МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 416
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Благодаря Сання че една мама в темата за диетата на Ваня ми каза че не вижда лента за това питам.

# 301
  • Сидни

хайде на манджатаааа  Laughing
нападам сега Simple Smile , после разходка с бебока в Морската и следобяда пак едно такова чудовище.

обяд by elsjels, on Flickr

# 302
  • Някъде там

хайде на манджатаааа  Laughing
нападам сега Simple Smile , после разходка с бебока в Морската и следобяда пак едно такова чудовище.

обяд by elsjels, on Flickr
уауу страхотно изглежда. Браво Ели.
Моята е по скромна. Grinning

# 303
Здравейте, момичета! Чета ви отдавна, но сега реших и аз да се включа. Имам много за сваляне.. Днес ми е 12 ден от диетата на Червенкова. До вчера кантарът показваше -5,400кг, но днес излиза, че съм върнала 2кг и то след ден на кисело мляко. Спазвам си всичко стриктно и не знам на какво се дължи това. Някой да има предположения?  Confused newsm78

# 304
Здравейте, момичета! Чета ви отдавна, но сега реших и аз да се включа. Имам много за сваляне.. Днес ми е 12 ден от диетата на Червенкова. До вчера кантарът показваше -5,400кг, но днес излиза, че съм върнала 2кг и то след ден на кисело мляко. Спазвам си всичко стриктно и не знам на какво се дължи това. Някой да има предположения?  Confused newsm78

Цикъл? Според мен изчакай някой и друг ден и на мен понякога ми скача кантара неочаквано, но после си показва пак по-малкото. Друг е въпросът че имам нужда от нов кантар ама...все не остават пари за него.

# 305
  • СОФИЯ
5 ден ми е и както е видно не съм от най-стриктните, но обиколка на талия и бедра намалява, усещам го по дрехите. Сега си хрупам обедната салата, за резерва и следобедна закуска съм си донесла малко чери домати и няколко моркова.

# 306
вода се задържа и по време на овулация, но пък чак 2кг  Thinking

# 307
Ако бяха по-малко щях да го отдам на овулацията, но някак 2кг ми се струват много... от утре започвам новите 12 дни. Надявам се да се окаже вода и до утре да ги няма  Laughing Laughing

# 308
  • Някъде там
Колко мляко изяждаш? Да не би то просто да те е надуло.Аз например от млякото много се надувам.

# 309
След първите 12 дни има ли почивка 2 дни,или плътно две врътки и чак след тях (след 24 дни) 2 дена почивка?

# 310
  • Някъде там
След първите 12 дни има ли почивка 2 дни,или плътно две врътки и чак след тях (след 24 дни) 2 дена почивка?
след 24 има почивка. 24 плътни трябва да са.

# 311
Колко мляко изяждаш? Да не би то просто да те е надуло.Аз например от млякото много се надувам.

Вчера съм изяла 3 кофички и половина 2%.

# 312
Да попитам какво количество плодове изяждате на ден и колко кисели млека и с какъв %,че ми предстоят плодовите и млечни дни.

# 313
Здравейте момичета, аз се завръщам отново ,че кг. са ми доста.Виждам, че всички горе-долу сте на диетата на Червенкова затова и аз реших да се пробвам с нея.От утре започвам един 24 дневен курс, т.е. 2х12 дни и ако устискам точно до Великден ще приключа.След празника ще пробвам още един такъв курс и се надявам да сваля поне 10 кг.От всички храни ще ми бъде трудно с месото и рибата, но  ще го издържа няма как. Laughing

# 314
Тъй като никой не иска да си говори с мен , пак ще попитам ooooh!какво количество изяждате на ден при диетата на Червенкова? ThinkingБлагодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт