МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 425
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета! Hug
Браво за хубавите резултати и воля! Peace
Херзен,започваме ли,мила? Hug
от понеделник  newsm03
коя си избираме?

# 106
Става.
Нашата или на Червенкова?
Ходи ли на ски?

# 107
  bouquet записвам се в темата

# 108
Здравейте, четох много за тези диети и бих искала да попитам наистина ли сваляте килограми и после има ли йо-йо ефект..

# 109

Честит Празник, Момичета! Flutter

# 110
Здравейте , споделям ви резултати,като се надявам да ви вдъхна кураж  Simple Smile Днес е петият  ден от диетата на Ваня Червенкова, вчера кантара показа -2кг. Продължавам със салати Simple Smile)) Надявам се ,ако има и други момичета на тази диета, да кажат и при тях как върви Simple Smile Успех !

# 111
Честит празник дами! !  bouquet  bouquet
Почвам диета за милионен път Grinning Sunglasses Та колко мацки почват от утре, че не искам сама да си се измъчвам .1.57м съм и съм 56-57 кг, приблизително. Искам да се отърва от тези гадни излишни килца Cry
По принцип краката ми са по дебелички, отколкото бих искала...почвам и танци така че съм подготовена(и с картофи!!!)
П.С 6x2x2 съм решила ; късмет на всички и да дерзаем, че  идва хубаво време скоро,пък и моренце  Sunglasses

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 14:47 от Ягодка.

# 112
Само тук не съм била  Laughing
Започвам от утре 6х2х2. Но имам въпрос относно месото -с какво да го заменя? Преди всяко хранене ще взимам активен въглен,който прочетох че е полезен за Отслабването,   както и тези дни смятам да си купя зелен чай (ако имате препоръки за някой,  споделете). Започвам от вторник и народни танци,  та да видим.   Laughing
Успех на всички.
Честит празник,   Heart Eyes

# 113
Алетеа започвам с теб утре 6х2х2 и ще си правим "компания"  Laughing
Аз няма да приемам аспирин и витамин с, а фетбърнър и лкарнитин, като ще комбинирам с кростренажор и домашни тренировки.
Зелен чай днес си купих този и задължително го пия поне веднъж месечно покрай хранителен режим, много съм доволна. Първият ден само има леки болки в корема, но от там на сетне всичко е 6.
А, виждам, че и Ягодка ще е с нас Hug страхотно, няма да съм сама, а и така ще имам стимул, че напоследък съм много несериозна Blush

# 114
# 115
Алетея, не мога да повярвам  Grinning И аз съм от вторник на народни танци Grinning
m@mmkЪти  Hug Спокойно,  и аз съм супер несериозна Mr. Green е..заедно напред!!! Joy Heart Eyes

# 116
Ягодка точно като се сваляхме с мъжа ми (преди 4години) бях свалила 25кг с подобна диетка (някакви измишльотини мои), но след бременността и раждането нещо не мога да си върна волята.
Надявам се, тук, с вас да успея Hug

# 117
  • Пловдив
Днес пордотствах , но утре продължавам на салата  Laughing

# 118
  • Бургас
Аз не ям месо. Дали ще има ефект ако заместя месото с яйца? newsm78
ако има някой идеи бих се радвала да сподели  bouquet
и се включвам с вас утре картофи

# 119
И аз това се чудя и попитах но никой не ми отговори . Аз смятам че с яйца би било добре, затова и сигурно така ще направя двата дни . 

Общи условия

Активация на акаунт