МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 031
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Аз днес за закуска нищо,  защото имах много работа.  Пия само вода,  за да се чувствам сита. За обяд и вечеря вместо картофи,  днес и утре ще съм на червен ориз.  После ще ги мисля следващите два дни.  
  bouquet

# 136
Привет от мен Hug Закусих в 7 и 15ч маалко сварени картофи, сега пак си ям картофи Grinning добре, че ги обичам, че не ми се мисли ;д
Късмет днес и без прегрешения да мине Rolling Eyes

# 137
Здравейте, мили момичета Simple Smile)) Твърдо се присъединявам към вас и от нещата, които прочетох съм много обнадеждена Simple Smile)) Имам ужасно много за сваляне - 25килограма Sad Но бяха още повече - 32, като ги смалих със 7 за един месец с една друга диета... Но бързо ми омръзват нещата и се усещам, че трябва да започна нещо ново. Прочетох всичко написано тук и аз като повечето от вас ще се пробвам с диетата на Ваня Червенкова, пък - а дано! Simple Smile Ще ви информирам за резултати Simple Smile)) Успех на всички! Simple Smile))

# 138
Lavli успех, дано заедно да ни е по-лесно Hug
Сутринта се притеглих 67,200 Shocked а онази вечер 66,500 но може би е защото от днес имам гости, от онези женските.
Както и да е... 67кг начало, та да видим колко ще покаже кантара накрая. Имам везничка, с която ще следя колко изяждам на ден, а за днес си бях приготвила 500гр картофки, които не успях да изям и половината ги направих на салатка за мъжа ми  Laughing та добре мина днес, без изкушения. А дано да е така и утре. Praynig

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 19:37 от m@mmakЪти

# 139
Ама за колко дена е станала тази разлика Sad

# 140
Моята ли? Имах предвид, че вчера се теглих 66кг, а днес съм 67, но го отдавам на МЦ.
Днес ми е първи ден от диетата на Червенкова, а резултата ще видим накрая Rolling Eyes
редактирах се - видях си грешката без да искам съм писала 62, а те бяха 66. Иска ми се да съм била 62, ама близките месеци не ми се е случвало hahaha

# 141
Най-вероятно е точно от това Simple Smile

# 142
Чета ви редовно, но не се включвам в темата.
Правя свое моно. Имам за сваляне 25 кг. Днес ми е 6-ти ден. За 5 дни съм -4,3кг и -3 см от ханша. С всеки изминал ден се чувствам по-добре. Реших да споделя, току виж подейства мотивиращо на някой Simple Smile
Хубава вечер!

# 143
Чета ви редовно, но не се включвам в темата.
Правя свое моно. Имам за сваляне 25 кг. Днес ми е 6-ти ден. За 5 дни съм -4,3кг и -3 см от ханша. С всеки изминал ден се чувствам по-добре. Реших да споделя, току виж подейства мотивиращо на някой Simple Smile
Хубава вечер!
Ехаааа страхотни резултати! Simple Smile И аз имам толкова за сваляне ... Би ли споделила какво е твоето моно? Simple Smile Благодаря предварително!

# 144
Ехаааа страхотни резултати! Simple Smile И аз имам толкова за сваляне ... Би ли споделила какво е твоето моно? Simple Smile Благодаря предварително!

Нито едно от първата страница не си харесах и направих според моите нужди. Редувам:

1ви ден въглехидрати (картофи/ориз, но някой ден може да пробвам и на шоколад/сухар)
2ри ден протеини (кисело мляко/яйца/сирене/кашкавал/извара, месо не обичам и не съм го включила)
3ти ден зеленчуков/плодов (тук е ясно, само че не ям цял ден 1 вид, а ги смесвам..особено салатите ми са богати)

Добавям сол и съвсем малко олио на салатите и на ориза/картофите.
В скобите поясних от кои храни си избирам, не ги ям всичките в деня Simple Smile

# 145
Здравейте Дами! И аз реших да се променям.Имам за сваляне 25 кг.Не че не съм пробвала до сега.Сваля няколко и после отново почвам да ям.Но вече реших пълна промяна!Моето моно е вдъхновено от Ваня Червенкова, но с малки промени. Вместо риба ще си ям картофи със салатка.И след 18 часа се опитвам нищо да не слагам в устата си освен вода. Проблемът ми е че не се движа достатъчно.Непрекъснато съм с колата, а и времето в момента не позволява. А за една успешна диета са необходими пони 18000 стъпки дневно.Само да се постопли малко времето и ще започна да се разхождам. Вече си изтеглих педомер на телефона хохо.

# 146

Нито едно от първата страница не си харесах и направих според моите нужди. Редувам:

1ви ден въглехидрати (картофи/ориз, но някой ден може да пробвам и на шоколад/сухар)
2ри ден протеини (кисело мляко/яйца/сирене/кашкавал/извара, месо не обичам и не съм го включила)
3ти ден зеленчуков/плодов (тук е ясно, само че не ям цял ден 1 вид, а ги смесвам..особено салатите ми са богати)

Добавям сол и съвсем малко олио на салатите и на ориза/картофите.
В скобите поясних от кои храни си избирам, не ги ям всичките в деня Simple Smile
А с нещо друго овкусяваш ли? Картофите как ги готвиш? Simple Smile В колко часа е последното ти ядене? Извинявай за многото въпроси! :/

# 147
А с нещо друго овкусяваш ли? Картофите как ги готвиш? Simple Smile В колко часа е последното ти ядене? Извинявай за многото въпроси! :/

Картофите бях сварила сутринта количеството за целия ден и вечерта не можах да ги изям, бяха ужасни. За това вече ще ги варя за първите 2 хранения, а за вечерята ще ги пека на фурна върху хартия.
Чубрица, черен пипер, сол и олио/зехтин ползвам.
Вечер ям по различно време, но горе долу до 7 съм приключила.
Забравих да спомена, че всяка сутрин пия кафе с мляко и кафява захар или мед. Не мисля, че ще навреди на диетата и резултата до тук го потвърждава. Макар че ако стигна момент да задържам и да не мога да помръдна надолу, най-вероятно ще се лиша от добавките и ще го пия чисто.
И не, не спортувам все още Simple Smile Като зацикля ще започна интензивни упражнения вкъщи.

# 148
Dund1chk4,супер резултат!Браво! Hug  bouquet  bouquet
Количества налагаш ли си или колкото ти се яде?

# 149
Dund1chk4,супер резултат!Браво! Hug  bouquet  bouquet
Количества налагаш ли си или колкото ти се яде?

Това са максималните количества. Повече не си позволявам. Често ям по-малко, защото вечер ми се отщява съответната храна дето я ям цял ден Simple Smile За плодове и зеленчуци нямам лимит, но до тук не е имало ден да ям повече от 1,5 кг.

1200 гр картофи
400 гр суров ориз
3 пакета ръжени сухари
3 шоколада
700 гр месо
4-5 варени яйца
500 гр извара
500 гр обезсолено сирене
500 гр кашкавал
3 кофички кисело мляко
плодове
овкусени зеленчуци