МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 025
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер! Аз двата дни на салатки ги изкарах много лесно, чак не ми се вярва. Яла съм само на обяд и на вечеря по една салата и то не много голяма. За утре вече има готова риба  Peace
Килограмите са -3,5 за 6 дни, като в събота вечер имах нарушение.
Чувствам се мнооого добре и искрено се надявам мотивацията ми да не избяга някъде  hahaha

# 151
Dund1chk4, Vanss от колко килограма стартирате? Аз бях 1 месец на месо предимно пилешко и салати с малки нарушения, свалих 1,900 Cry Сега се опитвам да монодиетувам, много не ми се получава, но за 4 не стриктни дни съм свалила 500 гр. Като чета колко отслабвате и се изумявам. Нямам хормонални проблеми, а имам поне 12 кг за сваляне и не знам вече какво да правя, не мога тотално да не ям newsm78 Sad

# 152
Dund1chk4, Vanss от колко килограма стартирате? Аз бях 1 месец на месо предимно пилешко и салати с малки нарушения, свалих 1,900 Cry Сега се опитвам да монодиетувам, много не ми се получава, но за 4 не стриктни дни съм свалила 500 гр. Като чета колко отслабвате и се изумявам. Нямам хормонални проблеми, а имам поне 12 кг за сваляне и не знам вече какво да правя, не мога тотално да не ям newsm78 Sad

Имам много килограми за сваляне. Освен това скоро не съм била на диета покрай бременност, раждане, кърмене...и с това си обеснявам ударното сваляне. Започнах от страховитите 94кг.
Така и така пиша, да се похваля, че след вчерашния салатен ден съм -600гр. Даже прегреших с 2 мъфина. Днес ще съм на сухари, че не ми се ядат нито картофи, нито ориз...

# 153

добро утро  Heart Eyes
много по-забавно е като е голяма групата, успех на всички пожелавам Hug

вчера - зелен чай, днес - кисело мляко
дали и аз да не ги карам по 2 дни се чудя, много е модерна Ваня този сезон  Laughing

sun sea строй се-преброй се, тази седмица ми е диетично и ще те стягам
какво си избра последно?

хайде вече да си ходи зимата cold cold cold

# 154
Dund1chk4, Vanss от колко килограма стартирате?

Аз стартирах от 81,5кг, сега съм вече 76,5  bowuu bowuu bowuu
Целта ми след първите 12 дни е да съм 74, а след вторите 12 в най-лошия случай 70кг
Като цяло искам да съм 65кг ама толкова не съм била от 7ми клас и не знам дали е възможно Grinning

# 155
Здравейте, момичета.
Да се отчета, че вчерашния ми първи ден (6х2х2) мина успешно на картофки и както снощи писах, дори не ядох кой знае колко.
Тази сутрин прегреших с няколко глътки сок (зелена ябълка), че нямаше минерална вода, а бях прежадняла Blush дано това ми остане прегрешението.
За обяд мисля да си сваря картофки, а за вечерта мисля да ги пъхна във фурната.

# 156
Браво за добрите резултати.Дано всички се сдобием с желаните килограми.
На мен ми е 6 ден и след двата дни на салата не съм мръднала и с грам.
Първите 3 дни свалих 2 кг.
Днес трябва да ми е рибен ден,но съм на рожден ден вечерта и не съм сигурна дали ще присъства рибата в менюто на домакините.Затова мисля пак да е салатен ден.
Успех момичета !!!

# 157
Добро утро,  момичета.  Вече изпих един детокс чай,  приготвих ориза за обяд и вечеря,  към 14ч и съответно 17;30-18ч ще хапна и в 19;30 излитам за танци...  Crazy Flutter
Моите проблеми с кг започнаха през лятото...Миналата година по това време бях 52-53 кг,  сега съм около 63  Embarassed Embarassed Embarassed От застой всичко ми се обърка и сега не се понасям. Била съм и 49кг на ръст 165см и се харесвах Най-много в тоя диапазон, затова сега се  Надявам да сваля поне 10-11 кг и да стана пак 52-53  до май месец каквото и да ми струва това..  Също се надявам и танците да помогнат за свалянето и може и да започна бягане рано сутрин докато е тъмно за около половин час и дано и това даде резултаТ...

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 10:31 от Алетеа

# 158
 Алетеа,  и за преди 58 ги смятах за много, но в момента те са ми цел Wink Ще си постигнем целта.

# 159
  • Някъде там
Добро утро.С този женски празник не се усетих как хапнах и друго newsm78 #Cussing out
и от вчера отново от начало.Този път няма да се предам на изкушенията.Но да ви питам като готвите,ако го правите не опитвате ли храната?Аз уж давам другите да пробват но не винаги ще има на кого.
Задържала съм си 3те свалени кг.И аз имам изключително много за сваляне.Започнах от 90 при 1,69 височина.искам поне 20 да сваля.Няма да се отказвам.Успех и на вас момичета.
Обожавам картофи та и днес ще е лесно.за утре ще си сваря на пара бутчета.

# 160
Оффф ,опитването на храната и на мен ми е проблемче.Особено когато готва и давам на детето.

# 161
daviz , опитвам храната, особено ако е нещо ново, което готвя за пръв път. Грешка не грешка, няма да сервирам помия...хич не го мисля като прегрешение.

Днес ми е много вкусно на сухари Simple Smile Е,  не е особено здравословно и хранително, но пък така ми се ядяха... сега ми е мирна главата Simple Smile

# 162
Успех на всички и мноооого свалени килца пожелавам на всички Simple Smile аз бх 87, сега съм 80 и тези дни започвам монодиета! Simple Smile Ръст - 1,65...

# 163
От днес и аз се включвам 86 кг,ръст 168 см.УСПЕХ на всички!!!

# 164

гладен, гладен.....

Общи условия

Активация на акаунт