Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 447
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Скрит текст:
     newsm51      Светлината на моя живот в Индия 02.03.15г.

Скрит текст:
       Епизодът започва с разговора в дневната на семейство Рати newsm68
Мена:
   "Тя не може да лъже. А и това състояние..с това ладо което изяде.Помниш майко, аз какви ги наговорих като си хапнах от сладките. Вече си мисля,че казва истината."
Арун:
   "Какво ли си мисли Сурадж. Дали вече е сигурен, че ще става баща."
Сантош:
   "Ще разберем като Сандия се събуди."
   Grinning Grinning Grinning Grinning               Как да издържат обаче, да чакат да се събуди. Най добре да отидат да я разбутат малко.    Вече всички са горе и я чакат с нетърпение. Менакшито даже подрънква с гривните Grinning Милата отваря очи и гледа цялата фамилия събрана около нея. newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62         
Сандия:
   "Какво става Сурадж. Защо всички сте застанали до леглото ми?!"
А те я гледат с едни очакващи погледи   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning   
Мена:
   "Етървичке помниш ли вчера как  си хапна ..-   и нали си е по физиономиите и прави с пръсти да и покаже как се е натаралянкала rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo       
Сантош:
   "Емили, отиди и направи чай     да се ободри. Сандия кажи ни сега за въпросите." Grinning Grinning Grinning Grinning
Сандия:
   "Какво да ти кажа майко." smile3555
Мена:
   "Не помниш ли какви въпроси ни зададе. Ама ние не  ти отговорихме. Кои са Диипак и Чоти?
Сандия:
   "От къде да знам кои са. Не познавам Диипак. Ааа..чакай Чоти не е ли дядото на Менакши?" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Другия път.. всички я гледат като втрещени.. определено не им е роднина.... Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Сине питай я ти какво е казала. Питай де.." tooth tooth tooth
Сурадж:
   "Ами да питам   Two Hearts   Сандия нали едно и едно е две...ама ти каза,че вярното е три" Two Hearts passifier Two Hearts     
Сандия:
   "Аз съм го казала?! Е как така ще е три, нали е две. Сурадж как ще кажа такова нещо." Two Hearts
Мъка..мъкаа..гледат, сучат, заекват rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Арун:
   "Сантош, Емили нали отиде чай да донесе."- Менакшито и люля с ръцете за бебебенце..не помага.   Grinning Сандия съвсем зяпва от изненада. Емили и носи чая.
Сандия:
   "Емили? А да, татко спомних си за Емили - ох, най-после. Вече всички си мислят, че сега ще си каже. Ще се пръснат от напрежение - Нали искахме да осъзнаят грешките си. Емили се прибра и вече всичко е наред." Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "А какво се случи след това, помниш ли?" - Мена почва да и пее даже rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сандия пита нашия какво трябва да каже. А той милия  "Е..какво трябва да кажа..."  Two Heartsчуди се къде да се завърти от притеснение. Simple Smile Two Hearts Two Hearts
Сантош:
   "Боже господи!...Бирджу нали снима с твоя телефон, я дай да го види." rotfImbo rotfImbo rotfImbo
              Grinning    Всички вече чакат да си го пусне, да се види, и колкото гледа, толкова се засрамва..По очакващи погледи не бях виждала rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
   "Хайде дъще, кажи ни вярно ли е.." поглежда ги с най- засрамената и щастлива усмивка и хуква навън. Two Hearts txtloves stork-girl stork-girl stork-girl
Сантош:
   "Господи вярно е, аз ще стана баба. Синко ще ставаш баща."  newsm44
               newsm44   Арун, Емили, Мена са толкова щастливи, радват се и се благославят. Сурадж се измъква леекичко да си види Сандия Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Скрит текст:
Мена:
   "Мамо, виж цветето как показа истината. Хвърлих го а тя го хвана, и сега е бременна stork-boy stork-boyСега не трябва да казваме до третия месец. Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Не ще кажем на всички, трябва да благодарим и на боговете" - милата толкова е развълнувана, че вместо към вратата тръгва към прозореца да излиза. Two Hearts rotfImbo Two Hearts rotfImbo
               txtloves  И ето ги нашите влюбени txtloves Two Hearts txtloves txtloves txtloves
Сурадж"
   "Кажи Сандия - говорят през воал -  какво ще правим сега. Ти вече каза на всички, след това дойде и заспа. Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия уж малко сърдита:
   "Аз дойдох да ти кажа, а ти ми бягаше. После изведнъж ми стана весело." hug hug
Сурадж:
   "Аз съм много щастлив, сега любовта ни става по- силна, с ново име. Сега тя е завършена." txtloves newsm76 txtloves newsm76

Скрит текст:
 Сантош вече се е заела с покупките за бъдещата майка. Арун пише, тя изрежда. Казва и че, магазините не работят на Холи. Праща го да ходи по домовете им. Grinning
   "Толкова съм щастлива, искам цял Пушкар да разбере."
Арун:
   "Е..че тя го каза пред целия град." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
   "Не, тогава беше опиянена. Сега е различно."
                Минават покрай стаята на Мена и чуват как майка и нарежда:
   "И двете сте бременни. Трябва да родиш момче, ти ще го направиш преди нея. Моменце ти е нужно сега. Така ще си подсигуриш всичко." Joy Joy Joy
Сантош на Арун:
   "Майка и влива в сърцето в сърцето на Мена отрова. Тя никога няма да се промени. Виж как говори за момче. Кога сме делили внуците си."
Арун се натъжава и и казва, че тя е безнадежден случай. Ноо...тогава чуват какво казва Мена:
   "Аз мога да помогна на майка. Аз съм по-голямата снаха и ще и помагам. Все пак това ще ми е второ дете. Много се радвам за тях, ако не бях бременна щях да танцувам от щастие." thumbsup Grinning Grinning
Майка и:
   "Ти луда ли си, да се радваш за тях!"
Мена:
   "Не ме обърквай сега. Девера и етървата и ние сме едно семейство. Започнахме нов живот. Вече няма да се делим на мое твое. Не ми пълни главата с глупости. Нека да ни се раждат деца." smile3501
                Арун и Сантош се радват на думите на Мена. Сантош плаче: Two Hearts Two Hearts Two Hearts
   "Сурадж и Сандия са благословенни. Виж как променят децата ни. Детето им ще е много щастливо. То е награда за цялото ни семейство." newsm44 newsm44 newsm44
Арун:
   "Това дете ще обедини семейството ни." thumbsup Grinning Grinning

txtloves Сандия прегръща Сурадж: newsm76 txtloves txtloves txtloves
   "Щастлив си от тази новина. Усетих любовта ти с пълна сила."
Сурадж:
   "Много съм щастлив, че ще ставам баща. Това е най-хубавото нещо което съм чувал." Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Така ли. Досега най-хубавото беше когато ми каза,че ме обичаш. А след като ще ставам майка. Нашата любов остава на второ място." newsm76 txtloves txtloves
Сурадж се смее:
   "Сандия, детето ще увеличи нашата любов. Тя ще стане по-силна." Two Hearts Two Hearts txtloves
Прегръща я миличкия а и тя го гледа с една щастлива усмивка. 1stroller txtloves txtloves txtloves

Скрит текст:
В промото: Сантош е във вихъра си. Сравнява Сандия с Мена. Казва,че е по-изпълнителна и ще спазва всичко. А през това време Сандиика в полицейският участък май ще си хапва не много  здравословни неща newsm62
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Миха, благодаря ти от сърце за страхотния и подробен превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия. Просто не знам какво да кажи - ти си нашето спасение ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts   Епизода както винаги беше Великолепен!  newsm76  Kissing Heart newsm44 Друго си е обаче като знаем какво говорят сладурите ...  Hug Направо съм очарована - мога да ги гледам отново и отново!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В началото Сандия добре ги измъчи - те всички с очакващи погледи, не смеят да се зарадват, че не са сигурни дали това е истина или не - добре, че имаха запис, та да й припомнят какво е казала ...  Joy Joy Joy Сандия определено много се засрами и избяга, а всички щастливи, че е вярно ...  smile3501 Сурадж направо засия, че наистина ще става баща - как само се измъкна, за да отиде при Сандия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А сцената между двамата е УНИКАЛНА, ВЕЛИКОЛЕПНА, НЕПОВТОРИМА! Толкова бяха щастливи, че ще стават родители и така се прегърнаха ...  smile3521  loveuuu Oha! Сандия пък се притесни да не би любовта му към нея сега да намалее ...  Mr. Green Сурадж обаче хубаво й каза, че детето дори ще засили любовта им.  Flushed Heart Eyes Flushed Сурадж така нежна галеше Сандия по лицето, а тя не само, че го гледаше щастливо и влюбено, но чак примигваше на парцали. Това ми направи силно впечатление. Отлична игра на Анас и Депика.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова се прекрасни като се усмихваха и прегръщаха влюбени, щастливи и засмени. Двамата са Божествена - Невероятна - Супер Сладка Двойка. Много ги обичам ... txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  love001 hug  ura  ylinfant smile3521  mrstraetz

Благодаря ти Роси newsm51
       Сцените с  двамата бяха страхотни Two Hearts как само изревнува Сандиика,че трябва да дели любовта му Two Hearts и той така хубаво и отговори Two Hearts Толкова щастливи и двамата, направо се разтапяха от нежност Two Hearts
     Последните епизоди  Two Hearts всичките ще си ги връщам по много пъти! Two Hearts newsm44 newsm44 newsm44

# 286
Миха, благодаря ти от сърце за страхотния и подробен превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия. Просто не знам какво да кажи - ти си нашето спасение ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts   Епизода както винаги беше Великолепен!  newsm76  Kissing Heart newsm44 Друго си е обаче като знаем какво говорят сладурите ...  Hug Направо съм очарована - мога да ги гледам отново и отново!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В началото Сандия добре ги измъчи - те всички с очакващи погледи, не смеят да се зарадват, че не са сигурни дали това е истина или не - добре, че имаха запис, та да й припомнят какво е казала ...  Joy Joy Joy Сандия определено много се засрами и избяга, а всички щастливи, че е вярно ...  smile3501 Сурадж направо засия, че наистина ще става баща - как само се измъкна, за да отиде при Сандия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А сцената между двамата е УНИКАЛНА, ВЕЛИКОЛЕПНА, НЕПОВТОРИМА! Толкова бяха щастливи, че ще стават родители и така се прегърнаха ...  smile3521  loveuuu Oha! Сандия пък се притесни да не би любовта му към нея сега да намалее ...  Mr. Green Сурадж обаче хубаво й каза, че детето дори ще засили любовта им.  Flushed Heart Eyes Flushed Сурадж така нежна галеше Сандия по лицето, а тя не само, че го гледаше щастливо и влюбено, но чак примигваше на парцали. Това ми направи силно впечатление. Отлична игра на Анас и Депика.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова се прекрасни като се усмихваха и прегръщаха влюбени, щастливи и засмени. Двамата са Божествена - Невероятна - Супер Сладка Двойка. Много ги обичам ... txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  love001 hug  ura  ylinfant smile3521  mrstraetz

Благодаря ти Роси newsm51
       Сцените с  двамата бяха страхотни Two Hearts как само изревнува Сандиика,че трябва да дели любовта му Two Hearts и той така хубаво и отговори Two Hearts Толкова щастливи и двамата, направо се разтапяха от нежност Two Hearts
     Последните епизоди  Two Hearts всичките ще си ги връщам по много пъти! Two Hearts newsm44 newsm44 newsm44

И аз, и аз - не мога да им се нарадвам! Мога да ги гледам отново и отново. Двамата са Великолепна двойка - не само те се разтопиха в тази сцена, но разтопиха и нас ... newsm10 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521 preggo

# 287
Хахаха, погледнете каква забава ни очаква със Сандия, Сурадж и Менакши в новите епизоди на "Светлината" в Индия!  Joy Joy Joy Не съм сигурна но май Сандия ще реши да постави някакъв капан или мрежа в кухнята и Сурадж ще й помага. А може и Сантош да го е поставила - и понеже Мена е винаги гладна и много нахална като вдигне капака на тенджерата и ще се хване в мрежата! Голям смях ще пада ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Горката с такъв апетит отиде да дърпа тенджерата ...  hahaha hahaha hahaha Много са готини всички зад кадър - как се смеят и забавляват ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Има и интервю с Депика и Каника - репортажите са от днес ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.dailymotion.com/video/x2ijmj3_jaal-mein-fasi-dahi-cho … dailymotion_sport

http://www.dailymotion.com/video/x2ijiv9_bhabho-ke-ghar-dahi-cho … 3rd-march-2015_tv

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboБлагодаря ти newsm51 newsm51Роси smile3533 txtloves txtloves

Тази Мена ще ме умори
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сантош им залага капан, нищо че Сандиа го поставя.   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Забавното е че от това което се говорят двете се разбира..чее са с еднакъв апетит.  Сандия ще се окаже сомнамбул, който ходи нощно време в кухнята да си похапва.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Нашата ще се окаже по-голяма лакомница от Мена. Щом ще ходи и на сън, забавата ще е пълна rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
    Все повече ми харесва как са го измислили Two Hearts браво на сценаристите!
Обичам си ги всичките txtloves как хубаво играят txtloves

Хахаха, това наистина ще е забавно!  newsm08 Много ти благодаря за превода и разяснението Миха ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вярно, че Сандия е позадрямала като влезе в кухнята, но може да ходи и да спи - може да е гладна, но полицейския нюх не го забравя. Пак усети, че има капан и не отвори тенджерата ...  Joy Joy Joy За разлика от нея Мена си е много лакома и въобще е разбра за капана и се хвана в мрежата ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Направо ще ме разбият - много забавни епизоди ни очакват. Браво на сценаристите ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts

# 288
   В днешния епизод които гледах.  Публикуваха снимка на Сурадж  всички много се радваха, Но той се е сетил когато бяха публикували снимката на Сандия, че   той не  я е подкрепил? И я моли за извинение  newsm44 smile3501 Two Hearts

Да! А после Сандия закачи снимката му на стената, но си удари пръста и нашия веднага почна да целува мястото, само че не беше уцелил ръката ...   Mr. Green Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes След това Сурадж закачи нейната снимка от вестника, когато писаха че е 3-та по успех - сложи я до неговата на стената.  newsm44 Two Hearts newsm76 Много красива сцена - това отлично го помня. Тя се чудеше как така я е запазил толкова дълго. Той е невероятен. Супер двойка са ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Oha! Flushed lovekiss

# 289
# 290
# 291
Миха,
Скрит текст:
за превода и за това,че ти харесват колажите ми.

# 292
wavey bg
Скрит текст:

Тара, хиляди благодарности за невероятните колажи! Особено този ми пълни душата! Страхотна си ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  ylinfant smile3521

# 293
Миха,
Скрит текст:

Красота!  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  bouquet

# 294
  • София
Миха,
Скрит текст:

Тара Two Hearts txtloves txtloves newsm51Страхотни са !!!

Момичета този епизод Сантош е във вихъра си rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo как насмете един от продавачите , направо му разказа играта, само защото изял храната на Сандия. Това трябва да се види. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Явно от тук нататък освен романтика и любов  ще има и много хумор. Смяла съм се с глас. Two Hearts txtloves Two Hearts

# 295
bgДобър вечер и Честит Празник на всички ! bg

# 296
              Момичета този епизод Сантош е във вихъра си rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo как насмете един от продавачите , направо му разказа играта, само защото изял храната на Сандия. Това трябва да се види. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Явно от тук нататък освен романтика и любов  ще има и много хумор. Смяла съм се с глас. Two Hearts txtloves Two Hearts

Ох да, току-що и аз го гледах и паднах от смях!  Joy Joy Joy Невероятен епизод ...  newsm44 На Сандия определено вече доста й се хапва. Облече полицейската униформа и отиде на работа. А Сурадж само гледа да е близо до нея - да й занесе по нещо. Дори в управлението отиде ...  smile3521 Two Hearts Two Hearts Обаче преди това Сантош приготви специална храна за Сандия - предупреди Менакши да не я изяжда! Мена не знам как, но устиска да не си хапне въпреки, че само се облизваше ...  hahaha hahaha hahaha Обаче продавача обърка кутиите и взе храната за Сандия, като остави своята кутия с храна. Интересно какво имаше в нея - ама Сурадж я занесе на Сандия ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Когато Сантош разбра, че продавача е взел кутията с храна за Сандия като го почна насред улицата - само където не го преби. Хората се скъсаха да се хилят ...  Joy Joy Joy А пък той така сладко си хапваше - накрая като видя, че не е неговата кутия му призля. Не за друго, а понеже Сантош хубаво го подреди ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А Сандия в офиса - дава нареждания на полицаите! Нали е полицейски инспектор ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Те тръгнаха и нашата нали й се хапва - взе да гризе нещо - не ми стана ясно какво беше, но Сурадж се появи при нея в управлението и тя веднага се прави, че не яде. Да ама се беше нацапала по устата и той я пита какво е това - пък тя се бърше. Големи сладури ...  smile3532  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves Той каза, че й е донесъл специална храна и тя без да губи време отвори кутията и като почна да яде с апетит. Сурадж доволен - нали мисли, че е от майка му. Сандия хубаво ще си похапне - ама не това което трябва ...  Joy Joy Joy И утре ще бъде голям смях ... smile3533

# 297
Българското си е българско! bg bg bg
Честит 3-ти март!  newsm51 Two Hearts Two Hearts
България! Една прекрасна
страна! Няма друга като нея!
Нека да се гордеем с нея и
да я обичаме много!
txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 298
Миха HugРоси Hug и аз сега изгледах новия епизод на Светлината от Индия  smile3521.
Мама Сантош приготвя храна за снахата а Сурадж и я носи в офиса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОт къде тръгнахме ,а къде стигнахме а  smile3521.В началото Сандия изобщо даже и не можеше и да си представи ,че ще може да учи или пък да работи .Милата се беше примирила с това да бъде само домакиня и нищо повече .А сега само няколко години по-късно тя работи мечтаната работа ,а нейния хубав съпруг и носи храната приготвена лично от свекърва и  smile3521.Остава само Сурадж да вземе да вее с едно ветрилоо на Сандия докато яде  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Браво на сценаристите за прекрасната хрумка да завъртят така сценария  smile3521.Айде да видим сега всички недоволни индийки какво ще кажат по въпроса а  newsm78 Не трябвало Сандия да прощава на Сурадж и да си изпуска възможността за Скотланд Ярд ,Хубаво ,че сценаристите не мислят като  тези недоволни фенове ами си следват техните виждания за нещата и ни представят една красива приказка  в която има мноого любов ,хумор ,романтика и мъничко драма ,че да не стане много захарно и да ни се отще да гледаме  smile3521
Смяла съм се с глас на Сантош като взе да го навиква тоя нещастен човек дето объркал канчетата с манджата и взел храната на снахата Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА Сандийчето като видя какво и носи Сурадж остана много доволна ама като взе да яде нещо май не и хареса  newsm78 явно усети ,че това не е приготвено от мама  smile3521
А Сурадж с каква бяла ризка се беше барнаааааал  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Heartsкрасота  smile3521И какво ги беше събрал братоците си и хем се черпеха с чай хем ги разпитваше и записваше нещо  newsm78 newsm78 да не би имена да му казваха за бебето  newsm78 Тц много е рано още за това ,нещо друго си записва с химикалчето той  smile3521

# 299
Тара Hug чудесни колажи си направила както винаги  smile3521
Ани HugЦветка Hug

Общи условия

Активация на акаунт