МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 289
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Картофите сурови или варени?

# 481
Картофите са сурови. Слагам чубрица, шарена сол.....изкушавам се за вечерния да настържа и една мъъъничка скилидка чесън. По принцип се слага много лук, но заради диетата-няма как. По принцип се прави по-дебел, но ми е трудно да го обръщам, та го правя малко по-дебел от палачинка.
А, така и понеже се отдели много сок и го изцедих, та току що прочетох, че суров картофен сок лекува запек, колит и гастрит.

# 482
  • Някъде там
Привет.Много сте писали.Добре дошли на всички.
Изобщо не ми се яде.ама изядох 4=5 парчета от маринованата риба..и май следобедното хранене ще пропусна,за вечеря пастърва.
Изобщо по нищо не личи да свалям но няма да се отказвам.Стриктна съм си..нищо излишно като не броим на върха на лъжицата опитването на храната на семейството.дали е проблем?

# 483
Herzen  Hug Hug Вече съм добре и всичко е наред   bouquet Ти как си?
daviz Знам, че много глупаво постъпих, но вече си имам една огромна "обица на ухото" и няма да го повторя!  Naughty
pinko Надявам се, че вече си добре  Hug Хайде от утре двете, че и аз последните 10-тина дни споделях твоята съдба  Confused Ти на кое моно ще бъдеш?  Heart Eyes

# 484
Момичетa, според вaс мед може ли дa се яде?

# 485
# 486
Последната публикация на Ваня Червенкова от фейсбук, от преди 25 мин:
Цитат
СКЪПИ МОИ ПРИЯТЕЛИ!!!
Благодаря, че ми се доверихте за диетата и стотици ми писаха, за да ми благодарят.Щастлива съм, че при всички има ефект.Знаете ли какво е усещането да си дал частица радост на толкова много непознати??? И не забравяйте да пиете вода!!!! Тя е най-мощният разтворител на Земята! Тя отмива токсини, мазнини, лоши енергии.. Тя е дар от природата!! Тя е част от Вселената!!! Тя е живот!!! Пийте колкото може повече вода!!! Обичам Ви!!!
  bouquet

# 487
Здравейте на всички. Искам този път и аз да се включа в дискусията, а не само да гледам отстрани.
След като приятелка ми каза за диетата на Червенкова реших да пробвам. Изкарах малко повече от седмица.. Плюс това започнах да ходя на фитнес, но първоначално правих тренировки по 40-50 минути и то през един, два дена. Последните три дена ходя всеки ден и тренировката е минимум час и половина. Въпроса е, че от както почнаха млечните дни, започнаха и големите тренировки, а двете взети заедно водят до зверски глад. Затова единия млечен ден беше мляко + риба /лоша комбинация, но това беше единственото диетично в хладилника/, втория млечен ден - мляко + около 150 грама чисто свинско на скара и зелена салата, а днес съм на един банан + 100 грама свинско на скара и един домат с 30-40 гр. сирене. Очевидно наруших цялата идея на диетата, но беше трудно след толкова изморителна тренировка да не ям нещо сносно. Но сега като ви чета коментарите, осъзнавам каква загубена кифла съм Grinning Така, че от утре почваме с картофите отново. И този път ще изкарам един пълен курс. Имам да свалям 30 кила. Бяха 35, но за последната седмица свалих около 4-5. Та така... Моля за подкрепата ви! GrinningVery Happy:D

# 488
  • СОФИЯ
Има ли възможност действително да се направи отделна тема за рецепти при монодиета?
Както казах аз съм лаик с диетите като цяло, но виждам, че в този подфорум има такива отделни теми за други диети. Не следва да е проблемно. За мен ще е доста полезно. Поради лакомия купувам прекомерно продукти. Поне рибите мога да замразя.

# 489
Здравейте, момичета ! Извинете,  че нахлувам е темата Ви, но искам да Ви попитам : Има ли майки, които кърмят бебетата си и спазват моно диета ( и коя ) ? Предварително Ви благодаря !!!

# 490
TheOneS,и аз съм с вас от утре!Ти кое моно започваш?
Херзен,къде се изгуби?
pinko,и аз не си спомням толкова страшен грип някога да съм карала.И още нямам никаква сила.Но като прочетох как седмица стимулираш отслабения си организъм,не можах да остана по назад.Днес и аз ще го освиня...Simple Smile
Браво на всички останали за волята и резултатите! Peace

# 491
Има ли възможност действително да се направи отделна тема за рецепти при монодиета?
Както казах аз съм лаик с диетите като цяло, но виждам, че в този подфорум има такива отделни теми за други диети. Не следва да е проблемно. За мен ще е доста полезно. Поради лакомия купувам прекомерно продукти. Поне рибите мога да замразя.

Ами имаше прекрасна тема, но Злавещица ни я заключи. Аз също не виждам причина да нямаме отделна тема, защото тук  има доста хора на различни монодиети.

# 492
  • СОФИЯ

Ами имаше прекрасна тема, но Злавещица ни я заключи. Аз също не виждам причина да нямаме отделна тема, защото тук  има доста хора на различни монодиети.
Така е. Дори съм на мнение, че тези на 6х2х2 се натрапваме и мамите на другите моно не могат да следят.
Темата с рецепти няма да навреди никому. Напротив, ще има иф и възможност за избор. Отскоро съм в редиците ви, но държа на разнообразието и вече мога да споделя рецепти за моно - според продукта.

# 493
Мама Саня, ако искаш започни ти темичка, защото мен на 100 % ще ме заключи  Wink

# 494
sun sea Супееееер  Hug Моното, което съм избрала този път е следното:
1 ден: Кисело мляко
2 ден: Варени картофи
3 ден: Ябълки
4 ден: Пилешко месо на скара
5 ден: Варени яйца
Ще я повторя 3 пъти и в зависимост от резултата ще реша с кое, какво, как да продължа... Но до тогава има време и килца за сваляне.  Laughing Така ми се иска до Великден да съм поне 66-67кг., ноооо ще видим каква ще я свърша  Mr. Green
Ами ти, кое моно си избра? Или още не си решила?   bouquet
П.С. На всички, които сме били болнички - 1 седмица хапване нищо не е. Даже според мен е добре, защото така сме раздвижили яко метаболизма и сега нещата ще се случват по-лесно и по-леко  Peace
 /това са си само мои разсъждения де, дано се окажат правилни  Whistling Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт