Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 273
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
"БУЛКАТА"
Хохохо! ... Наближава,май,избухването на бомбата! newsm48  Дали пък няма да е още утре?   smile3508  ... Е,свива ми се сърцето за Ананди-голям шамар ще изяде,горкичката ... ама по-добре,да става,каквото ще става и да се свършва,че не мога да я гледам,като я прави на маймуна,тоя мухльо мухлен!  smile3516

Много романтична сцена между Гена и Васант!  Heart Eyes И много хубав разговор, доволна съм. Simple Smile
Да,на мен също ми хареса ... Много убедителна беше,Гена! ... Чак мен убеди!  Wink  Е,още по-хубаво щеше да стане,да бяха извъртяли една кърска лИбоФ,че хептен да им потръгнат нещата,ама и така не е зле. Доволна съм. Много ме ядосваше Васант,когато си избиваше комплексите,тормозейки Гена  Crossing Arms

Много дразнещ Джагдиш, много... откакто се е родил Калиани не спира да го глези и оправдава за ВСИЧКО. Както впрочем сега прави и с Нанду. ... Изключително субективна е, що се отнася до внуците ѝ ...
Ама за какви субективизъм-обективизми,по отношение на синовете и внуците й,повдигаш въпроса,моля ти се?!  Grinning  Абе,тя,даже с очите си да види,че някой от тях е станал сериен и масов убиец,пак ще се хвърли,да гълчи жертвите им,че са виновни,любимецът й,да ги убие! И за миг даже,няма да се поколебае! Такова нещо,като обективност,като справедливост,като безпристрастност,когато става дума за чедата й, изоооообщо не й влиза в сметките,даже като добро желание-ампутирани са й,тези понятия, по отношение на децата и внуците й  ooooh!
Ех! ... На Калианито,внучка да съм й,искам аз ! Друго нииищо не ми трябва!  Mr. Green

И аз гледах днес серията, мисля, че скоро бобата ще избухне. Нали се чудехме как ще разбере Ананди, ето как, като му иде на гости и го изненада. Честно казано, в началото когато и се скара за имейла, чак на мен ми стана гадно. После тоя скапаняк се направи, че уж нарочно и се е развикал.

Калиани уж после го изгонвала и никак не го защитавала, ама кой знае кога ще е това. Обаче Васант и Гена много бързо се връщат от почивката, иначе и мен много ме изкефи техния разговор. Дано още утре изпратят Ананди при него, та най после да разберат що за лекенце е.

# 601
Бубе, в началото на епизодите по Войо по време на музиката даваха как Сандия преследва Радкумар! Доста тичане падна - накрая на един пазар хвърли по него гума от кола и го блъсна, той се забави и тя го хвана - първо го блъсна в едни делви, после започна сериозно да го бие в гърба, опита да му свали и маската, но той й хвана ръката, стисна я и я блъсна. Тя не успя да свали маската - той побягна пак, тогава Сандия видя една количка и го блъсна с нея - така той си сряза крака. Въпреки това побягна - имаше един човек с колело - той го блъсна и така забави Сандия и другите. От там се качи на един камион и избяга ...  newsm10 Сандия си беше скъсала и сарито - всички в дома на Рати бяха на масата и се чудеха къде е - когато тя се появи Сантош й се скара, че не се е обадила и е закъсняла. Питаха я къде е била, но тя не каза - дори на Сурадж! После Сантош видя, че си е скъсала сарито - Сурадж и другите също видяха и се чудеха какво е станало. Сантош даже я пита да не се е борила пак с бик ...  Joy Joy Joy Раджкумар дойде пред тях се мъчеше да ходи нормално, но по едно време раната му прокървя - но той я покри и не го видяха ...  Wink После Раджкумар сложи бомбата във вътрешността на сакото на Чоту - Сандия дойде и подари на Чоту брошка. Нея опита да закачи - първо не успяваше, но после успя. А часовника показва в колко ще избухне бомбата, но никой не знае ...  thumbsup Накрая като всички се приготвиха и седнаха да хапнат - Сантош се въртеше около Чоту и ключовете й от кръста тръгнаха да се притеглят към сакото му - тя се чудеше какво става. Раджкумар се усети, че магнитното поле от бомбата ги тегли и затова нарочно бутна подноса с яденето на Чоту, без той да види, та да стане и да почисти и така ключовете да не се привличат. Само че Чоту се нацапа - и затова искаха да му дадат други дрехи. Но Радкумар каза, че той искал това сако и Сандия тръгна да му го сваля, за да го чисти ...  Hug

# 602
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Нося две новинки за Светлината от индийския форум  smile3521
Първата доколкото разбирам е ,че семейство Рати ще се местят в къщата на Анкур  newsm78.Каква е причината не ми стана ясно .В индийския форум коментират ,че може би ще има скок  във времето и къщата на Рати трябва да и направят някакви  преустройки  newsm78

http://www.dailymotion.com/video/x2j4azh_rathi-parivaar-ne-chodh … ti-hum_tv?start=0

Втората новина дано да не вярна ,защото би било много тъпо ако се окаже истина.
Ето няколко  видео клипа в които се коментира ,че Дипика ударила Анас защото той се държал непочтително с нея  newsm78.Така я бяха сложили новината на английски в индийския форум така ви я казвам и аз .И те като мен са в чуденка защо Анас точно сега би се държал непочтително с Дипика .Тя е омъжена ,той сгоден ,имаше време  в което двамата бяха свободни и се виждаше на клипчетата от сета  ,че се разбират чудесно .защо тогава са се разбирали чудесно  и той не е проявявал никакво неуважение и изведнъж сега ще се държи зле с колежката си  newsm78

http://www.dailymotion.com/video/x2j4b0j_tv-ki-hot-news_tv
http://www.dailymotion.com/video/x2j4ffi_tv-ki-fatafat-express_tv
https://www.youtube.com/watch?v=NiHx09o7nio

Ето тук го прочетох инфото

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4309620&TPN=75

Няма никакви коментари до колкото разбрах нито от Анас ,нито от Дипика или пък някой друг от екипа или продуцентите , така че това може би си е няккава мнооого жълта клюка.

Много се надявам втората новина да не е вярна newsm17 smile3518 smile3518 Чудя се на Депика какво не му е харесала в Анас съжалявам, че любовта им във филма не е станала истинска, но това е реалността cry Те просто са родени един за друг, толкова много ги обичам! И все пак докато не са потвърдили новината предпочитам да не вярвам на това.

# 603
Ени,

И аз прочетох новината и доколкото разбирам Дипика си е изпуснала нервите докато се е карала с един от режисьорите, а го отнесъл Анас, защото се намесил Sad

https://www.facebook.com/trp.of.indian.serials/photos/a.33769809 … ype=1&theater

https://www.youtube.com/watch?v=JBB2pU4QkIg

Това, ако е вярно съм ядосана на Депика, защото Анас в случая няма никаква вина.

# 604
Eny87  Hug

Много романтична сцена между Гена и Васант!  Heart Eyes И много хубав разговор, доволна съм. Simple Smile

Да и на мен много ми хареса Peace Може би сега Гена ще забременее с второто дете (май имаше второ, ако не се бъркам). Обаче тази мелодия, която пуснаха, когато Гена и Васант си взеха довиждане с Нанду винаги ме разчувства.

# 605
Ех! ... На Калианито,внучка да съм й,искам аз ! Друго нииищо не ми трябва!  Mr. Green
Това ми хареса!  Joy

# 606
Ани, момичета - да се надяваме, че всички тези новини не са верни, а са поредните измислици. Днес също продължават да говорят по този въпрос из медиите, но актьорите и екипа нищо не са казали. Поне до колкото разбрах.  Wink Дано всичко между Анас и Депика да е наред и това с шамара и другите безумия да не са верни ... Praynig Praynig Praynig Ето една нова снимка на Анас зад кадър от днес - тук е заедно с актрисата в ролята на Чави! Под снимката тя е написала: страхотното и пълно сърце е магнит за чудеса!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано всичко е ок - Анас е супер ...  Hug

# 607
Привет на всички!

Роксис, мерси за разяснението, това с ключовете всъщност не можах тогава да го разбера, а когато Сантош я попита, дали се е борила с биковете ми стана смешно, но снощи пропуснах да го кажа.

Днешните епизоди бяха много напрегнати, заболя ме ужасно главата докато ги гледах.

Сандия каза на Чото да и даде тя да му откопчее сакото. Рачкумар каза, че ако Сандия изнесе сакото, не само ще разбере за бомбата, но сигурно ще го разкрие. В това време дойде Анкур и Рачкумар се възползва да каже на Сандия, че брат и е тук, тя да му поднесе закуската, а той ще почисти сакото на Чото. Сантош също и каза да остави сакото и да се погрижи за брат си. Чото искаше първо да свали сакото, но Рачкумар му каза, че ще го почисти без да го сваля.

Тръгнаха към храма.

Сандия си спомня, че полицаят е казал, че по снимките на флашката се разбира, че терористите имат намерение да нападнат храма и че тогава ще освободят Чатури. Сантош я попита за какво се е замислила. Тя каза, че прозорецът на стаята останал отворен и трябва да се върне да го затвори, но явно за нещо друго щеше да се връща. Молеше се на боговете, да пазят близките и, понеже не е могла да попречи семейството и да отиде в храма.

Имаше доста време музика. После Сандия май се срещна с полицаите, но не разбрах точно. Каза на някой, че се надява всичко да е наред и че вярва в тях. Някой каза, че за сега не вижда нищо подозрително.

Рачкумар каза на тези дето държат Чатури, че за да заблудят полицията е време да преминат към план а, да я освободят, а те докато се занимават с нея, ще изпълнят план б.

Сантош си говореше, че ако Чатури е там ще я попита как и стои сарито, а сега няма кой да я попита. Чатури явно я чуваше, защото си говореше, че е близо, а тя не може да я познае. Постоянно казваха на някаква жена да не стои където има много хора, че била бременна.Доста време имаше музика. Някой каза, че са намерили Чатури.

Сандия беше казала на полицаите, че терористът се е ранил и по това също могат да го познаят. Видяха някакъв ранен, питаха го как се е наранил.Той каза, че е паднал, но те му казаха да отиде при началника да вземе разрешение и тогава ще влезе. Не знам дали беше Рачкумар, или някой друг. Рачкумар каза на някой да се оправи с чатури, а той ще си свърши работата и изчезва.

Някой попита Чото какво има в джоба. Той първо каза, че няма нищо, но после се сети, че имал някаква количка.

Сандия попита къде е Чатури. Полицаят каза, че е на сигурно място. Извика Сандия да и покаже нещо. За Чатури е имало завързана бомба и трябвало да я обезвредят. Казаха, че ако я отвържат, бомбата ще гръмне.

Сандия и Чатури се видяха. Чатури я молеше да я спаси. Сандия и каза да не се страхува, че това са полицаи, да ги остави да си свършат работата.

Оставаха 25 секунди докато бомбата избухне. Полицаят каза на Сандия да не се притеснява, че ще я обезвредят. Сандия им благодари, че са спасили всички, но все още не знаеше, че в сакото на Чото също има бомба. Бомбата, която беше завързана за Чатури я обезвредиха.

Чатури каза на Сандия, че е много разтревожена и иска да види Сантош. Сандия и каза, че няма нищо страшно и че вече е освободена. Каза и, че тя може много да помогне на полицията. Да се опита да си спомни кои са били терористите и дали не ги е чувала нещо да си говорят. Чатури каза, че не е можела да вижда лицата им, понеже носели маски. Полицаят я попита дали не помни някакви гласове, име, белези. Тя каза, че нищо не знае, че всичко и е било като в мъгла.

Рачкумар каза, че проверяват краката на всички мъже и ако видят неговата рана ще го арестуват.

Сандия отново настояваше Чатури да си спомни нещо. Тя пак каза, че не знае нищо. Сандия и каза, че все нещо трябва да помни.

Менакши видя Сандия при полицаите и се зачуди какво прави там. Реши да иде и да провери. Като видя, че Чатури е с нея, много се изплаши и започна да заеква, но от друга страна се успокои, че е жива и няма да и направят нищо. Сандия пак я попита за някакво име. Чатури каза, че си спомня едно име, но от начало не можеше да го каже добре. Менакши се изплаши, да не би да каже нейното име и се приближи да чуе. Чатури каза Анураг Джорджи. Менакши го чу и и се стори познато.
Полицаят каза, че Рачкумар се е наранил за да предпази тях. Другият полицай видя, че раната е на същото място, на което онзи човек се е наранил, но този се застъпи, че се е наранил за да ги предпази. Сурач се появи и видя, че Рачкумар се е наранил. Каза му да отиде да му окажат първа помощ, но той не се съгласи. Каза, че първо ще помогне за даровете и тогава ще отиде на лекар.

Менакши си спомни, че това е името на Рачкумар, понеже го е чула да го казва на някой по телефона. Разбра, че той е терористът. Отиде при тях и каза, че знае кой е Анураг. Каза, че това е Рачкумар. Сандия много се учуди. Попита Менакши дали е сигурна в това, което казва. Тя каза, че се кълне в бебето си, че това е Рачкумар. Каза, че му е ровила из дрехите и е намерила паспорт.

Сандия си спомняше за всичко, за безжичния интернет, за телевизора, започна да си спомня всичко, което е видяла, но не е знаела за какво става въпрос. Каза на полицаите, че Рачкумар е със съпругът и на някаква сергия. Полицаите казаха, че сега ако го разкрият ще настане голяма паника.

Сандия се обади на Сурач да му каже. Тя започна да му казва, че терористът е Рачкумар, но той не я чуваше и започна да пита кой е терористът. Тя му каза да не говори силно. Каза му, че терористът е Рачкумар. Да го спре да не влиза в храма. Менакши също отиде да каже на другите да не влизат. Дълго време имаше музика и не знам какво ставаше.

Сантош тъкмо се чудеше къде се е запиляла Менакши. Тя отиде и каза, че Рачкумар е терорист.

Сурач каза на Рачкумар, че играта свърши. Каза му, че го е обичал като свой брат, дори го е приел в дома си, а той с какво му се е отплатил? Попита го защо го е направил. Той отговори, че това е негов дълг и е трябвало да го изпълни. Сурач го попита ако неговите родители са били там пак ли щял е да постъпи така. Той каза, че това нямало да му попречи. Сурач му каза, че вълци като него нямат семейства. Добави, че ще бъде наказан. Рачкумар каза, че не е толкова лесно да го хване. Нещо стана със Сурач и така свърши последния епизод.

Нищо Не казаха за сакото на Чото, дали там няма да избухне бомба, сигурно в утрешните епизоди ще се разбере.

# 608
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Бубе Hug мерси за разказа на новите серии от ВОЙО  smile3525
Аз погледнах съвсем мъничко от последната серия ,че неможах да се стърпя  smile3521
На Менакши любопитството и един път да е полезно  smile3521.Благодарение на нея стана ясно ,че Раджкумар е терориста .Сандия се обади на Сурадж да го предупреди и Сурадж подгони Раджкумар и успя да го хване ,нооо сега серията завърши с насочен към главата на Сурадж пистолет  smile3518В другата серия ще прострелят в крака Раджкумар точно на време ,за да спасят Сурадж. smile3521
Бубе да  в сакото на Чоту има бомба и тя утре ще избухне ,но за наша радост и за най-огромно съжаление на Раджкумар никой няма да пострада .
Артиста който играе Раджкумар се справя много добре с ролята си,как само си  сменя изражението .Ей така  както е усмихнат и миловиден и изведнъж  придобива едно брутално изражение ,сякаш си слага маска и става безразличен и студен .

# 609
В сериите от вчера Менакши как се беше пременила в червеното сарииии ,,Викрам веднага му блесна погледа като я видя  smile3521
Чоту  и той пременен в ново сако прилича на малък мъж ,моооо още си се срамува като малко момче  smile3521миличкия как се скри зад Сандия като му правеха комплименти и той се засрами ,беше много сладък  smile3521

# 610
Аз пък се надявам да е истина!

Кое се надяваш да е истина и защо? Нещо не можах да те разбера newsm78 Едва ли искаш нещата на сета да не вървят и глупостите дето се изписват по адрес на Анас и Депика да са верни - не ми се вярва.  Naughty Знам колко обичаш сериала и двамата сладури - затова не мисля, че искаш това и имаш друго в предвид.  Peace Аз се надявам, че всичко е измислица и нещата са наред и че колкото и да продължи сериала Анас и Депика ще си играят до край, че няма да сменят никого от тях и че накрая финала ще е щастлив ...  Praynig Praynig Praynig

Роси HugМиха Hug
Роси мерси за новичката снимка  smile3525
Аз днес надникнах в индийския форум и там много сериозно се вълнуват по случая Излезнали са още две клипчета според които продуцентите май се чудели дали да не ,махнат Анас от сериала.Съжлаявам ,че не ги запазих и сега не мога да ви ги пусна ,че нямам време да се връщам при индийците.Но те тези клипчета са си от клюкарски предавания ,както и всички други до сега ,няма нищо официално все още .Всички от екипа на Светлината си били изключили телефоните и никой нищо не коментирам.Сигурно шефчетата се чудят как да го оправят  гафа .
Не знам дали цялата работа е истина обаче дано по скоро някой каже нещо официално ,че да се спрат с клюките и разните тълкувания на историята.
Лошото е ,че от всичко това само и единствено губи сериала и Сурадж и Сандия.Ако е наистина вярно ,че Анас е опипвал Дипика от тука на татък ако изобщо двамата продължат то готините и романтични сцени между тях  май трябва да ги забравим.Е всъщност няма да има прегръдки ама другото ще си остане ,а Анас и Дипика даже само от погледи могат да направят една сцена хубава и ако прибавим и хубава музика ,някоя усмивка и романтиката ни е на лице  smile3521
Въпроса е дали ако цялата тази смрад е истина Анас и Дипика ще могат да продължат да работят заедно  newsm78Дано да успеят да намерят път един към друг ,да си изгладят различията ако е необходимо да се извинят един на друг и да си спомнят времето когато бяха щастливи  smile3521

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 16:35 от Eny87

# 611
Милата Гена, ни градските, ни селските дрехи й стоят добре  Grinning И Какви са тия цветове, които й подбират. На тази тъмна кожа най-малко вишнево и лилаво отиват... ooooh!

# 612
На мен Гена много ми харесва. Вярно, че лилавото и нюансите му не стоят добре на тъмна кожа, но тя ми е супер симпатична.
О, чудо - Джагдиш си призна, че е слаб!  Mr. Green

# 613

Скрит текст:
Роси HugМиха Hug
Роси мерси за новичката снимка  smile3525
Аз днес надникнах в индийския форум и там много сериозно се вълнуват по случая Излезнали са още две клипчета според които продуцентите май се чудели дали да не ,махнат Анас от сериала.Съжлаявам ,че не ги запазих и сега не мога да ви ги пусна ,че нямам време да се връщам при индийците.Но те тези клипчета са си от клюкарски предавания ,както и всички други до сега ,няма нищо официално все още .Всички от екипа на Светлината си били изключили телефоните и никой нищо не коментирам.Сигурно шефчетата се чудят как да го оправят  гафа .
Не знам дали цялата работа е истина обаче дано по скоро някой каже нещо официално ,че да се спрат с клюките и разните тълкувания на историята.
Лошото е ,че от всичко това само и единствено губи сериала и Сурадж и Сандия.Ако е наистина вярно ,че Анас е опипвал Дипика от тука на татък ако изобщо двамата продължат то готините и романтични сцени между тях  май трябва да ги забравим.Е всъщност няма да има прегръдки ама другото ще си остане ,а Анас и Дипика даже само от погледи могат да направят една сцена хубава и ако прибавим и хубава музика ,някоя усмивка и романтиката ни е на лице  smile3521
Въпроса е дали ако цялата тази смрад е истина Анас и Дипика ще могат да продължат да работят заедно  newsm78Дано да успеят да намерят път един към друг ,да си изгладят различията ако е необходимо да се извинят един на друг и да си спомнят времето когато бяха щастливи  smile3521
[/spoiler]

Трябва да са луди за да махнат Анас от сериала #Crazy а романтични сцени забрави,ако Депика се е взела много насериозно. Двамата заедно направиха сериала Peace Heart Eyes
Дори в самия сценарий като Сурадж и Сандия всеки им казваше ,че винаги трябва да са заедно,за да имат успех !

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новата индийска серия е много хубава Hug Сурадж и Сандия  ще имат близнаци и всички
са много щастливи HugЧави замина за Бумбай а Анкур направи предложение на което в последствие всички се усмихнаха и приеха/предполагам това е преместването в къщата му,но защо ще разберем естествено от нашата светлина Миха  HugНапускайки къщата,Сантош остави две рисунки на детски петички и пръстчета на вратата newsm32 newsm32 Дайса пак се опита нещо да коментира за Сандия но Сантош явно я защити много мило ...А Сурадж е толкова щастлив че вече е купил два розови мечока и си ги гушка и люлее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves Two Hearts Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 19:51 от soffita

# 614
Не ми стана ясно в епизода утре...първо Ананди уж се появи и го изненада за рд, а после даваха партито изненада на Гаури за Джагад  newsm78, където пак се появи Ананди

Общи условия

Активация на акаунт