МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 362
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Защо не си направим една група в фб ,там да си пишем тези който правим режима на Ваня Ч. ?

# 556
  • Сидни
daviz, нееее върни се....какво става тук, нищо не разбирам и друга тема ли е имало, аз само тази знам Sad((
днес само на  консерва риба  тон и после котлета сьомга...много мазна тая сьомга направо ми стана лошо после и още ме държи. Утре ще взема някаква по-лека рибка.

# 557
Това за фейса е супер-идея.  Там по-няма шанс да ни погне злото  Joy

# 558
  • Варна
Да правя а какво ще кажете ?

# 559
  • Сидни
дааа , айде да си направим фейс група на диетата на Ваня???? Whistling ама тайна нали?

# 560
Хайдеееееееее!!! Party

# 561
аз издрайфах картофите, ама може ли в групата, пак по два дни правя моно  Flutter

# 562
  • Варна
Правя я момичета пишете ми на ЛС да ви добавям ,по късно ще я постна и тук  Peace

# 563
  • СОФИЯ
daviz, нееее върни се....какво става тук, нищо не разбирам и друга тема ли е имало, аз само тази знам Sad((
днес само на  консерва риба  тон и после котлета сьомга...много мазна тая сьомга направо ми стана лошо после и още ме държи. Утре ще взема някаква по-лека рибка.
Мога да ти заема. Май закупих възможното прясно, на мен ми си налага да съм 3 дни, че във вторник съм на РД.
Повтарям един въпрос - сухи плодове без захар в плодовия ден може ли?

# 564
не може, много са сладки
дори банани не може

# 565
И аз мислех да запитам за сушени плодове, но като знам, че ако грабна 1-2 килца фурми, докато не видя дънцето няма да спра си затраях  Joy

# 566
Почти е невъзможно да се пише за различни монодиети в една тема. Тази Злавещица  прогони сума народ от Дюканската тема , сега и тук ........ Какъв е смисъла да се слагат модератори, които се опитват да съсипят сайта  Thinking
Доколкото е известно в публичното пространство, този форум отдавна е продаден с/у добра сума.
КАТЕГОРИЧНО не одобрявам рекламите наоколо, но явно на никого не му е проблем.
Има няколко варианта, по-лесният е да се прехвърлим да обсъдим МОНО другаде, ясно е че има за какво да говорим.
Честно казано и на мен тази смесица от различни диети под едно име "монодиети" ми идва в повечко....намерих страничката "диетата на ваня червенкова" във фейса и смятам да продължавам там!!!Успех ви желая момичета!!!Страхотни сте!!!Ще минавам да видя до къде стигате...

# 567
  • СОФИЯ
не може, много са сладки
дори банани не може
Сериозно? Дори вишни, касис и боровинки? Съвсем "Био" са.

# 568
дааа , айде да си направим фейс група на диетата на Ваня???? Whistling ама тайна нали?
има вече такава група....преди малко се "записах" там  https://www.facebook.com/groups/1419743651655597/1421624864800809/?notif_t=like

# 569
Ами, Елена, както върви и ние се местим в нова тема във фейса. Малко ме е яд, че тенденциозно ни избутаха, но пък все пак важна е идеята.

Общи условия

Активация на акаунт