МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 176
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Penelope, благодаря ти  Heart Eyes
Ще се радвам да се подкрепяме взаимно  Hug
Има ли някакъв резултат за изминалите 4 дни?
Питам се каква е идеята на аспирина и витамин C?
в страницата си в фейсбук Ваня пише че засилва метаболизма,но аз мисля че ще навреди на стомаха за това не го правя.

# 91
Здравейте Simple Smile И аз реших да пробвам диетата на Ваня Червенкова

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 14:24 от VladkoM

# 92
  bouquet
Привет моно мацки успех на новодошлите
Този грип ме уби  Crossing Arms
10 дни и още ме влачи ... добре че поне температурата ми спадна най-накрая..
Следя напредъка на всички браво за -
тук попаднах на
интересно инфо на анг.ез. е
ама има гуууугъл преводач  Wink
http://www.myproana.com/index.php/topic/319001-mono-diet-categor … about-mono-diets/

# 93
  • Някъде там
Аз да попитам салатите мога ли да ги смесвам.Понеже сега хапнах краставица и домати.После да е зелена?

# 94
Здравейте и от мен Simple Smile) Реших и аз да се включа. Днес е третия ми ден от диетата на Ваня Червенкова.Би трябвало да съм на пилешко месо днес и утре, но съм вегетарианка и заместих месото с яйца.След два дни на картофи ,кантарът показа - 1кг .Картофите ги ядох варени с малко оцет и зехтин.Ще ви пиша пак,надявам се с добри резултати,успех момичета Simple Smile))

# 95
Здравейте,
днес Ваня Червенкова е била в студиото на ТВ7 и е говорила за диетата си. Ето линк, който иска да изгледа интервюто:
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80% … html#.VPmDiXysXTo

# 96
Здравейте и от мен,

Май само във вашата тема не съм била Grinning
Пазила съм какви ли не диети, свалям, качвам, а бе знаете как е  Blush
Сега трети ден на 6х2х2 и съм много доволна май, за сега съм -2,5кг ама в началото винаги е лесно за сваляне, защото имам много (първоначалната ми цел е поне още 10кг). Най-хубавото е че имам мотивация, защото напоследък хич я нямаше, вече толкова ми е писнало от пусти диети че нямам думи...

Успех на всички   bouquet

# 97
Само да добавя, че благодаря за интервюто с Ваня Червенкова, беше ми интересно да чуя какво ще каже.
Честно казано установих че тя хич не е наясно с някои неща и малко ме разочарова, но това няма да ме откаже от диетата.
Много ме озадачи едно - не можеш да слагаш лук на картофите ама можеш да овкусяваш с всичко?!

# 98
Според мен има логика. Идеята е, че лукът е друг зеленчук, а идеята е да е моно диетата. Но пък денят само на салата не знам колко е моно.

# 99
  • Някъде там
Аз имам друго обяснение.Картофа е зеленчук но той е въглехидратна храна а лука не е.А дните на салати може би не трябва да се добавят въглехидратни и бобови зеленчуци,моркови картофи и боб и тн.

# 100
Здравейте, момичета   bouquet
Вчера не можах да пиша, че пътувах, после интернет нямах, голяма каша  Laughing
Благодаря ви за отзивите, но нямаше да постигна този резултат, ако ви нямаше вас и темичката ви, така че и аз ви благодаря   bouquet
rrp Относно въпроса ти: 1-во направих едно 16-дневно моно (от 29.01 до 13.02), след което направих 2 дни почивка и от 16.02 пак съм на моно, затова и пиша че сега ми е 19-ти ден (от втория цикъл монодиета). Общо за около 1мес. съм постигнала този резултат от -10,700кг. Надявам се, че съм обяснила разбираемо  Crazy

Иначе вчера денят на Ябълки (1,200кг.) мина напълно успешно
Днес, ден 19: Кисело мляко Вереа 0,1%

Добре дошли на новите момичета и успех на всички в борбата с килцата   bouquet

# 101
Момичета,аз съм - 2 кг  Joy Joy Joy
Вчера ми се догади на вечеря от тия картофи,които изядох през първите 2 дни.
Днес на обяд хапнах една малка пилешка пържолка,от бяло месо на скара и сега пак ще си изпека една ,но от бутче.
Успех !!!

# 102
  • Някъде там
Добро утро. Очаквах че от вчерашния ден на салати ще са паднали още кг но уви пак са си само -2.Нищо не се отказвам.Днес отново на салати.
Успех на всички Heart Eyes

# 103
Здравейте,момичета! Hug
Браво за хубавите резултати и воля! Peace
Херзен,започваме ли,мила? Hug

# 104
Здравейте момичета, след 1 месец на месо и салати и свалени 1,900 се опитвам да монодиетувам, миналият ден пиле, вчера салати с малки нарушения. Вечер ми е много трудно, особено като се налага да готвя на мъжа #Crazy Като чета колко малко ядете се чудя как издържате, много трудно отслабването поне при мен Cry  Днес съм решила картофи. За двата дни съм свалила 800 гр но го отдавам и на предишното диетуване. Споделете рецепта за ориз?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт