мина под 55 кила, може и да ме зареже, от страх да не ме счупи, че той е едър и висок!  Joy

А моята да си я кажа ли от одеве,чак се разревах. Мъж ми му викам да се хваля ли за 7 дни на диета съм свалила 3 кг и той ми вика хвали се когато свалиш 30. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Идваше ми да го убия.Е 30 не знам но 20 ще сваля.

Иде ми да го убия, тоя твоя. Егати подкрепата. Ама нали си имаш нас, аз се гордея с резултатите ти! Капка по капка, вир става!  bouquet

# 524
Здравейте, дами!  Simple Smile

Днес ми е четвърти ден - т.е. втори "пилешки". Не изпитвам глад, но ми е леко странно, че втори ден изхвърлям само течности, а не и твърди субстанции.... Дали не съм се позадръстила?! Някой имал ли е аналогичен случай? Дали да пия слабително чайче, или утре след салатките, всичко ще се коригира?
В първия ден спортувах, но след това изстинах и нямаше как. Допускам, че ниската активност рефлектира. Отделно - пия само витамин С, при това 20 минути след първото хранене. Аспирин протект приемах само първите два дни, но реших да го преустановя.

Моля, ако има други "задръстени" като мен, да споделите кога и как се "отприщи" вълната при вас.  

Общи условия

Активация на акаунт