Мена:
"Тя не може да лъже. А и това състояние..с това ладо което изяде.Помниш майко, аз какви ги наговорих като си хапнах от сладките. Вече си мисля,че казва истината."
Арун:
"Какво ли си мисли Сурадж. Дали вече е сигурен, че ще става баща."
Сантош:
"Ще разберем като Сандия се събуди."

Сандия:
"Какво става Сурадж. Защо всички сте застанали до леглото ми?!"
А те я гледат с едни очакващи погледи

Мена:
"Етървичке помниш ли вчера как си хапна ..- и нали си е по физиономиите и прави с пръсти да и покаже как се е натаралянкала

Сантош:
"Емили, отиди и направи чай да се ободри. Сандия кажи ни сега за въпросите."

Сандия:
"Какво да ти кажа майко."

Мена:
"Не помниш ли какви въпроси ни зададе. Ама ние не ти отговорихме. Кои са Диипак и Чоти?
Сандия:
"От къде да знам кои са. Не познавам Диипак. Ааа..чакай Чоти не е ли дядото на Менакши?"

Другия път.. всички я гледат като втрещени.. определено не им е роднина....

Сантош:
"Сине питай я ти какво е казала. Питай де.."

Сурадж:
"Ами да питам

Сандия:
"Аз съм го казала?! Е как така ще е три, нали е две. Сурадж как ще кажа такова нещо."

Мъка..мъкаа..гледат, сучат, заекват

Арун:
"Сантош, Емили нали отиде чай да донесе."- Менакшито и люля с ръцете за бебебенце..не помага.

Сандия:
"Емили? А да, татко спомних си за Емили - ох, най-после. Вече всички си мислят, че сега ще си каже. Ще се пръснат от напрежение - Нали искахме да осъзнаят грешките си. Емили се прибра и вече всичко е наред."

Сантош:
"А какво се случи след това, помниш ли?" - Мена почва да и пее даже

Сандия пита нашия какво трябва да каже. А той милия "Е..какво трябва да кажа..."

Сантош:
"Боже господи!...Бирджу нали снима с твоя телефон, я дай да го види."

Сантош:
"Хайде дъще, кажи ни вярно ли е.." поглежда ги с най- засрамената и щастлива усмивка и хуква навън.

Сантош:
"Господи вярно е, аз ще стана баба. Синко ще ставаш баща."

"Мамо, виж цветето как показа истината. Хвърлих го а тя го хвана, и сега е бременна

Сантош:
"Не ще кажем на всички, трябва да благодарим и на боговете" - милата толкова е развълнувана, че вместо към вратата тръгва към прозореца да излиза.

Сурадж"
"Кажи Сандия - говорят през воал - какво ще правим сега. Ти вече каза на всички, след това дойде и заспа.

Сандия уж малко сърдита:
"Аз дойдох да ти кажа, а ти ми бягаше. После изведнъж ми стана весело."

Сурадж:
"Аз съм много щастлив, сега любовта ни става по- силна, с ново име. Сега тя е завършена."

"Толкова съм щастлива, искам цял Пушкар да разбере."
Арун:
"Е..че тя го каза пред целия град."

Сантош:
"Не, тогава беше опиянена. Сега е различно."
Минават покрай стаята на Мена и чуват как майка и нарежда:
"И двете сте бременни. Трябва да родиш момче, ти ще го направиш преди нея. Моменце ти е нужно сега. Така ще си подсигуриш всичко."

Сантош на Арун:
"Майка и влива в сърцето в сърцето на Мена отрова. Тя никога няма да се промени. Виж как говори за момче. Кога сме делили внуците си."
Арун се натъжава и и казва, че тя е безнадежден случай. Ноо...тогава чуват какво казва Мена:
"Аз мога да помогна на майка. Аз съм по-голямата снаха и ще и помагам. Все пак това ще ми е второ дете. Много се радвам за тях, ако не бях бременна щях да танцувам от щастие."

Майка и:
"Ти луда ли си, да се радваш за тях!"
Мена:
"Не ме обърквай сега. Девера и етървата и ние сме едно семейство. Започнахме нов живот. Вече няма да се делим на мое твое. Не ми пълни главата с глупости. Нека да ни се раждат деца."

Арун и Сантош се радват на думите на Мена. Сантош плаче:

"Сурадж и Сандия са благословенни. Виж как променят децата ни. Детето им ще е много щастливо. То е награда за цялото ни семейство."

Арун:
"Това дете ще обедини семейството ни."

"Щастлив си от тази новина. Усетих любовта ти с пълна сила."
Сурадж:
"Много съм щастлив, че ще ставам баща. Това е най-хубавото нещо което съм чувал."

Сандия:
"Така ли. Досега най-хубавото беше когато ми каза,че ме обичаш. А след като ще ставам майка. Нашата любов остава на второ място."

Сурадж се смее:
"Сандия, детето ще увеличи нашата любов. Тя ще стане по-силна."

Прегръща я миличкия а и тя го гледа с една щастлива усмивка.

Благодаря ти Роси

Сцените с двамата бяха страхотни

Последните епизоди