МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 023
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте  Simple Smile След първите 3 дни кантарът показа -2кг, след салатите- нищо. Бях се отчаяла, но виждам, че и при други от момичетата, резултатът е такъв и ми вдъхнахте кураж. Днес и утре  съм на риба, мисля,че ще бъдат трудни!!! Успех на всички.  newsm10

# 166
Здравейте и от мен,  чета ви от няколко дни и най - сетне се реших да се включа  Wink мисля от петък да започвам с тази пуста диета на Червенкова, че и аз имам доста килца за сваляне,  но имам едно питане.....понеже не ям риба под каквато и да било форма с какво мога да я заменя,  пак ли да е пиле .....  newsm78
 Ще съм ви много благоадарна за съвет  Simple Smile

# 167
A някой знaе ли рибните дни, сaмо един вид рибa ли трябвa дa се яде?

# 168
Аз мисля рибните дни да изкарам със роба тон /консерва/ и малко сьомга, но мисля да ги разделя и да ги ям отделно. Първи де рибатон, а втория ден сьомга.
Аз имам въпрос към момичетата, които вече са правили диетата - салатените дни ме интересуват. С какво се овкусяват салатите? Ако не се овкусяват ще хрупкам ей така Rolling Eyes
Минах 2та дни с картофи и днес съм на 1ви ден риба. Резултата от първите два дни е -1.700кг. Кантара тази сутрин показва 65,300 Heart Eyes

# 169
Здравейте Simple Smile
Открих ви случайно и вече съм влюбена във вас.
Моля ви за помощ. Преди 7 години бях 47 кг, след това направил травма на коляното и почнах да качвам бавно , но славно. През 2013 г. имах не успешна бременност, която приключи 18 седмица. Бях качила 4 кг. След това от хапчетата качих още, но и аз не знам колко. През 2014 г забременях отново. Стартирах 81 кг. , преди да влезна в болницата 95. След като ме изписаха бях 79, а сега - 4 месеца по-късно съм 85 / 165 см висока. Сами можете да си представите как изглеждам  Shocked
Моля ви мацки, препоръчайте ми някоя от вашите диети, с които не се гладува изцяло. Не очаквам вълшебни резултата, но вече не мога да се понасям.
Моля, помогнете  Hug

# 170
Стефи, здравей и тук  bouquet
Ами то с нищо май не се гладува, целта е да се храним "моно" или да се храним разделно и да не смесваме храните.
Ядеш определените храни в неопределени количества, т.е. физически глад няма, виж за психическия не мога да кажа същото (поне при мен), но "трай бабо за хубост" си казвам и ми е добре Laughing
Всъщност, след 2дни свалени близо 2кг съм си достатъчно стимулирана и мисля, че ще е по-леко.
Успех  bouquet

# 171
m@mmakЪти както се казва "баш ми е драго" да те видя и тук   bouquet. Явно заедно ще борим килограмите. Сега гледах каченото интервю с Ваня Червенкова и мога да кажа, че съм зарибена. Смятам да я захващам след 2 дни - да доядем каквото има наготвено  Joy , а и продуктите да си набавя. Ти коя диета правиш?

# 172
  • Някъде там
Добро утро.След първите два дни на картофи след прекъсването в неделя съм - 1.
Днес съм си направила на пара 2 пилешки бутчета и 1 пържола .
Да кажа за салатите,овкусяват се с каквото обичате,оцет, олио зехтин, лимон...
Рибата Ваня казва че няма значение каква е.може да се смесва,както и салатите.
Успех момичета  bouquet

# 173
Оооо, daviz много ти благодаря. Няма да алчнея - само малко зехтинче и лимонов сок ще си сложа, но съм доволна Hug
Стефи ще се борим, не 'миии .... ще станем фиданки hahaha и не само ние де, тука ме мотивираха всички момичета и ми е лесно и приятно с тях Heart Eyes аз съм на Червенкоия хр.режим и ми допада Rolling Eyes
Скрит текст:
Сутринта ставам с мъжа ми да го изпратя за работа, да оправя малкия и ... нямам търпение да си пусна едно кафе, че малко да ми убие глада докато ми се сварят бутчетата. Слагам бутчетата да се варят и изкоментирах нещо от сорта на "ох, кога ще станат тея бутчета така съм гладна", а мъжа ми ей така  Shocked "мо'йш ли изяде едно бутче за закуска" - викам "тъй като ме гледаш дал' не мога, а"  Joy снощи си легнах в 20,30 само и само да не мисля за ядене, а то пък почна "Мастър шеф на България" ooooh! карай, изгледах го, позабърсвах лиги от време на време и тъй Whistling

# 174
Здравейте на всички Simple Smile Аз съм 9ти ден на диетата на Червенкова и определено има ефект и то страхотен. До тук свалих 4 кг при стриктно спазване на дните ( кафето си пия с малко захар). Също така от тази диета се сваля страшно много на мерки. Но моят съвет е, не променяйте дните и не добавяйте друга храна в менюто, която не е включена  в диетата Wink До колкото съм запозната, тази диета е съставена от лекар  и за това за всеки ден стриктно е определена храната. Моя позната също я спазваше, но преди доста време, и ефекта беше поразителен. Килограмите се запазват, но трябва задължително да се направи захранване след края Simple Smile Успех на всички  Hug

# 175
  • Някъде там
Браво Илиана.
Аз пък да ви кажа изобщо не ми се яде. Никога не закусвам и сега не го правя. ям на обяд следобед и вечер до 7.3 хранения са ми напълно достатъчни.
Единствено асперин и вит  ц не взимам.обаче мисля да започна.

# 176
Здравейте, момичета! Днес  ми е първи ден от диетата на Ваня Червенкова. Стартирам от 60 кг. на 165 см. целта ми е 55.  Миналата седмица бях на житния режим на Петър Дънов и от днес съм във вашите редици. Simple Smile Заредила съм се с картофи и оптимизъм. Simple Smile Успех на всички и много минусчета.  Hug  bouquet

# 177
  • Сидни
аз днес съм 3 ден - пилешки. Мятам едно пиле сега във фурната.
Никъде не пиша какво точно пилешко или поне аз не видях, та за тов аше ям пиле под всякаква форма и консистенция ахахах.
Аз ходя и 3 дни в седмицата на спининг, пия и някакъв фетбърнър, та да видим. Нямам кантар и дори не знам колко кг започнах, но е някъде около 70. Искам да съм 55 , но едва ли ще стигна до там. 60 на първо време ми звучи перфектно!

# 178
  • Някъде там
Elenaz навсякъде пише че може пържено ,печено и варено и всичко от пилето ,това се отнася и за картофите и за рибата.Единственото условие е да не се яде нищо друго.

# 179
  • Сидни
daviz, и аз така знам.
Само салатите не можах да разбера какво включват- само зелени неща или? може ли например салата зеле и моркови?

Общи условия

Активация на акаунт