Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 280
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
 wavey wavey wavey

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 20:45 от Tara41

# 586
От всичко прочетено днес за шамара и развитието на отношенията им през годините на снимане на сериала,останах поразена #Crazy честно да си кажа ,не ми се обсъждат повече Sadда са живи и здрави но съм неприятно изненадана  от претенциите на Депика..но то отдавна се забеляза ,че от както се омъжи за Рохит,романтичните сцени много се разредиха..може би Депика си отмъщава/връща за нещо.. Thinking ooooh! Tired

# 587
  • София

Колко са ни хубави txtloves Two Hearts
Благодаря ти
Тара txtloves Two Hearts

# 588

Като излезли от приказката за Спящата красавица и Принца Peace Heart Eyes txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 589
От всичко прочетено днес за шамара и развитието на отношенията им през годините на снимане на сериала,останах поразена #Crazy честно да си кажа ,не ми се обсъждат повече Sadда са живи и здрави но съм неприятно изненадана  от претенциите на Депика..но то отдавна се забеляза ,че от както се омъжи за Рохит,романтичните сцени много се разредиха..може би Депика си отмъщава/връща за нещо.. Thinking ooooh! Tired

Софи, това наистина ли го казваш?  newsm78 Честно казано и аз съм поразена как от една излязла новина правим генерални изводи за отношенията на двамата през годините. Ние не знаем до колко това е вярно. По скоро е поредната измислица на пресата ...  Wink Аз лично не мога да спра да ги харесвам само защото излязло нещо си в пресата, на което никой от нас не е присъствал ...  Peace Дори да са имали някои конфликти или проблеми в миналото - това нищо не означава. Нима никой от нас не имал такива със свои близки, роднини или приятели?  Sunglasses Едва ли всичко в дадени отношения всеки път върви по мед и масло - случва се да се поскараш с някого, пък после да ти мине.  Hug Аз вярвам повече на това, което виждам - а до тук сме виждали Анас и Депика колко добре се забавляват заедно, как се смеят и общуват на сета. Съжалявам, но не мога все да подозирам някого, че лъже и се преструва.  thumbsup Както и да е - спирам вече по тази тема. И не защото се отказвам от мнението си, а защото нямам сили да пиша. Нещо съм настинала - още не съм гледала и епизода. Ще го направя по-късно.  Whistling Просто виждайки подобни коментари ми стана странно и не се стърпях.  book Лека вечер ...   bouquet

# 590

Прекрасни са Тара! Много ти благодаря ...  Two Hearts newsm76  love001  Kissing Heart txtloves

# 591
Здравейте, момичета txtloves

Новината е леко неприятна, ако е истина, разбира се. Да се надяваме, че това е само рекламен трик, целящ повишаване на интереса на зрителите към сериала, покачване на рейтинга му в разни класации и от там повишаване и на приходите на продуцентската компания. Защото както казват, няма лоша реклама. Ако пък се окаже истина, без значение на причините, породили такава ескалация на напрежението, не очаквам нищо добро - нищо чудно  да настъпи пълен дефицит на романтични сцени, че и дори на бърза ръка  да приключат сериала.

# 592
  • София
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
       В новата серия освен страхотната приспивна песен на Сурадж newsm44 ни става ясно , че и мама  Сантош от тук нататък ще будува. Май се очертава цялото семейство Рати да будуват заедно със Сандия на смени Joy Joy Joy Joy
         И да ви зарадвам с една хубава новина за мама Сандия 1stroller Сантош е убедена,че ще има близнаци  newsm44 txtloves txtloves

# 593
  • Варна
"БУЛКАТА"
Хохохо! ... Наближава,май,избухването на бомбата! newsm48  Дали пък няма да е още утре?   smile3508  ... Е,свива ми се сърцето за Ананди-голям шамар ще изяде,горкичката ... ама по-добре,да става,каквото ще става и да се свършва,че не мога да я гледам,като я прави на маймуна,тоя мухльо мухлен!  smile3516

Много романтична сцена между Гена и Васант!  Heart Eyes И много хубав разговор, доволна съм. Simple Smile
Да,на мен също ми хареса ... Много убедителна беше,Гена! ... Чак мен убеди!  Wink  Е,още по-хубаво щеше да стане,да бяха извъртяли една кърска лИбоФ,че хептен да им потръгнат нещата,ама и така не е зле. Доволна съм. Много ме ядосваше Васант,когато си избиваше комплексите,тормозейки Гена  Crossing Arms

Много дразнещ Джагдиш, много... откакто се е родил Калиани не спира да го глези и оправдава за ВСИЧКО. Както впрочем сега прави и с Нанду. ... Изключително субективна е, що се отнася до внуците ѝ ...
Ама за какви субективизъм-обективизми,по отношение на синовете и внуците й,повдигаш въпроса,моля ти се?!  Grinning  Абе,тя,даже с очите си да види,че някой от тях е станал сериен и масов убиец,пак ще се хвърли,да гълчи жертвите им,че са виновни,любимецът й,да ги убие! И за миг даже,няма да се поколебае! Такова нещо,като обективност,като справедливост,като безпристрастност,когато става дума за чедата й, изоооообщо не й влиза в сметките,даже като добро желание-ампутирани са й,тези понятия, по отношение на децата и внуците й  ooooh!
Ех! ... На Калианито,внучка да съм й,искам аз ! Друго нииищо не ми трябва!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 23:08 от Lora-Di

# 594
Миха Hug много мерси ,че ни сподели това което знаеш за Анас и Дипика  smile3525
Мдааа каквито и проблеми да са имали Анас и Дипика в живота те никога не са се отразявали на работата им .Сурадж и Сандия са  били винаги много ,много сладки ,влюбени и  готини  smile3521
Надявам се че тази скандал е чисто рекламен трик или пък жълта клюка /Ако пък има някакъв проблем между Анас и Дипика се надавам ,че ще успеят да го разрешат и това няма да се отрази на работата им .Но определено не ми се вярва ,че Анас ще тръгне да обарва Дипика и ще се държи непристойно с нея .А това ,че е се е самозабравил още по не го вярвам щото тя тая работа с неговата известност не е  от вчера ,Светлината като сериал и Анас ,Дипика и останалите артисти са известни вече от няколко години тъй че  на Анас му е малко късно да се разболява от звездомания ,той вече трябва да е свикнал с известността си   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Както и да е няма смисъл да го нищя този въпрос ,скоро ще стане ясно какво точно се случва  smile3521
Новият епизод от Индия беше много хубав smile3521Сурадж много хубава приспивна песен изпя на Сандия ама докато припяваше ла ла,ла и той взе да задрямва  Joy Joy Joy Joy Joyобаче се разсъни бързо и си намери хубаво занимание да си залепя пликчета за сладките Joy Joy Joy Joy.мама и тя на пост стои и тя притеснена за Сандия .Ноо Сурадж въпреки всичко пак задряма и Сандийка айддеее на нощно пътешествие до стаята за молитви  smile3521
Сурадж горкия си изкара акъла като се събуди ама като намери Сандия да се моли се успокои изчака я и пътър пътр след нея върви тихичко да не я разбуди  smile3521
Роси бързичко се оправяй миличка  Hug Hug Hug
Тара HugДжули Hug много хубави колажи   smile3525 smile3525
Софи Hug

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 01:01 от Eny87

# 595
txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
       В новата серия освен страхотната приспивна песен на Сурадж newsm44 ни става ясно , че и мама  Сантош от тук нататък ще будува. Май се очертава цялото семейство Рати да будуват заедно със Сандия на смени Joy Joy Joy Joy
         И да ви зарадвам с една хубава новина за мама Сандия 1stroller Сантош е убедена,че ще има близнаци  newsm44 txtloves txtloves

Благодаря ти за инфото Миха!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Интересно само от къде пък Сантош е убедена, че ще са близнаци - опасна е!  Mr. Green Епизода в Индия наистина беше невероятен - най-много ми харесаха Сурадж и Сандия в спалнята! Той така хубаво й пя и си я галеше. Накрая освен Сандия и той заспа. Големи сладури са ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  loveuuu Two Hearts  love001 После Сурадж се събуди и реши да стой на пост - лепи си пликовете, Сантош и тя се появи - неспокойна е заради снахата!!! По едно време към 4 часа горкия заспа и Сандия тогава се събуди и пак тръгна надолу - добре, че той я усети и след нея. Този път обаче Сандия отиде да се моли на сън. Сурадж и Сантош я гледаха в страни ... Flushed Wink  grinning039

# 596
Миха Hug много мерси ,че ни сподели това което знаеш за Анас и Дипика  smile3525
Мдааа каквито и проблеми да са имали Анас и Дипика в живота те никога не са се отразявали на работата им .Сурадж и Сандия са  били винаги много ,много сладки ,влюбени и  готини  smile3521
Надявам се че тази скандал е чисто рекламен трик или пък жълта клюка /Ако пък има някакъв проблем между Анас и Дипика се надавам ,че ще успеят да го разрешат и това няма да се отрази на работата им .Но определено не ми се вярва ,че Анас ще тръне да обарва Дипика и ще се държи непристойно с нея .А това ,че е се е самозабравил още по не го вярвам щото тя тая работа с неговата известност не е  от вчера ,Светлината като сериал и Анас ,Дипика и останалите артисти са известни вече от няколко години тъй че  на Анас му е малко късно да се разболява от звездомания ,той вече трябва да е свикнал с известността си   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Както и да е няма смисъл да го нищя този въпрос ,скоро ще стане ясно какво точно се случва  smile3521
Новият епизод от Индия беше много хубав smile3521Сурадж много хубава приспивна песен изпя на Сандия ама докато припяваше ла ла,ла и той взе да задрямва  Joy Joy Joy Joy Joyобаче се разсъни бързо и си намери хубаво занимание да си залепя пликчета за сладките Joy Joy Joy Joy.мама и тя на пост стои и тя притеснена за Сандия .Ноо Сурадж въпреки всичко пак задряма и Сандийка айддеее на нощно пътешествие до стаята за молитви  smile3521
Сурадж горкия си изкара акъла като се събуди ама като намери Сандия да се моли се успокои изчака я и пътър пътр след нея върви тихичко да не я разбуди  smile3521
Роси бързичко се оправяй миличка  Hug Hug Hug
Тара HugДжули Hug много хубави колажи   smile3525 smile3525
Софи Hug

Ени, Джули - и аз като вас се надявам нещата пуснати днес да са рекламен трик или поредната измислица на жълтата преса! Надявам се, че всичко между Анас и Депика е наред.  Praynig Praynig Praynig Ени - определено и аз като теб не вярвам Анас да обарва така явно Дапика - тя пък си стояла и си заснела сцената докрай. А след нея обсъдила нещата ...  Joy Joy Joy Пък чак режисьора я питал защо си стой спокойно докато Анас я обарва по интимните части ...  Mr. Green Нещо много измислено и жълто ми се вижда - особено пък това за звездоманията - пиянството и останалите глупости. Не го вярвам ...  Naughty Надявам се, че скоро нещата ще се изяснят и че всичко ще е наред ...  Praynig Praynig Praynig

Епизода беше много хубав - най-вече приспивната песен на Сурадж!!! Сандия бързичко заспа, той също позадряма - сладури ...  txtloves txtloves txtloves   love001 newsm44   Kissing Heart    loveuuu

А иначе и аз мога да измисля нова версия за шамара - утре току-виж я публикували и нея - и без това се изписаха хиляди. Например - Анас и Депика имат тайна връзка, която понякога не могат да сдържат - тя си проличала по време на интимните сцени, но нали всички гледат. Нормално е и тя да се възмути - нали е професионалист изпълнила я е до край. После решила да възруптае, за да не предизвикат съмнение. Анас влязъл уж, да протестира и хоп тя го ударила. Пред хората ще изглежда, че не се разбират, а в действителност са си дори доста близки ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Шегувам се разбира се - изведнъж ми хрумна тази история.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Въпроса е, че всеки пише какво ли не - ама до колко написаното в пресата е вярно е друг въпрос. Те си знаят най-добре ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Важното е да сме прави и написаното днес да е измислица или рекламен трик - дано всичко е ок между двамата сладури! Praynig Praynig Praynig

Благодаря ти за пожеланията Ени! И аз се надявам скоро да съм по-добре, че настинката е ужасна ... 
Hug Hug Hug

# 597
  • София
Аз пък се надявам да е истина!

# 598
Аз пък се надявам да е истина!

Кое се надяваш да е истина и защо? Нещо не можах да те разбера newsm78 Едва ли искаш нещата на сета да не вървят и глупостите дето се изписват по адрес на Анас и Депика да са верни - не ми се вярва.  Naughty Знам колко обичаш сериала и двамата сладури - затова не мисля, че искаш това и имаш друго в предвид.  Peace Аз се надявам, че всичко е измислица и нещата са наред и че колкото и да продължи сериала Анас и Депика ще си играят до край, че няма да сменят никого от тях и че накрая финала ще е щастлив ...  Praynig Praynig Praynig

# 599
Здравейте!

Едва преди малко изгледах сериите на Светлината във войо, защото цял ден ме нямаше и там където бях успях да гледам единствено булката, понеже имаше телевизор. Та сериите бяха много напрегнати, не знам дали някой ги е гледал така и не прочетох коментари за тях. Дано новините, които сте публикували не се окажат истина и най вече дано не решат да премахнат някой от главните герои, както стана в цветовете.

Тоя Рачкумар тотално ми скъса нервите днес. В началото не знам какво даваха, имаше музика, но разбрах, че не разкриха Рачкумар. После Сандия се прибра и всички започнаха да я питат къде е била. Тя през цялото време мълча и не каза нищо. Това малко ме подразни, защото можеше поне нещо да каже, а тя мълчи, все едно е няма. Сурач също се опита да разбере нещо, но не успя, Сандия постоянно си спомняше думите на полицая, че не трябва да казва нищо.

Рачкумар се притесни, че мисията му ще се провали. Говореше явно с човекът, който държи Чатури, защото той му каза, че ако каже ще я убие, но Рачкумар му каза да не я убива.

Бомбата трябваше да избухне в храма, когато се събират за някакъв празник. Полицаите видяха, че на флашката има някакви файлове, по които се разбира, че терористите ще оставят Чатури в храма и се организираха да дебнат.

Не всичко ми беше съвсем ясно. Рачкумар реши за мисията си да използва Чото и му купи някакъв плат, откойто заши някакво сако. Чото много го хареса. Рачкумар го взе да го занесе да му го изгладят и когато го върна Чото забеляза, че сакото е станало твърдо. Бомбата беше в него. Рачкумар му каза да не разкопчава някакво копче и да го носи през цялото време. Целта беше бомбата да избухне чрез Чот и той да умре. Рачкумар му подари и някакъв часовник. Каза му като отидат в храма да застане където има най много хора.

Чото реши да се похвали на Сандия за часовника, който Рачкумар му е купил. Тя веднага забеляза, че на часовника има аларма с час 11 и 30 и попита Чото къде ще ходи точно тогава. Рачкумар веднага каза, че нарочно му е нагласил аларма, понеже тогава трябва да е в училище, а той много се заплесвал.

Всички бяха много щастливи за празника и се приготвяха, а Сандия беше притеснена, че не знаят каква опасност грози града. Тя постоянно си спомняше случилото се с родителите и  и си казваше, че няма да допусне да се случи в Пушкар.

По някакъв начин Чото си изцапа сакото, но не разбрах как. Пропуснах само да кажа, че когато Чото показа Часовника Сандия също му подари нещо, което каза, че ще закачи на сакото, но не разбрах какво беше. Когато се опита да го закачи, видя, че сакото е твърдо. Рачкумар каза, че нарочно е избрал твърд плат, понеже рядко си шият такива дрехи, да е по издръжлив.

Като се изцапа Чото се разстрои, че няма да може да облече сакото. Сурач му каза д и облече някакви други дрехи, но Рачкумар каза, че Чото е чакал отдавна да облече сакото и много ще се разстрои. Ако могат с нещо да го почистят. Сантош каза, че това е кетчуп и ще се махне ако го изчистят с лимон. Сандия каза на Чото да съблече сакото, но той не можеше да разкопчее онова копче, което явно рачкумар му каза да не разкопчава. Тя каза, че ще му помогне, а Рачкумар много се притесни. Каза, че Сандия не само ще види бомбата, но и него ще разкрие. Така свърши последния епизод, не знам какво ще стане, но утре ще са много напрегнати сериите.

Общи условия

Активация на акаунт