МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 349
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде там
Много ми знае устата ей..всичко знам а най-малко свалям от всички.
Катастрофа идвай мила,заедно ще го убиваме. #2gunfire Joy Joy Joy

Идвам. Аз го убивам, а ти ми плащаш за услугата две бутилки доматен сок, че вчера като четях ми течаха лигите. А за баща ти, съжалявам много! И аз загубих моя преди 8 месеца. Същата работа - тичане по болници, молене по лекари, ту ти остава време да ядеш, ту не!

Бъди силна, аз вярвам в теб! С търпение и постоянство всичко се постига!  bouquet Hug
Пиленцее давай си адреса пращам колет веднага няма нужда да стигаш до убийство, не 2  20 ще ти изпратя.Имам  да изхраня цялата темичка дами в зеленчуковите дни. Grinning

# 541
Аз вчера купих 7 килограма червени картофи и тази вечер си дояждахме с бланширани от фризера  Mr. Green

# 542
  • Някъде там
Еми то и аз така..накарах мъжо да купи 1 гаца 10 кг.и понеже и за тях готвих и след 2-3 дена казвам трябва да купиш картоф. И той  Shocked вика ти продаваш ли ги?

# 543
  • СОФИЯ
Наистина е много кофти, че се събраха темите. Има динамика и тра ля ля, но определено се губят същественостите.
Модовете - някой от вас все пак ще си посипе ли поне главата с пепел?

# 544
  • Някъде там
На мен мотивацията да пиша тук ми се изгуби..Успех дами.  bouquet

# 545
sun sea много често започна да се разболяваш. Пий вит.Д, магнезии и селен и започвай да ядеш месо, тия пости те разбиха  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
тази седмица -2кг, два дни кисело мляко, два дни яйца, вчера -картофи, днес - свободна програма

# 546
Аз по принцип месо не ям.Казвай ти до къде стигна с моното?Пробва ли това на Ваня?

# 547
отчетох се в горното писане
моното на Ваня реших да го започна вчера, но вечерта картофите напуснаха стомаха през неправилният провод и реших да си остана с този опит  Tired Tired Tired

утре е ден за зелен чай, а после ще го мисля ден за ден, но ще е моно

за твоя имунитет първо ще те пляскам по дупето, после ще ти пека ребърца
поне риба яж и кокосово масло сутрин

# 548
Почти е невъзможно да се пише за различни монодиети в една тема. Тази Злавещица  прогони сума народ от Дюканската тема , сега и тук ........ Какъв е смисъла да се слагат модератори, които се опитват да съсипят сайта  Thinking

# 549
Аз пък не виждам проблем ние Ванечервенките да пишем тук. Все пак диетата е вклюена в първия постинг!

# 550
Браво,Херзенче,2 кг си е супер.Ти си ги започнала по 2 дена като Ваня.Аз от двойните се плаша,че ще се отвратя тотално от дадена храна.(стига да не е шоколад  Mr. Green)

# 551
  • СОФИЯ
Почти е невъзможно да се пише за различни монодиети в една тема. Тази Злавещица  прогони сума народ от Дюканската тема , сега и тук ........ Какъв е смисъла да се слагат модератори, които се опитват да съсипят сайта  Thinking
Доколкото е известно в публичното пространство, този форум отдавна е продаден с/у добра сума.
КАТЕГОРИЧНО не одобрявам рекламите наоколо, но явно на никого не му е проблем.
Има няколко варианта, по-лесният е да се прехвърлим да обсъдим МОНО другаде, ясно е че има за какво да говорим.

# 552
точно за форума и рекламите ще е по добре да си има диета със заглавие Ваня Ч. (не й запомних второто име)  и гугъл да си знае и там да праща Mr. Green
на мен не ми пречеше да си пиша и двете, по-подредено ми беше  Twisted Evil
нищо де, скоро ще дойде някой нов да пита в нова тема спазва ли някой Ваня Ч.  Joy

някой по-несрамежлив да пита в модераторската тема да ни я отключат пак
рекламите съм ги маханала

# 553
  • СОФИЯ
точно за форума и рекламите ще е по добре да си има диета със заглавие Ваня Ч. (не й запомних второто име)  и гугъл да си знае и там да праща Mr. Green
на мен не ми пречеше да си пиша и двете, по-подредено ми беше  Twisted Evil
нищо де, скоро ще дойде някой нов да пита в нова тема спазва ли някой Ваня Ч.  Joy

някой по-несрамежлив да пита в модераторската тема да ни я отключат пак
рекламите съм ги маханала
Браво! Но никога форумът няма да е пак...как се казваше Естествен   bouquet

# 554
Аз, определено не съм от срамежливите, но не искам да пълня бъчва без дъно.

Общи условия

Активация на акаунт