МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 036
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
обаче по принцип се дава на ден  да се изяжда само два жълтъка, защото съдържат доста мазнини и това означава само белтъци  Sick

# 121
А не става ли в такъв случай пак риба ? Не знам какъв друг заместител ... В Японското бях чела , че вместо пилешко може краставици с лимон .. Тук дали ще стане ?

# 122
Добре си се справила тогава Sunglasses Ех..аз мисля, че когато споделяме, ще мине по-бързо и неусетно. Hug
Лошото е, че нямам кантар (от една страна се радвам много) , но предполагам ще усетя промените  Grinning
Алетеа, дали ще стане и със зеленчуци ? Thinking
Айде утре влизам за отчет Grinning

# 123
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Започвам диетата на В. Червенкова отначало, защото трябваше да прекъсна, не по мое желание. И така.. тази сутрин, отново на картофи. ooooh!

# 124
Здравейте!

Аз стигнах до втория ден от плодовете от схемата 6х2х2 и много ме заболя корема. Преди две години имах страшна колитна криза и реших да пропусна киселото мляко. За това бях на месо със салати. По скоро на 1/2 яйце и малко маруля. След втория плодов ден имах +1 кг, а след вчерашния +0,500 кг. Направо съм  #Cussing out
Днес ще изкарам на супа, постна за прочистване и от утре пак почвам схемата. Мисля си да не би да идва МЦ, ама не помня къде отбелязах предния месец.

# 125
това за двете яйцата не е вярно, колкото ви се яде - толкова, а и жълтъкът е по-полезен от белтъка, аз по 6 яйца си ям

за смяната на местото- темата нали е за моно, и с риба може да се смени, аз сменям картофите с плодове
ама ако смениш с краставица, много малко истинска храна ще ти дойде, не си оставяй тялото да гладува, протеин измисли някакъв  Peace

sun не съм ходила на ски, предаваме един проект, върху който работим от 5 месеца и шефа не пуска да се мотаме в гората  Flutter

# 126
Добро утро, хайде да ви почерпя |
Май станахме доста, които от днес сме на Червенковата. Успех момичета.

# 127
Докарах я до 64,100. Вече съм в подножието на 63кг., които са много важни, защото с постигането им ще станат –10кг.  Ще се включа като успея  Simple Smile
Успешен ден на всички!

# 128
cherenlebed 10кг Shocked сподели за колко време е този резултат, макар и все още не пълен, но е голямо постижение. На коя диета си, колко време? Успех от мен и поздравления за постиженията.
На мен ми трябват точно 10кг ooooh! Сега съм 66, а идеалното ми тегло е 55-56 Blush
Извини ме, сигурно си споменала по-напред, но съм нова  Hug

# 129
То при  мен е объркано малко. Ноември и декември бях на монодиета от по 16 дни, като редувах. Но декември и януари не съм спазвала нищо като естествено бях изгубила част от резултата, но не целия. На първи февруари отново започнах с монодиета. Според мен няма разлика коя ще избереш  - принципа и храните са едни и същи. Разликата при тези които спазвах е, че при едната ден по ден са различни храните, а на другата по два-три дни си на едно и също. Другото, което мога да кажа е, че можеше и по -бърз резултат, но аз понякога си позволявам леки /наистина малки/ прегрешения. За себе си установих, че при бавното отслабване при мен се намаля йо-йо ефекта, така че предпочитам този вариант.  Но продължавам, защото има още кг. за сваляне за съжаление

едната е тази

1 ден - айран
2 ден - варени картофи
3 ден - ябълки
4 ден - риба
5 ден - домати
6 ден - варени яйца
7 ден - сухари
8 ден - обезсолено сирене
9 ден - зелева салата
10 ден - извара
11 ден - тиква
12 ден - пилешко
13 ден - кис. мляко
14 ден - кашкавал
15 ден - чай
16 ден - телешки колбас

другата тази
1,2  ден- нискомаслино кисело мляко 3 кофички
3 ден -1 литър прясно мляко
4,5,6 ден-салати на корем
7 ден-варени картофи
8,9,10 ден -300гр. пиле или риба
11 ден - 1 литър гъзирана вода
12 ден-300 гр. сухар
13 ден - 1 бутилка сухо бяло вино
14,15,16 ден зеленчуци на корем/салати/

Но според мен може да избереш монодиета по твой вкус - принципа все пак е е един и същ.

# 130
Извинявай,  но Цял ден само на вино ли си била?? Това ми е леко странно...

# 131
Тъкмо влизах да допълня  Simple Smile, че се сетих - деня на вода и деня на вино не ги спазвам - заменям с айран.

# 132
Привет на всички!
Много минуси през тази седмица да отбележете!

Herzen,започваме ли?Аз смятам по нашата,то няма особена разлика с на Ваня,освен двойните дни.Явно шефа ти директно ще те пусне на море.

# 133
  • Сидни
Здравейте.
От днес започвам  6х2х2. След малко ще хапвам...доста закъснях за днес, но има работа сутринта и т.н. т.н
та имам няколко въпроса - в дните на риба - един вид риба ли трябва да е - например 1 ден сьомга, 2ри ден пъстърва да речем, или може консерва риба тон в собствен сос, после малко сьомга и т.н.?
за салатите - какво се включва тук- всякакви зеленажи, домат, краставица...или?? може ли микс зеленажи с домат, краставица, чушка, репички....аххаха просто да знам?

# 134
Здравейте момичета, аз преди почти 3 седмици се подложих на монодиета и за една седмица свалих 3 кг. Спрях диетата, защото не се чувствах добре и защото ме беше страх, че в момента в който започна да консумирам въглехидрати ще има йо-йо ефект. 
Моето захранване се състои в това за закуска да си позволявам овесени ядки или плодове с кисело мляко, за обяд и вечеря наблягам на салата и месо или салата и супа. Следобед хапвам ядки или плод. Не съм си върнала старите килограми, но не съм и свалила още.
Успех на всички! Peace

Общи условия

Активация на акаунт