Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 65 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мацки!  Heart Eyes
Това не съм го гледала още, от кой епизод е? Честит Тодоровден и хубава събота!
Здравей PeaceЧестит празник и на теб  bouquet
 Heart Eyes сцената е от еп 450, когато научава от Викрам по телефона,
че Менакши е родила и е станал чичо  Laughing Laughing
а те са в едно село при свекървата на Сантош
където уговарят женитбата на  Мухит и Емили Crazy Wink

Благодаря ти, Софи, супер! Two Hearts
Целувка от Викрам  за всички  Grinning Grinning Grinning
https://www.facebook.com/video.php?v=1603880483178254

# 121
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Днес е Тодоровден!Честит Празник на всички именници !

Скрит текст:
Днес и аз имам повод да почерпя ,че моя племенник е именник .Почерпете се виртуално за негово здраве  smile3521

# 122
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Днес е Тодоровден!Честит Празник на всички именници !

Скрит текст:
Днес и аз имам повод да почерпя ,че моя племенник е именник .Почерпете се виртуално за негово здраве  smile3521

Ени  Peace мерси за почерпката,да ти е жив и здрав племенника  bouquet

bowuu Анас/Сурадж на кушия rotfImbo  #Crazy Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 14:14 от soffita

# 123
Софи HugПоли HugТара HugДжули HugМиха Hug с удоволствие ви прочетох  smile3521
Софи мерси за хубавите пожелания  smile3521Много хубава снимката на Анас с кончето  smile3521.Беше ми попаднал клип преди няколко дена от светлината на който той язди ама го изгубих за съжаление .
Сещам се за серията когато Сурадж разбра по телефона ,че бебето на Викрам се е родило  smile3521.като разбра и взе да подскача и да се радва и тогава при него влезе Сандия ,после той като и каза ,двамата взеха да се прегръщат и да се радват и тогава и тогава гивидяха другите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 124
Едно много хубаво промо на Светлината  smile3521

http://youtu.be/Mf1-TEkkISQ

# 125
В очакване на ХОЛИ шоуто още малко красота Heart Eyes Hug Peace

Hug

Hug

Hug

Hug

Hug

# 126
РОКСИ,благодаря за коментара Partyимаше много мили и силни моменти Heart Eyes
когато за първи път Сандия си сложи ръката на рамото му и после когато го хвана да не падне.. bowuu  loveuuu Two Hearts

Така е Софи! Благодаря ти за всички прекрасни неща, които си пуснала ... smile3525 newsm76 Two Hearts    Kissing Heart hug

Juls, Ени, Миха, Поли, Тара - благодаря ви за всички коментари и за нещата, които пускате в темата ...  txtloves newsm51:love: Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник и от мен на всички ...  Hug Hug Hug

Ени специален поздрав и всичко най-хубаво на племенника ти! Да е жив и здрав ...
  ura ppp  Hands Clap

# 127
Здравейте момичета Hug
РОКСИ Hug Благодаря ти за хубавата тема Hug и за всички невероятни снимки, банери, клипчета Hug които пускаш Hug
Благодарности и на другите момичета които пишат и пускат страхотни неща smile3501 newsm51

МИХА Hug Hug Hug  Каквото и да напиша, ще е малко за теб Hug истински се забавлявам с това което пускаш Laughing     защото ти не само ги превеждаш, но и вкарваш там където виждаш забавни неща Heart Eyes страхотно чувство за хумор. Това много ми харесва! Продължавай в същия дух Hug Heart Eyes

Надявам се да намериш време и да пуснеш превод и на вчерашната  серия. Видях, че снощи си влезнала за малко  WinkИнтересно ми е какво си казаха етървичките  Laughing Пратила съм ти някои неща на лични, за предстоящите серии по VOYO няколко въпросчета  Laughing ако искаш ми отговори и тук. Може и на другите да им стане интересно. Просто забелязах някои неща  Laughing ще се радвам да драснеш някой ред Hug

Нямам много възможност да пиша напоследък, но ви чета с интерес момичета  smile3523 ppp newsm74 smile3525  olor]

Благодаря ти за прекрасните думи ПолиHug Много се радвам, че темата и нещата, които пускам ти харесват ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Включвай се, когато можеш ... txtloves ppp  Hands Clap

# 128

Тара  newsm51 Златна си!!!
Поли
   love001 Включвай се по-често  smile3534 че да има с кого да си коментирам smile3533 интересни неща си ми пратила smile3521

ЧЕСТИТ  ТОДОРОВДЕН ! newsm51 smile3525 newsm51

Бъдете здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Тара, Миха - благодаря ви за всичко!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Великолепен колаж - Сандия: 1-Сурадж, 2-ма Сурадж, 3-ма Сурадж ...  Joy Joy Joy Тази вечер ще пада голям смях с двамата сладури ... smile3521 Two Hearts txtloves

# 129

Благодаря ти за снимката Софи!  Hug Сурадж е страхотен - да качва Сандия на коня и да се усамотят в някоя горичка ...  txtloves txtloves txtloves hug smile3521

Ени, промото е страхотно ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Джули - добре ми се отразиха целувките от Викрам ... 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Докато чакаме Холи! Ето и от мен прекрасната песничка за Холи, която пускат в сериала - толкова е готина и ритмична. Много ми харесва ... smile3525 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart dazzler1

https://www.youtube.com/watch?v=PP5BbNgEy7Y

# 131

Благодаря ти за снимката Софи!  Hug Сурадж е страхотен - да качва Сандия на коня и да се усамотят в някоя горичка ...  txtloves txtloves txtloves hug smile3521

Да я качва Heart Eyes но Сандийка се е запънала сега в каруцата
и нЕма мърдане Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImao

Joy Joy

newsm44песничката е супер,много ме кефи..благодаря ти! Hug

# 132

Joy Joy

Така си е - не иска Сандия докато не намачка хубаво бузките на Сурадж, после малко да го напрегръща и нацелува и тогава ще се качи на коня ...  smile3521  Two Hearts txtloves txtloves txtloves rotfImbo  grinning039

Радвам се, че песента ти харесва! И мен много ме кефи и от както я намерих често си я слушам ... 

# 133

Joy Joy

Така си е - не иска Сандия докато не намачка хубаво бузките на Сурадж, после малко да го напрегръща и нацелува и тогава ще се качи на коня ...  smile3521  Two Hearts txtloves txtloves txtloves rotfImbo  grinning039

Радвам се, че песента ти харесва! И мен много ме кефи и от както я намерих често си я слушам ... 

РОКСИ в индийския форум някои са недоволни, че с тези сцени уронвали престижа на
офицерите от полицията,дано не станат мнозинство преди да сме видели серията и Миха да ни я преведе Praynig Rolling Eyes

# 134
Ето една прекрасна снимка на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия - Уникални сладури са!!!  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521  ura

Общи условия

Активация на акаунт