Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 440
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Миха HugРоси Hug и аз сега изгледах новия епизод на Светлината от Индия  smile3521.
Мама Сантош приготвя храна за снахата а Сурадж и я носи в офиса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОт къде тръгнахме ,а къде стигнахме а  smile3521.В началото Сандия изобщо даже и не можеше и да си представи ,че ще може да учи или пък да работи .Милата се беше примирила с това да бъде само домакиня и нищо повече .А сега само няколко години по-късно тя работи мечтаната работа ,а нейния хубав съпруг и носи храната приготвена лично от свекърва и  smile3521.Остава само Сурадж да вземе да вее с едно ветрилоо на Сандия докато яде  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Браво на сценаристите за прекрасната хрумка да завъртят така сценария  smile3521.Айде да видим сега всички недоволни индийки какво ще кажат по въпроса а  newsm78 Не трябвало Сандия да прощава на Сурадж и да си изпуска възможността за Скотланд Ярд ,Хубаво ,че сценаристите не мислят като  тези недоволни фенове ами си следват техните виждания за нещата и ни представят една красива приказка  в която има мноого любов ,хумор ,романтика и мъничко драма ,че да не стане много захарно и да ни се отще да гледаме  smile3521
Смяла съм се с глас на Сантош като взе да го навиква тоя нещастен човек дето объркал канчетата с манджата и взел храната на снахата Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА Сандийчето като видя какво и носи Сурадж остана много доволна ама като взе да яде нещо май не и хареса  newsm78 явно усети ,че това не е приготвено от мама  smile3521
А Сурадж с каква бяла ризка се беше барнаааааал  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Heartsкрасота  smile3521И какво ги беше събрал братоците си и хем се черпеха с чай хем ги разпитваше и записваше нещо  newsm78 newsm78 да не би имена да му казваха за бебето  newsm78 Тц много е рано още за това ,нещо друго си записва с химикалчето той  smile3521

Напълно съм съгласна с теб Ениnewsm10 Много забавен епизод - хубаво е, че сега Сантош толкова се грижи за Сандия, готви й и праща храна в управлението, където нашето момиче в полицейска униформа действа по задачи. А Сурадж е идеалния съпруг - веднага носи хнана на жена си. Дори ако има как би стоял цял ден при нея да си я храни, пази и да си гукат ...   newsm44 Two Hearts  newsm76  Kissing Heart smile3521 В началото сякаш храната се ослади на Сандия - в края гледаше странно, ама то кой знае какво е менюто на онзи продавач.  Joy Joy Joy Много й отива на Сандия униформата, а Сурадж винаги е супер - а пък с тази бяла риза - ухааа.   love001 Two Hearts hug Благодаря ти за тези прекрасни красоти на Сурадж и Сандия! Двамата са толкова прекрасни - истинска наслада за окото. Обожавам ги ... txtloves txtloves txtloves Oha!  loveuuu  ura Flushed

# 301
Има ли отделна тема за Булката?

# 302
Миха мерси за превода  smile3525,Роси за клипчето  smile3525
Мена ще и залагат капан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма тя милата пу да не и е уруки наистина си хапва доста добре и бременна и небремеменна все  е с апетит  Joy Joy Joy Joy Joy
Ох серията от снощи съм я гледала вече няколко пъти ,с новата пак така ще направя  smile3521
Сурадж и Сандия са прекрасни ,много красиви и влюбени   smile3521.А останалите те са  също много ,много сладки  и готини и всички са във вихъра си  smile3521

# 303

Dream Team няма отделна тема за Булката .Но тук момичетата които гледат този сериал си споделят и за него ,то всъщност тази тема е и за Булката както и за другите индийски сериали които се излъчват в България  smile3521
Аз за съжаление не гледам нищо друго освен Светлината иначе с удоволствие щях да го коментирам и Булчето  smile3521

# 304

Dream Team няма отделна тема за Булката .Но тук момичетата които гледат този сериал си споделят и за него ,то всъщност тази тема е и за Булката както и за другите индийски сериали които се излъчват в България  smile3521
Аз за съжаление не гледам нищо друго освен Светлината иначе с удоволствие щях да го коментирам и Булчето  smile3521

newsm10

Честно казано Ананди ми харесва повече от Гаури...има по-европейски черти от нея

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 23:25 от Dream Team

# 305
Миха мерси за превода  smile3525,Роси за клипчето  smile3525
Мена ще и залагат капан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма тя милата пу да не и е уруки наистина си хапва доста добре и бременна и небремеменна все  е с апетит  Joy Joy Joy Joy Joy
Ох серията от снощи съм я гледала вече няколко пъти ,с новата пак така ще направя  smile3521
Сурадж и Сандия са прекрасни ,много красиви и влюбени   smile3521.А останалите те са  също много ,много сладки  и готини и всички са във вихъра си  smile3521

И аз съм така Ени! Колкото и да ги гледам няма да ми омръзне - Великолепни сладури са Сурадж и Сандия! Особено вчера как се гушкаха, примигваха и се гледаха влюбено. Толкова са щастливи, че ще си имат бебе ...  newsm51 newsm76 Two Hearts Two Hearts  loveuuu  love001 txtloves

Иначе няма за какво да ми благодариш ...  Hug

Клипа определено е много забавен - ще бъде голям смях тези епизоди. Сантош и капани залага - Сандия и да дреме има нюх на полицай и видя въжетата и не вдигна капака, а се върна обратно, ама Менакши тъкмо да си хапне и хоп в мрежите ...
Joy Joy Joy

# 306
Хахаха, погледнете каква нова супер забавна снимка на Каника/ Менакши и Сантош е излязла зад кадър от "Светлината". Точно както Мена е хваната в капата и е покрита с въжетата. Сантош чак и нож държи - ще ме разбият ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Two Hearts smile3532

# 307
Момичета Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
А другия организатор на конкурса дето все е с Гари не знам името му, ама е много сладък Heart Eyes, мъжът на Мети също ми допада, хареса Сурадж от самото начало и както казах преди благодарение на него Сурадж се записа за конкурса. Някой знае ли как е истинското име на Брендън и дали наистина е индиец, явно ще има някаква роля занапред щом ще живее в къщата на Сантош Thinking А и друго се сетих - някой знае ли истинското име на другия колега на Сандия дето беше с нея и Закир, когато заловиха терористите?
Тара благодаря за колажите newsm51  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Ананди ми е любимка, Гаури не може да й стъпи на малкия пръст. С нетърпение чакам да дойде август месец, когато ще се появи Шив и тогава ще го видим Джагдиш #Cussing out

# 308
Момичета Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
А другия организатор на конкурса дето все е с Гари не знам името му, ама е много сладък Heart Eyes, мъжът на Мети също ми допада, хареса Сурадж от самото начало и както казах преди благодарение на него Сурадж се записа за конкурса. Някой знае ли как е истинското име на Брендън и дали наистина е индиец, явно ще има някаква роля занапред щом ще живее в къщата на Сантош Thinking А и друго се сетих - някой знае ли истинското име на другия колега на Сандия дето беше с нея и Закир, когато заловиха терористите?
Тара благодаря за колажите newsm51  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Наистина другия организатор на конкурса е много хубав - и аз го забелязах!  newsm10 newsm76 Two Hearts Мъжа на Мети е страхотен човек - може да се каже, че той подкрепяше повече Сурадж отколкото жена си. Освен това много му помогна - като се почне от лаптопа, та се мине през състезанието. Дори накрая се скара с жена си и я накара да си признае всичко ...  newsm44 ppp  Hands Clap Брендън е важен персонаж - не само защото подкрепи Сурадж по време на състезанието и обикна Сантош като майка, но и защото е много добър човек. Той е сирак и Сантош ще го приеме за свой син - дори ще отиде с тях в Пушкар и ще живее там известно време.  Wink Той именно ще засече сигнала от чистотата на лаптопа на Раджкумар и ще каже на Сандия. Така ще започнат да подозират, че има нещо гнило. thumbsup  Също Брендън й каза и че е доловил нещо в облеклото на Чоту - тогава Сандия ще се сети, че Раджкумар е сложил бомбата там.  smile3501 Интересна е ролята му, но не знам истинското му име ...  newsm78 За съжаление не знам и името на колегата на Сандия и Закир - предполагам питаш за пилота дето им помогна, когато се биеха с Раджкумар и терористите. Той също доста се би и стреля - симпатяга е, но не знам как се казва ... Rolling Eyes

# 309
Само да отбележа, че изгледах епизодите във Войо и съм очарована! Великолепни серии ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts Първо сцената, когато Сурадж и Сандия закачиха снимките си от вестника на стената.  photo Когато тя се удари с чука - Сурадж веднага отиде да й духа на ръката и да я целува...  oops Heart Eyes Flushed После толкова нежно се хванаха за ръце и се гледаха - Чоту обаче дойде и ги прекъсна, а Сурадж продължава да си държи ръката на Сандия и вика - кажи Чоту, а той си крие очите ...  smile3532  Kissing Heart  love001 Слязоха долу на партито и се запознаха с началника на полицията - жена му е преподавателка в университета. Позна Сандия и тръгна да я пита за полицейската академия, но тя я прекъсна ...  Wink Сурадж и Сандия бяха толкова красиво облечени - той в синьо, тя в розово! Уникални сладури ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж каза на Сандия, че е получил много подаръци, но тя все още не му е подарила нищо - тя се чудеше какво би искал той. А неговото желание беше да се качат горе и да се отдадат на любовта си един към друг ...  Oha! newsm08 smile3521 Само, че не казваше на Сандия - тя първо помисли, че иска нов мотор, но той отговори, че този няма да го смени, защото е символ на любовта им. Искал друго и каза, че се надява да не му откаже - тя питаше какво и той тъкмо да каже, Чоту пак го викна ...  Joy Joy Joy Вечерта Сурадж и Сандия се усамотиха в стаята им и се започнаха любовните игри ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж пак си искаше подаръка, а Сандия му каза да й подскаже какво точно иска - той се наведе и й прошепна нещо в ухото ...  newsm51 Явно и Сандия се сети какво точно иска. Тръгна да си сваля обицата, но Сурадж се намеси и той й я свали ...  smile3534 Започна да я гали нежно по рамото и лицето и тъкмо да я целуне - прозореца на терасата хлопна и те се обърнаха да видят какво става.  Flushed ppp  Hands Clap Сурадж веднага го затвори, в това време Сандия започна да играе на хвани ме - скри се зад паравана дето се преобличат, обаче чакаше Сурадж да отиде и да я хване - личеше си, че е готова да му връчи подаръка ...  smile3521 Two Hearts hug Сурадж отиде при нея - хвана си я, започнаха да ходят загледани един в друг и хванати за ръце - докато Сурадж не опря Сандия в стената и беше готов отново да я целуне ...  txtloves txtloves txtloves  mrstraetz newsm41 Сандия пак започна уж да бяга - но Сурадж си я хвана - после загаси лампата и си я гушна отзад! Направо великолепна сцена - галеше я, тя доволна и той доволен ...  luvbed Two Hearts kiss По едно време Сандия пак тръгна да бяга и взе газов фенер - отиде да свети на Сурадж, той също го взе и на тази светлина се гледаха влюбено и с желание ...  smile3521 txtloves newsm76 Сурадж остави фенера и тъкмо да се целунат и вече да направят кекса и хоп - Сантош викна отдолу Сандия да слезе и прекъсна работата.   grinning039  Crossing Arms Wink Направо си бяха 100 % готови според мен - любовни игри - погледи, прегръдки, галене и какво ли още не ...  txtloves txtloves txtloves  txtloves txtloves Великолепна сцена - тя ми е една от любимите ...  newsm44 newsm44 newsm44 После долу разбраха и че Чави е лъгала за изпитите и Сантош побесня - другите също се ядосаха. Сега Сандия ще я учи, за да вземе поправителния ...  newsm10 Сурадж беше много разочарован от Чави, но Сандия му каза, че тя ще й помогне - попита го дали й има доверие, а Сурадж отговори, че й вярва повече от колкото вярва на себе си - невероятни са ...  smile3501 1dating lovekiss

# 310
  • Prague Czech Republic

Ананди ми е любимка, Гаури не може да й стъпи на малкия пръст. С нетърпение чакам да дойде август месец, когато ще се появи Шив и тогава ще го видим Джагдиш #Cussing out
[/quote]           

И на мен  ми е любимка  Hug  bouquet

# 311
Ох, момичета, сега гледам повторението на Булката (нещо 3-ти март хич не ми се видя подходящ за индийски сериали) и направо съм бясна на Джаго. Страшен идиот! И аз като вас чакам с нетърпение Шив, да видим тогава на кого ще важничи.  #Cussing out

# 312
о-о-о това е прекалено вече!!!! Таз нашта и пода ли не може да измие!!!!! Да не е расла в саксия, то бива бива, ама такова... Нейното семейство не беше богато, кой им е мил пода... И Чави нищо не побарва, но все може да свърши туй-онуй
Такава нескопосност много ме дразни, разбирам че е филм, но малко реалити все пак трябва да има

# 313
пуснах едно око в напредналата Булка (епизод от 28,02.2015) нямаше как да пусна и двете очи, понеже бъкел не разбирам...
Там драми ли драми.... Сега пак са отвлекли малката на Анандито... И както винаги са отишли по едно и също време в храма и Анандито с Бабата и онова семейство с нейната дъщеричка.... Бебето реве та се къса, Анандито се ослушва, и на края се сблъскаха очи в очи с този и се разпознаха един друг

Няма ги Зизчето и Марвелитка да ни разяснят - что и как

# 314
Романтиката във Войо сериите продължава и днес  Heart Eyes Laughing Сандийка реши да подмени подаръка който си поиска Сурадж с мобилен телефон Embarassed Heart Eyes Embarassed но къде ти Сурадж се разтапя само като мине покрай него  и  не забрави да и припомни ,че след изпитите на Чави/нали сега учи с нея в стаята и/си чака поискания подарък Laughing Heart Eyes bowuu rotfImbo rotfImbo
Как му се представи само по GSM Laughing Heart Eyes...и снощната индийска серия надмина очакванията ми Laughing Joy Joy Сантош е готова на всичко за Сандия Heart Eyes Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт