Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 65 441
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
РОКСИ в индийския форум някои са недоволни, че с тези сцени уронвали престижа на офицерите от полицията,дано не станат мнозинство преди да сме видели серията и Миха да ни я преведе Praynig Rolling Eyes

Остави ги тези в индийския форум - те се чудят какво да измислят и от какво да са недоволни! Не виждам с какво това оронва престижа на полицията! Сандия похапна сладки без да знае, че са с хашиш - освен това си е у дома! Не върши престъпление - това все пак е празник и всички се забавляват. Когато е на работа винаги си я върши стриктно. Сега е време и тя да се позабавлява, да потанцува и да се порадва на съпруга си максимално ...   Wink

# 136
Момичета,ХОЛИ шоуто на Сандия  ще ви задави от смях Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo и то без да разбирате какво точно говори/ят Heart Eyesсамата им
игра е класика Peace и с познатата ни музика Crazy Crazy..представям си пък с превод какво е.. Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing...

newsm51 txtloves newsm32  Heart Eyes  newsm32 pacifier Two Hearts

Сантош обича всичко да се споделя пред цялата фамилия
 но Сандийка го сподели с половината Пушкар Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
..интересно дали сега разбра нещо за операцията и  ooooh! newsm78

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 18:44 от soffita

# 137

Аз съм малко по-назад с инфото от вас, ще ми простите, нали Heart Eyes
Това ли е приятелката му?

Видях един стар видеоклип, публикуван 2012г.

Превод на англ.текст в 0.54 мин./ думи на Анас /:
" Ние се познаваме повече от 4г.и половина /значи от 2007г./
Нашата връзка започна, когато още не бяхме известни.Ние сме само добри приятели и не сме сгодени /става въпрос за 2012г./ Да, тя е оставала в дома ми, но това са правили и други красавици от TV-индустрията"  Joy Joy Joy
Така ме развесели! Скромно момчето, пу да не му е уроки!
Г-ца Ранди явно не е единствената желаеща Joy

# 138
  • София
Холи...Холи dancing dancing dancing dancing dancing Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower остави ме без дъх от смях  Party Time  Party Time  Party Time Дипика играе страхотно!!!
Изпълнен с цвят и много хумор епизод  txtloves Two Hearts Two Hearts sling sling sling

# 139
  • София

Видях ед стар видеоклип, публикуван 2012г.

Нашата връзка започна, когато още не бяхме известни.Ние сме само добри приятели и не сме сгодени /става въпрос за 2012г./ Да, тя е оставала в дома ми, но това са правили и други красавици от TV-индустрията"  Joy Joy Joy

Да това е годеницата му smile3534

# 140
Благодаря, miha txtloves

Приятна вечер, момичета Heart Eyes

# 141

Джулс ,тази от първата снимка е Close втората е друга..
махни я ,че не мога да я гледам Laughing Laughing Laughing Rage wavey wavey wavey wavey wavey smile3505

# 142
  • София

Джулс ,тази от първата снимка е Close втората е друга..
махни я ,че не мога да я гледам Laughing Laughing Laughing Rage wavey wavey wavey wavey wavey smile3505

Не е друга!!!!! Точно тя е и на двете места!!!!!!!!!!!

# 143
Цитат
Не е друга!!!!! Точно тя е и на двете места!!!!!!!!!!!
Добре Laughing

# 144
Момичета,ХОЛИ шоуто на Сандия  ще ви задави от смях Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo и то без да разбирате какво точно говори/ят Heart Eyesсамата им
игра е класика Peace и с познатата ни музика Crazy Crazy..представям си пък с превод какво е.. Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing...

newsm51 txtloves newsm32  Heart Eyes  newsm32 pacifier Two Hearts

Сантош обича всичко да се споделя пред цялата фамилия
 но Сандийка го сподели с половината Пушкар Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
..интересно дали сега разбра нещо за операцията и  ooooh! newsm78

Холи...Холи dancing dancing dancing dancing dancing Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower остави ме без дъх от смях  Party Time  Party Time  Party Time Дипика играе страхотно!!!
Изпълнен с цвят и много хумор епизод  txtloves Two Hearts Two Hearts sling sling sling

И аз изгледах новия епизод в Индия и съм направо очарована - уникален и супер забавен епизод! Паднах от смях със Сандия и Сурадж!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сандия е опасна - отлична игра на Депика! Великолепно се справи като пияна. Анас също е блестящ. Двамата заедно са номер 1 - уникални сладури ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Сандия ме разби как тръгна да го целува, прегръща, щипе и какво ли още не пред хората ...  Joy Joy Joy А как само изтърси пред всички новината за бебето ...  hahaha hahaha hahaha Според мен на другия ден като се събуди няма да знае какво е казала - затова се чуди в промото като й казват, че са разбрали новината, а пък тя пита каква новина ... smile3521 Two Hearts  smile3532

След малко ще си кажа мнението подробно. А когато може и Миха ще пусне преводите ...   
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Междувременно намерих един невероятен клип на Анас, Депика и Сантош! Репетират и танцуват за някакви награди - после дават интервю. Анас и Депика са много готини, сладки и усмихнати ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=nXom89ZUvuM

# 146

Diya Aur Baati Hum - Behind The Scenes bowuu Heart Eyes

# 147

Diya Aur Baati Hum - Behind The Scenes bowuu Heart Eyes

Прекрасен клип!  Heart Eyes Анас е невероятен сладур ...  smile3525 newsm76 txtloves Като гледам това е от момента, когато Сандия правеше номера на Сурадж преди да се върне. Когато му напомняше за себе си - с хвърчилото, ключовете, мотора ... newsm10   Kissing Heart Two Hearts

# 148
# 149
Уаууу, просто нямам думи! Великолепен епизод на "Светлината" в Индия!  newsm44 ХОЛИ Шоуто на Сандия направо ме разби - паднах от смях с нея ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Добре й дойдоха тези сладки Ладу - направо се качи на сцената, грабна микрофона и започна да вика - Сурадж, Сурадж, Сурадж - всички как гледаха ...  Joy Joy Joy Сантош се чудеше какво й е - после лелята каза, че явно е хапнала от сладките с хашиш ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най-много се смях като Сандия извика Сурадж и му каза, че иска да го целуне.  smile3533 Сантош и другите така пригледаха - Сурадж тръгна леко да подава бузата, ама Сандийчето иска целувка по устата ...   txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3521 Мена и другите чак почнаха да си крият погледите, гледаха като треснати ...  hahaha hahaha hahaha Сандия тръгна да целува Сурадж пред очите на цялото семейство и на цял Пушкар - направо паднах да се хиля ...  smile3532 Oha! Two Hearts Тъкмо да го целуне и реши да му духне ...  Joy Joy Joy А после, когато си го гушна и започна да го щипе по бузите направо ме разби - и то не веднъж, а няколко пъти ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сантош определено се видя в чудо - пред цял Пушкар такава интимност. Непрекъснато повтаряше - снахо слез от там, какво правиш...  Joy Joy Joy Сандия обаче си продължава - и на Сурадж му беше много забавно по едно време, ама като знаеше как го гледат всички гледаше да се държи по-сериозно. Ако си бяха сами в стаята - направо ухааа ...  luvbed  Kissing Heart Two Hearts Сандия почна уж да се извинява на Сантош и Арун и като започна да танцува и пее - хората не спряха да се смеят, Сурадж и той се хили и вика - Сандия, а като му кресна отзад Сантош горкия направо подскочи. Да вземел да си прибере жената ...  smile3532 smile3532 smile3532 Сандия само се въртеше от единя в другия край на каруцата и Сурадж само обикаляше да я убеждава да слезе - а Сандия искала да си играят на една игра с отгатване ...  hahaha hahaha hahaha Сурадж й вика да слезе а тя вика - нееееееее ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Имала новина - всички се чудят какво ще казва ...  Laughing Laughing Laughing А тя пък искала да я помолят - Сурадж и Сантош се хванаха са ушите, Сурадж каза на Сантош да не го прави - той молеше Сандия, а другите се хилят ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сандия нямало да слезе - искала да поиграят - колко деца в семейството имали - и всички викат 2, че даже Мишри показва! А Сандия вика - не е вярно!!! Те после май помислиха, че говори за детето дето се очаква да роди Минакши, ама тя имала друго в предвид ...  smile3533 Направо ме разби като се изправи и взе, че изтърси пред всички, че ще си имат бебе!  Flushed Heart Eyes  ylinfant Всички зяпнаха от изненада - Сурадж също гледаше с учуден поглед - явно си мислеше, че заради сладките говори глупости ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo После Сурадж се качи при Сандия и я попита какво говори - тогава тя каза, че е истина, че Сантош и Арун ще станат баба и дядо, Викрам и Мухит чичовци, Менакши, Емили и Чави лели - тя ще става майка, а той баща! Всички започнаха да се радват на новината - тя Сандия я сервира пред цялата махала с микрофон в ръка!  newsm08 newsm51 Two Hearts Сурадж ми се видя много същисан - в първия момент сякаш не осъзнаваше какво му се случва - Сандия така се гушна в него, тогава той я прегърна и започна да се усмихва!!! Уникално готини сцени - напълниха ми душата ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu smile3521 preggo  ura Определено са го измислили много интересно и забавно - супер Холи епизод с много цветове, смях любов и една великолепна новина ... Oha! dazzler1 newsm26  grinning039 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт