МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 297
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
sun sea Супееееер  Hug Моното, което съм избрала този път е следното:
1 ден: Кисело мляко
2 ден: Варени картофи
3 ден: Ябълки
4 ден: Пилешко месо на скара
5 ден: Варени яйца
Ще я повторя 3 пъти и в зависимост от резултата ще реша с кое, какво, как да продължа... Но до тогава има време и килца за сваляне.  Laughing Така ми се иска до Великден да съм поне 66-67кг., ноооо ще видим каква ще я свърша  Mr. Green
Ами ти, кое моно си избра? Или още не си решила?   bouquet
П.С. На всички, които сме били болнички - 1 седмица хапване нищо не е. Даже според мен е добре, защото така сме раздвижили яко метаболизма и сега нещата ще се случват по-лесно и по-леко  Peace
 /това са си само мои разсъждения де, дано се окажат правилни  Whistling Mr. Green/

Kaто ти гледам лентичката и благородно завиждам. Страхотни резултати. С монодиета ли свали въпросните килограми? Simple Smilebouquet 

# 496
  • Пловдив
Трети ден-днес съм на пиле..а около мен изкушения няма какво да ви разправям-млечна и руска салата, филе Елена, любимото ми вино, скара, сладкотии..( имахме гости)..Удържах фронта..Направих си едно кафе и гледах жално трапезата.Сега съм се забила на компютъра,че домашните продължават да си угаждат..Явно пак ще си лягам в 20,30..за да не се изкушавам  Laughing
Още не съм се теглила..

# 497
Защо аз не ги виждам тези лентички?
TheOneS,чудя се м/у 5-дневното моно с повторение,че винаги ми е давало хубав резултат или това на Ваня.Последното ми е притеснително с тези двойни дни.

# 498
Не мога да повярвам, че за два дена на картофи с малко мазнина, се отслабва 2 кг. Всички ли сте с минус от картофените дни? Слагате ли мазнина в картофите?

# 499
Не мога да повярвам, че за два дена на картофи с малко мазнина, се отслабва 2 кг. Всички ли сте с минус от картофените дни? Слагате ли мазнина в картофите?
Аз от картофите бях най-много на минус май Grinning Но не слагам мазнина.

# 500
  • СОФИЯ
Мама Саня, ако искаш започни ти темичка, защото мен на 100 % ще ме заключи  Wink
Не съм подходяща. Не мога да копирам Н-найсе линка с разнообразие.

# 501
КатастроФа Не само. От 1 до 28 януари бях на "Японското чудо" и от 29.01 доо преди 10-тина дни бях на монодиета, като всеки ден спортувам и то сутрин на гладно  Peace
Сигурно след 10-дневното ми освинване пак ще съм около 75-6кг. ама няма да си сменя лентичката пък, защото съм твърдо решена че до края на седмицата пак ще съм толкова (71кг!)  Crossing Arms
(В темата за В.Червенкова "мернах" каква ти е мотивацийката и да ти кажа моята е почти същата. Така, че С ТЕБ СЪМ...ще им разкажем играта на тези бивши!  Mr. Green )
sun sea аз както знаеш това моно не съм го пробвала, но това бяха основните продукти, на които ми казаха да наблягам в болницата и ХОП аз веднага се сетих за него  Mr. Green
За моното на Ванчето - и аз се замислих, но риба не обичам, а зеленчуци ми е забранено да ям в следващите 15 дни (заради стомаха) иии като че ли не ми се иска да я почвам  newsm78

# 502
Хм, бях останала с впечатление, че може пържени картофи и че някои си слагат по малко мазнина. Ако може да се изкаже някоя, която е слагала малко мазнина, как ѝ се е отразило, ще съм благодарна.

# 503
Да ви е сладко момичета newsm64, скрила съм се пред компютъра и си хрупкам салатката от зеле, моркови, леко овкусена+1 резенче лимон....А в другата стая си хапват вкусотийкиии)))Не се оплаквам Wink...хваля се...че намерих лесно да не се дразня...сега у дома всеки си разсипва, а съпруга вече е сложил пристилката)  обачееее......умирам си за нещо сладко)))Чудя се, дали в плодовите дни не може да се овкусяват с малко мед newsm78.?

# 504

Аз бях минус след картофените дни! Не два килограма, но все пак минус! Аз моите картофи ги варих.

Защо аз не ги виждам тези лентички?

От настройките в профила. Автоматично се скриват и трябва да махнеш сама чавката, за да се появят.

КатастроФа
(В темата за В.Червенкова "мернах" каква ти е мотивацийката и да ти кажа моята е почти същата. Така,
Ти ще си ми вдъхновение в моментите на слабост!   bouquet

# 505
Позволете ми да се включа към вас с подобна на вашата мотивация. Peace Ех, тея мъже... 

# 506
  • Варна
И аз съм с подобна ,поне една добра полза от тия мъжоря  Mr. Green Laughing

# 507
  • Някъде там
Хм, бях останала с впечатление, че може пържени картофи и че някои си слагат по малко мазнина. Ако може да се изкаже някоя, която е слагала малко мазнина, как ѝ се е отразило, ще съм благодарна.
Изказвам се. Първия път когато я започнах втория ден ми беше изцяло от пържени картофи.кантара показа - 1. тоест минус 2

# 508
Мерси за отговорите! Аз си го представям повече като варени картофи с малко зехтин отгоре... Колкото да не са съвсем безвкусни. Но да не объркам на някого отслабването.
daviz, а втория път какво направи?

# 509
Позволете ми да се включа към вас с подобна на вашата мотивация. Peace Ех, тея мъже... 
Момичета подкрепям ви от сърце и душа!!!И напълно вярвам в успехите ви, преди години със същата тази мотивация се стопих от 75кг. до 47 за 5-6 месеца!!!Моята мотивация е подобна, не същата...но ми писна да ми се усмихват ехидничко и да ми припомнят за старите ми дрешки/които си седят опаковани де Wink...повечето/ та...смело напред да натрием носа на мъжете, които виждат само с очите си smile3533....сега за "диетата"....аз още не съм стигнала до рибните дни, но мисля дали не може малко лимон поне с тази риба....никак не ми харесва рибата...но щом трябва ще я ям...а ще си представям, че хапвам...тортичка....мммммм

Общи условия

Активация на акаунт